Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm Generations

• Thread starter Thread starter Mehrdad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    naruto
اون کلکتره اسمش zetsu هست که تو لستی که justiceتو پست اول داده اومده فقط نمیدونم با چی میخواد بجنگه:d!!!

---------- نوشته در 08:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم منظورش ماداری زمان هوکاگه ی اول هستش یا مادارای نقاب دار (توبی) ؟ :d فکر کنم اینی که تو لیست هست همین نقاب دار میباشد! :d اگر تو مانگا چیزای دیگه ای میگه اسپویل نکنیدا! :d
نه این مادارا ه همون خفنست:d مگه ندیدید تو لیست هم مادارا هست هم توبی چه عشقی کنیم وقتی بیاد:dنه minatonamikaze?

اون کلکتره اسمش zetsu هست که تو لستی که justiceتو پست اول داده اومده فقط نمیدونم با چی میخواد بجنگه:d!!!
من کامل نفهمیدم چی گفتی!:دی
آره خودشه اسمش Zetsu هست
مگه این جنگم میکنه؟

دوستان در یه خبر ناگهانی از طرف نامکو باندای اعلام شد که دموی ژاپنی که قراره 24 ژانویه عرضه بشه تنها برای PS3 منتشر می شه و برای 360 نخواهد آمد(در ژاپن) !

تو انیمه اینطور بوده یا قراره تو این نسخه از بازی باشه؟
خیلی از شخصیتش خوشم میاد:دی با اینکه کمرنگه!

مانگا رو نمیدونم ولی تو انیمه هم بیشتر نقش ساپورت رو داشته.مثل جایی که ساسوکه با 5 تا کاگه می جنگید و این واسش چاکرا جمع کرده بود.
خیلی شخصیت مرموزیه.تا بازی نیاد نمیشه اظهار نظری کرد.این ژاپنی ها اصلا کاراشون حساب و کتاب نداره!

امروز اومدن اکانت جاپونی برای دمو بسازم تا ریجن رو زدم جاپون چشام لوچ شد :d
به هر حال اکانت جاپونی هم ساختیم گفتم حالا تو استور ژاپن حسابی کانتنت و هزار آتشغال ریخته اما وقتی رفتم تو استور فک کردم استور زامبولاست اصلا استورس خشکسالی اومده بود کلا رو هم 10 تا اکانتت هم نداشت خیلی دلم سوخت هیچی نداشت :(.

نه بابا اینجوری هم نیستا! من 2 سال پیش نمیدونم برای چه کاری رفتم توش ولی همون موقع هم چیز میز زیاد داشت :d
فقط نمیدونم چرا هرچی پسوردم رو میزنم قبول نمیکنه!حس اکانت دوباره ساختن هم ندارم :d سخته :d :d :d

نامکو باندای تایید کرد هر 4 کارکتر Tayuya, Jirobo, Sakon, و Kidomaru از دهکده مخفی صدا فقط برای ساپورت در بازی حضور دارند.
Generations-Art-Kirobo.jpg

یعنی کل انیمه رو بردی زیر سوال.
yahoo_22.gif
انگلیسیش خیلی با مسما تره.Hidden Sound Village
yahoo_4.gif
ملا نقطه ای:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or