致命的 کاربر سایت May 8, 2010 #34 نسوزی بچه; داغه . بیشتر... فریدون جان عکس ها نمیان بقیه بدونِ مشکل می بینن؟ تاریخ عرضه مشخص نشدِ؟
Wrath OF Joker کاربر سایت May 8, 2010 #35 نوشته شده توسط 致命的: فریدون جان عکس ها نمیان بقیه بدونِ مشکل می بینن؟ تاریخ عرضه مشخص نشدِ؟ بیشتر... منم عکس ها رو نیمیبینم !! :biggrin1: ترسیدم دستم بسوزه گفتی داغه فریدون !! :biggrin1:
نوشته شده توسط 致命的: فریدون جان عکس ها نمیان بقیه بدونِ مشکل می بینن؟ تاریخ عرضه مشخص نشدِ؟ بیشتر... منم عکس ها رو نیمیبینم !! :biggrin1: ترسیدم دستم بسوزه گفتی داغه فریدون !! :biggrin1:
NaViiDii God Of War کاربر سایت May 9, 2010 #36 اينقدر عكس ها داغ بود ذوب شد تبديل به يه سوراخ شد :biggrin1:
Ooops کاربر سایت May 27, 2010 #38 دموی بازی همین چند دقیقه پیش روی XBL قرار گرفت. حجمش هم 605 مگ هست و از اینجا هم میشه دانلود کرد.
Mλjid کاربر سایت May 27, 2010 #39 کسی گرفت؟ بیاین بشمارین دشمنا رو تو هر صحنه بگین پیشرفت داشته یا نه :cheesygri چه جوریاست شبیه اون اورچی ها هست هنوز 1 ضرب بزنی 200 تا می افتن؟
کسی گرفت؟ بیاین بشمارین دشمنا رو تو هر صحنه بگین پیشرفت داشته یا نه :cheesygri چه جوریاست شبیه اون اورچی ها هست هنوز 1 ضرب بزنی 200 تا می افتن؟
MaTt کاربر سایت Jun 30, 2010 #40 بچه ها خود بازی به صورت کامل لینک های دانلودش اومد!!! کسی بازی کرده!؟؟!؟! مثل همیشه اونایی که بازی کردن بیان توضیح بدن چجوریاست!
بچه ها خود بازی به صورت کامل لینک های دانلودش اومد!!! کسی بازی کرده!؟؟!؟! مثل همیشه اونایی که بازی کردن بیان توضیح بدن چجوریاست!
mehdi-psp کاربر سایت Jun 30, 2010 #41 فکر نکنم عنوان خیلی شاخی بشه و چون زیاد روش مانور ندادن و تبلیغاتی صورت نگرفته
MaTt کاربر سایت Jun 30, 2010 #42 فکر نکنم عنوان خیلی شاخی بشه و چون زیاد روش مانور ندادن و تبلیغاتی صورت نگرفته بیشتر... تریلر هاش چیزهای دیگه ای رو میگه و ضمنا کم ندیدیم بازی هایی که تبلیغ کردن 100 برابر یک فیلم معروف هالیوودی و نهایتا هم.....!!
فکر نکنم عنوان خیلی شاخی بشه و چون زیاد روش مانور ندادن و تبلیغاتی صورت نگرفته بیشتر... تریلر هاش چیزهای دیگه ای رو میگه و ضمنا کم ندیدیم بازی هایی که تبلیغ کردن 100 برابر یک فیلم معروف هالیوودی و نهایتا هم.....!!
snake is hero کاربر سایت Jun 30, 2010 #43 دوستان ظاهرا بازی تاخیر خورده تا 2010.7.22 توی سایت خود کونامی که اینو زده...
MaTt کاربر سایت Jun 30, 2010 #44 دوستان ظاهرا بازی تاخیر خورده تا 2010.7.22 توی سایت خود کونامی که اینو زده... بیشتر... لینک های دانلود بازی که اومده! تو گیم اسپات هم من مطلبی مبنی بر انتشارش دیدم. بازی اختصاصی Xbox360 هم هست!
دوستان ظاهرا بازی تاخیر خورده تا 2010.7.22 توی سایت خود کونامی که اینو زده... بیشتر... لینک های دانلود بازی که اومده! تو گیم اسپات هم من مطلبی مبنی بر انتشارش دیدم. بازی اختصاصی Xbox360 هم هست!
pedram_sad کاربر سایت Jun 30, 2010 #45 من یکی تاحالا فکر میکردم بازی سبکش RPG هست :d دوستان نسخه اول چند تا dvd بود ؟ این چند تاست ؟ راستی تو ABGX که زده JAP و USA و EUR رو زده n کسی نمیدونه pal کی میاد ؟
من یکی تاحالا فکر میکردم بازی سبکش RPG هست :d دوستان نسخه اول چند تا dvd بود ؟ این چند تاست ؟ راستی تو ABGX که زده JAP و USA و EUR رو زده n کسی نمیدونه pal کی میاد ؟