N3II: Ninety-Nine Nights

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من به طور قطع نمیگم بده و نمیگم خوبه چون هنوز بازی نکردم... به نظرم شما هم از بیخ نگو بده تا بازی نکردی... در مورد بایونیک کمندو هم بنظرم کلمه ی آشغال خیلی بی انصافی بود من خوشم اومد به هزاران دلیل همین الانش دارن از ایده ی دست بایونیکی تو 100 تا بازی استفاده میکنن...

Gamespot یکی از ایراداتی که گرفته اینه که بازی خیلی به هم ریخته و بدون فکره! یعنی مثلا همینجوری بدون فکر کردن باید دستت رو بگذاری رو دکمه و همه رو بزنی! اصلا گفته سیستم مبارزات بازی مشکل داره و خیلی زود هم تکراری میشه. هوش مصنوعی هم کلا ندارند دشمنا ! همینجوری گله ای میان طرفت. سختی ناموزون هم باز از نکات منفیشه. مثلا یه دفعه یه غول معمولی میاد با یه ضربه میکشتت!

تنها نکته مثبتش رو انیمیشن های خوب موقع زدن ضربه و کلا یه سری چیزهای گرافیکش رو گفته زیباست، ولی در کل بازی ضعیفیه و به نظر میاد ارزش گرفتن نداره. به انحصاری بودنش هم نگاه نکنید:دی یه بازی کم خرج و کم اهمیتی بوده که Konami ساخته.

من رفته بودم بیرون دوستم بازی رو گرفته بود میگفت اچیومنت خیلی راحت میده!! فکر کنم 2 تومن واسه 1000 تا اچیومنت و تجربه ی این بازی تو این فصل با صرفه باشه!:d

نمیدونم چی بگم والا افتضاح حیف 2500 که دور ریختم.ultra اشغال.همون نمره 3 -- 4 لیاقتشه نه بیشتر.دشمناش مثل حشره میمونن وقتی میدوییدن خندم میگرفت:d عین سوسک که داره میدوه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or