N3II: Ninety-Nine Nights

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این بازی از اون Hack'n Slash های خر تو خره:دی یعنی مثلا یه لشکر 200-300 نفری رو تیکه پاره میکنه! یه چیزی شبیه Dynasty Warriors اما با خون زیاد:دی البته انتظار یه بازی در حد و اندازه های God of War نداشته باشید، ولی خُب بازی نسبتا خوبی به نظر می رسه!

954476_20100615_790screen002.jpg

954476_20100615_790screen003.jpg

954476_20100615_790screen004.jpg

954476_20100615_790screen001.jpg

دانلود تریلر بازی (16mb)

خدا کنه که خیلی زود free هم بیاد
من یک trailer گرفتم از gamespot که 64 مگ بود و از تو نمایشگاه ضبط شده بود که طرف 5 دقیقه بازی کرد و روش هم توضیح داد
خیلی خوشم اومد
به خصوص solid fps که خود یارو هم اشاره کرد بهش

آخرین ویرایش:
من قبلنا یه بازی با کیفیت رو ps2 با اسم spartan total wrriors بازی کرده بودم تو همین سبک.واقعا تو زمان خودش غوقایی بود(البته استودیو سازنده برا این نسل هم بازی viking رو ساخت که قشنگ باعث شرمندگی بازی قبلیشون شد:d) از اون موقع از این نوع H&S خوشم اومد تا اینکه شاهکاری به نام Dynasty Warriors رو بازی کردیم و دچار افسردگی و ناامیدی شدید شدیم و مجبور شدم یه مدت تحت روانکاوی قرار بگیرم تا از دوباره به بازیها امیدوار بشم:d!
من شماره اول این بازی رو بازی نکردم ولی شماره دومش یه نمه(فقط یه نمه ها!) شیش میزنه!:d امیدوارم که شبیه استاد Dynasty Warriors از اب درنیاد.

من دموشو بازی کردم نمیشه با Dynasty Warriors قیاسش کرد بازیش از اون سخت تره خون وخونریزی زیادی داره و یه جورایی خیلی جدی تره خلاصه بگم خیلی خطرناکه

gamespot که تاریخ عرضه europe رو زده

Release Date: Jul 30, 2010

برای australia رو هم زده :

Release Date: Sep 10, 2010

حالا حالا ها باید منتظر باشیم #:-s

اقا پس این لینک دانلود ها چیه برای بازی اومده؟!؟!؟!؟ حجمش هم معلومه که خود بازی باید باشه چون حجمش زیاده!

اقا پس این لینک دانلود ها چیه برای بازی اومده؟!؟!؟!؟ حجمش هم معلومه که خود بازی باید باشه چون حجمش زیاده!
لینک ها که درسته منتهی برای NTSC هست
این تاریخ ها که زدم برای PAL هست
يبق معمول KONAMI هست و داستان دیر عرضه شدن PAL
نمونش هم Silent hill : Homecoming

لینک ها که درسته منتهی برای NTSC هست
این تاریخ ها که زدم برای PAL هست
يبق معمول KONAMI هست و داستان دیر عرضه شدن PAL
نمونش هم Silent hill : Homecoming

من که لایو نمیرم می تونم بازی کنم؟!؟! فروشگاهها میارن؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or