N3II: Ninety-Nine Nights

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما کنسولات NTSC هست ؟

این موضوع رو از کجا دقیقا باید متوجه بشم؟!؟ از تو سیستم ستینگ خود دستگاه؟!؟!

من تا حالا هر بازی گرفتم بهم خورده. خیلی وقت هم نیست خریدم 3 ماهه.

گيم اسپات به اين بازي نمره 3.5 داده من خودم به اين بازي علاقه دارم ولي با اين نمرهاي كه ديدم يه كم نظرم عوض شد يعني اينقدر بد شده كسي ميدونه مشكل اين بازي چيه كه اين همه نمره پايين گرفته

گيم اسپات به اين بازي نمره 3.5 داده من خودم به اين بازي علاقه دارم ولي با اين نمرهاي كه ديدم يه كم نظرم عوض شد يعني اينقدر بد شده كسي ميدونه مشكل اين بازي چيه كه اين همه نمره پايين گرفته

شماره قبلی هم 5.4 گرفته!:d
فکر نکنم نمرات برای فن های این بازی مهم باشه!

مشکل اصلی بازی این هست که کلا Save نداره! یعنی شما هر جای یک مرحله که ببازید حتی موقع Boss Fight ، برگردونده میشید از همون اوله مرحله باید بازی کنید!! شما فکر کنید همین یک موضوع چقدر می تونه رو مغز راه بره!

به گفته منتقد سایت IGN صداگذاری این بازی یکی از بدترین هایی بوده که تا حالا دیده! :d

و به نظر میرسه شخصیت پردازی فوق العاده ضهیفی و داستان از اون ضعیف تری هم داره که یجورایی مانع میشه آدم لذت ببره از بازی.

گیم پلیش هم اینطوری که اینجا نوشته خلاصه میشه به دو دکه X و Y که حرک تهای زیادی هم نداره و فقط باید همینجوری بزنید. مثل اینکه دشمنا زیاد اما کم هوش هستند اما Boss ها خیلی خیلی زیادی سخت هستند طوری که با دو یا سه حرکت می زنن می کشنت.

کلا مثل اینکه یه Exclusive فاجعه ی دیگه رو 360 عرضه شده و مایه سرافکندگیه!

البته شاید فن های بازی خوششون بیاد!

واقعا این سازنده ها چی پیش خودشون فکر میکنن که واسه بازی چک پوینت نمیزارن!!!!!یعنی یه نفر تو اون شرکت خراب شده نیست که بهشون بگه!!!!

من بازو ندارم هنوز چون فریش نیومده ولی اون چیزایی که تو تریلر ها و E3 دیدم به نظر 3.5 یکم بی انصافیه.. من معمولا امتیازات مردمو بیشتر قبول دارم به طور مثال امتیاز 5 و خورده ای که گیم اسپات به بایونیک کمندو داده بود و مردم 7 و خورده ای دادن و به نظرم بازی خیلی خوبی بود این بازی هم مردم امتیاز بیشتری دادن (6.5) با این که تعداد رای دهندش خیلی کمه ولی وقتی به فاجعه ای مثل rogue warrior
2 دادن که 0 هم براش زیاد بود پس این بازی باید بهتر باشه و یا cracksown 2 که 7 و خورده ای داده ولی 4 هم زیادشه...

من بازو ندارم هنوز چون فریش نیومده ولی اون چیزایی که تو تریلر ها و E3 دیدم به نظر 3.5 یکم بی انصافیه.. من معمولا امتیازات مردمو بیشتر قبول دارم به طور مثال امتیاز 5 و خورده ای که گیم اسپات به بایونیک کمندو داده بود و مردم 7 و خورده ای دادن و به نظرم بازی خیلی خوبی بود این بازی هم مردم امتیاز بیشتری دادن (6.5) با این که تعداد رای دهندش خیلی کمه ولی وقتی به فاجعه ای مثل rogue warrior
2 دادن که 0 هم براش زیاد بود پس این بازی باید بهتر باشه و یا cracksown 2 که 7 و خورده ای داده ولی 4 هم زیادشه..

این بازی همینقدر که تو طول مرحله حتی موقع کشتن Boss حتی یکدونه چکپوینت یا سیو نداره کافیه براش تا نمرش این همه بیاد پایین.

من اونجوری که ریویو ها رو خوندم نوشته بودن که چک پوینتهاش پراکندس نه اینکه هیچ چکپوینتی نیست توی طول یه مرحله... نمیخوام طرفداری کورکورانه بکنم ولی به نظرم 3.5 حق اون گیم پلی ای که من دیدم نیست... توی DMC 4 هم چک پوینت کم بود ولی خوب قبل باس بود.. .به هر حال امیدو.وارم خوب باشه چون بهش امید داشتم...

من اونجوری که ریویو ها رو خوندم نوشته بودن که چک پوینتهاش پراکندس نه اینکه هیچ چکپوینتی نیست توی طول یه مرحله... نمیخوام طرفداری کورکورانه بکنم ولی به نظرم 3.5 حق اون گیم پلی ای که من دیدم نیست... توی DMC 4 هم چک پوینت کم بود ولی خوب قبل باس بود.. .به هر حال امیدو.وارم خوب باشه چون بهش امید داشتم...

چه اصراری داری برادر ;)
آشغاله دیگه ، بایونیک کوماندو هم آشغال بود.
این از اونم بدتر ، حالا 3 نفر تو گیم اسپات بگن خوبه که دلیل نمیشه
اون چند نفرم تیم سازنده بازی هستن حتما( عین اینجا که خودشون از خودشون تعریف میکنن، البته بعضیا)
البته اینو به شوخی گفتم ولی 100% هر عنوانی 4 تا فنه سر سخت داره
اون اولم من گفتم آشغاله ، بعضی چیزا مثل هواپیمای تپل اوف از بیخ ایراد داره ، اینم از هموناس
یا علی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or