N3II: Ninety-Nine Nights

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دقیقا همین ایراد باعث شد من اون موقع بیخیالش بشم، در حده گریه آدم رو کنف میکرد
ولی بجز این چک پوینت تو زمانه خودش خیلی خوب بود
امید دارم این شماره که میدونم خوبه چک پوینت داشته باشه
فک کنم قبلی رو هم یادشون رفته بوده واسش بزارن:biggrin1:
اون بازی، اولین پروژه این استودیو بود فک کنم. باید بهشون حق داد. ولی انصافا این یه چیزی میشه. تریلر جدید رو ببینی نظرت عوض میشه :دی.

اون بازی، اولین پروژه این استودیو بود فک کنم. باید بهشون حق داد. ولی انصافا این یه چیزی میشه. تریلر جدید رو ببینی نظرت عوض میشه :دی.

خدمتت عرض کنم ، انتقاده من نسبت به نسخه اول بود، و واقعا هم شاهکاری بود در حده خودش
منم معتقدم که 100% نسخه جدید بهتر خواهد بود و چون هم به این سبک ، و این مدل کارکتر خیلی علاقه دارم به شدت در انتظارش هستم
فقط نمیدونم چرا فکر کردید نظره من منفی هست که با دیدنه تریلر عوض بشه؟;)

من به اين سبك خيلي علاقه دارم (به قول اقا فري قوچ قوچ كردن يه لشگر !) ولي نميدونم چرا بازي هاي اين سبك هيچ كدوم خوب از اب در نميان ... حالا اميدوارم اين يكي خوب بشه :love:

نسخه ی قبلی بازی یه سری معایبی داشت که امیدوارم در این نسخه برطرف بشه :

1. Save کردن بازی که واقعا روی اعصاب بود و ممکن بود زحمات چند ساعتتون رو به باد بده .
2. هوش مصنوعی افتضاح یارانتون که فقط حکم سیاهی لشگر رو ایفا میکردن . خیلی وقتا مشاهده میشد که حدود 50 نفر از یارانتون به یه سرباز معمولی دشمن حمله میکنن ونمی تونن اون رو از بین ببرن .
3. طولانی بودن بیش از اندازه ی بازی .

نسخه ی قبلی بازی یه سری معایبی داشت که امیدوارم در این نسخه برطرف بشه :

1. Save کردن بازی که واقعا روی اعصاب بود و ممکن بود زحمات چند ساعتتون رو به باد بده .
2. هوش مصنوعی افتضاح یارانتون که فقط حکم سیاهی لشگر رو ایفا میکردن . خیلی وقتا مشاهده میشد که حدود 50 نفر از یارانتون به یه سرباز معمولی دشمن حمله میکنن ونمی تونن اون رو از بین ببرن .
3. طولانی بودن بیش از اندازه ی بازی .
بازی لانچ بود خلاصه، شما به بزرگی خودت ببخش :دی.
البته همه ایرادات رو قبول دارم. ولی یادمون باشه بازی لانچ بود.

به نظر من شماره یک این بازی با اینکه خیلی نکات منفی داشت باز از Dynasty Warriorsو ...... خیلی بهتر بود و هست
یک چیزی که خیلی برام عجیبه این که تو trailer های بازی خون نیست و تو عکساش هست ! :confused:
این هم trailer جدید
http://xbox360movies.ign.com/xbox36.../ninety_nine2_trl_trailer_21710_qtlowwide.mov

کجای این بازی از Dynasty Warriors بهتر هست
1.گرافیک بهتر ( Dynasty Warriors هنوز گرافیکش دز حدد همون ps2 مونده )
2.دشمنهای زیاد ( همراه با افت فریم قابل تحمل :cheesygri )
3.کاراکترهای غیر JP
4.قدرتی های جالب
.....................
و از همه مهم تر مثل اون نباید تو هر مرحله یک سری منطقه هارو بگیری.
هر دو بازی داستانشون = 0 اما این نسخه ی جدید n3 انگار یک فکری به حال داستان بازی کرده.
من به اين سبك خيلي علاقه ندارم اما تنها بازی بود که بهم حال داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or