گوشه ی سمته راست پشت جعبه کنسول نوشته .این موضوع رو از کجا دقیقا باید متوجه بشم؟!؟ از تو سیستم ستینگ خود دستگاه؟!؟!
من تا حالا هر بازی گرفتم بهم خورده. خیلی وقت هم نیست خریدم 3 ماهه.
30 Jul 2010این دوستمون هم پرسید جوابی نگرفت.پال یا فری کی میاد؟
گيم اسپات به اين بازي نمره 3.5 داده من خودم به اين بازي علاقه دارم ولي با اين نمرهاي كه ديدم يه كم نظرم عوض شد يعني اينقدر بد شده كسي ميدونه مشكل اين بازي چيه كه اين همه نمره پايين گرفته
گيم اسپات به اين بازي نمره 3.5 داده من خودم به اين بازي علاقه دارم ولي با اين نمرهاي كه ديدم يه كم نظرم عوض شد يعني اينقدر بد شده كسي ميدونه مشكل اين بازي چيه كه اين همه نمره پايين گرفته
من بازو ندارم هنوز چون فریش نیومده ولی اون چیزایی که تو تریلر ها و E3 دیدم به نظر 3.5 یکم بی انصافیه.. من معمولا امتیازات مردمو بیشتر قبول دارم به طور مثال امتیاز 5 و خورده ای که گیم اسپات به بایونیک کمندو داده بود و مردم 7 و خورده ای دادن و به نظرم بازی خیلی خوبی بود این بازی هم مردم امتیاز بیشتری دادن (6.5) با این که تعداد رای دهندش خیلی کمه ولی وقتی به فاجعه ای مثل rogue warrior
2 دادن که 0 هم براش زیاد بود پس این بازی باید بهتر باشه و یا cracksown 2 که 7 و خورده ای داده ولی 4 هم زیادشه..
من اونجوری که ریویو ها رو خوندم نوشته بودن که چک پوینتهاش پراکندس نه اینکه هیچ چکپوینتی نیست توی طول یه مرحله... نمیخوام طرفداری کورکورانه بکنم ولی به نظرم 3.5 حق اون گیم پلی ای که من دیدم نیست... توی DMC 4 هم چک پوینت کم بود ولی خوب قبل باس بود.. .به هر حال امیدو.وارم خوب باشه چون بهش امید داشتم...