mw3 برای هرکسی چیزی تازه دارد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

shayan720

Ceiling Gazing
کاربر سایت
Infinity Ward بیان کرد که عنوان mw3 برای هر کسی چیزی تازه دارد.
Robert Bowling از این شرکت گفت:ما باید به طرفداران 30 میلیونی خود اعتماد کنیم و بازی ای مطابق خواسته آنها تهیه کنیم.
این بازی قطعا برای کسانی که این بازی را نکرده اند یا با این بازی آشنا هستنید چیز های جدید دارد و تجربه ای لذت بخش را میخواهد برای آنها به ارمغان بیاورد.
http://www.google.com/imgres?q=mw3&...&tbnw=223&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:26,s:0
بین رقابت سنگین bf3،geow3 و حتی skyrim با این بازی،اینفیتی وارد تمام تلاش خود را میکند تا بازیکنان این بازی را به بازی های دیگر ترجیح دهند.

منبع:

MW3 مطمئناً بازی بدی نخواهد بود ولی CoD کامیونیتی خیلی داغونی داره. همین کامیونیتی داغون گند میزنن به بازی و اسم MW3 رو خراب میکنن/کردن.

بهتره کوتیک و بولینگ بجای حرف زدن یه نمایشی از بازی بدن که ما هم این قابلیت های متفاوت رو ببینیم...وگرنه حرفاشون رو هواست...منکر این نمیشم MW 3 بازی بدی خواهد بود بلکه حتما بازی خوبی خواهد بود ولی وقت در کنار رقیباش قرارش بدیم....بگذریم...

دوست عزیز دلیلت که خیلی با مزست ولی کلا حاظر نیستم بحث رو ادامه بدم ، در ضمن هر وقت cod رو خریدی بیا بازی کنیم.
id:[BGC]AmiN47
اقا من با شما دعوا ندارم . به توپخونه دسترسی داری اگه داری بگو تا من بهت بگم از کجا گرفتم اگه نداری هم ادرسو پیج قیس بوکشو بهت میدم برو بپرس.

حرف شما منطقیه ولی کلا قبول نداری که COD نوباش خیلی زیاده؟در واقع مقایسه ی من سر اینکه کدوم بیشتر نوب پسندن...

نوب که اصولا تویه هر بازی ای هست.
از Quake و Unreal بگیر تا همین COD و BF .
به نظره من تعداده نوب ها به همون نوعه مولتی پلیر بر میگرده. خوب یک چیزه معلومیه که COD مولتیش خیلی راحت تر و همه پسند تره تا BF ! البته به Mod هم بر میگرده مثله اگه بری HardCore بازی کنی یکی با یک M16 و Stopping Power و Deep Impact نابود میکنه مپ رو حالا بگی خوب بازی کنی مثله چی هم کمپ میکنه ... اما اگه بری ProMod یک سرور درست حسابی لذت میبری و یک حسه رقابت بهت دست میده چون تویه این Mod کمپر هم زیاد وجود نداره ( در واقع اگه سرور شلوغ باشه که اصلا ) اینجا لذت می بری.
اینکه COD نوب بیشتر داره آره قبول دارم ولی به خاطره سبکه همه پسنده مولتیشه. چون نوب یا Newbie ها اول میان سمت این چنین بازی هایی تا برن سمته بازی هایی با مپ هایه بزرگ مثله Battlefield که یارو هیچی از مپ و شوتینگ و آنلاین و مولتی نمیدونه راه میره از یک جایه نا معلوم میمیرهاعصابش خورد میشه میره COD میزنه چون مپ هاش کوچیک تره میشه توش کمپ کرد 4 نفر رو هر احد و الناسی که موس دستش گرفته باشه میتونی بکشی ( باز هم میگم سرور هایه Public اینطورین تازه باید TDM یا Free For All ای چیزی باشند وگرنه تویه S&D نمی تونه یک تازه کار 4 نفر رو بکشه به این راحتی )
امیدوارم منظورمو رسونده باشم ، بحث رو باید با تمامه جوانبش در نظر گرفت هر بازی ای خوبی و بدی ای داره ، البته خوب فن هم این وسط هست مثله خودم که فنه بازی هایه R* هستم :دی

اقا من با شما دعوا ندارم . به توپخونه دسترسی داری اگه داری بگو تا من بهت بگم از کجا گرفتم اگه نداری هم ادرسو پیج قیس بوکشو بهت میدم برو بپرس.
توپخونه نمیخواد وقتی تو پروفایل steam بازی COD اصلا نداری چه جوری مولتی میزنی؟
بعد tiger1375 :d اگه 15 سالته خوب نه حرف شما درسته منم بحثی با تو ندارم یعنی نمیشه بحث کرد .

توپخونه نمیخواد وقتی تو پروفایل steam بازی COD اصلا نداری چه جوری مولتی میزنی؟
بعد tiger1375 :d اگه 15 سالته خوب نه حرف شما درسته منم بحثی با تو ندارم یعنی نمیشه بحث کرد .
وقتی حالیت نمیشه چی کارت کنم،تاحالا non steam game داشتی ؟؟؟ در ضمن اون ساله تولدم نیس ، شماره ی ... هست،در ضمن گیمر بودن به سن ربطی نداره میدونم از یه بچه ی 10 ساله هم میبازی، از قدیم گفتن بزرگی به عقل است

وقتی حالیت نمیشه چی کارت کنم،تاحالا non steam game داشتی ؟؟؟ در ضمن اون ساله تولدم نیس ، شماره ی ... هست،در ضمن گیمر بودن به سن ربطی نداره میدونم از یه بچه ی 10 ساله هم میبازی، از قدیم گفتن بزرگی به عقل است
خوبه میگی خودت non steam game که کلا mw2 و bo در کل steam games هستن

شما چطور بدون ادد کردن بازی تو استیم Mpبازی میکنی‌؟

!!!!WTF
ما را باش با کی بحث میکنیم =))
MW2 و Black ops انحصاری استیم هستن شما DVD بازی را هم که بخری Set up استیم داره ،این حرفت را میشه امضا گذاشت وتا یه سال باهاش حال کرد
non-steam game کجا بود طرف اصلا مولتی پلیر MW2 یا Black ops بازی نکرده میاد میگه مولتی پلیر BF بدرد نمیخوره ، تو فقط میتونی راجع به سینگل بازی بحث کنی ، شاید توپخونه MW2 alteriwnet را به جای original بهت دادن که تو سرورهای هکی با Cheater هابازی کرده باشی اما Black ops که اصلا هک نشده اونو چه جوری بازی کردی؟

آخرین ویرایش:
خستم کردین دیگه. میام سایت رو باز میکنم چندتا پیام باید داشته باشم که آقا رسیدگی کنید به وضع تاپیک ها. شده اینهو مهد کودک. یکی میگه عروسک من قشنگه اونیکی میگه چند خریدی مال من گرونتره.

جمعش کنید دیگه بخدا دیگه اعصاب نمیکشه این همه پست بیهوده و پوچ رو بخونم و بشینم تصمیم گیری کنم که کودوم باید پاک بشه و کودوم باید ویرایش شه.

این آخرین اخطاریه که توی این تاپیک میدم و قفلش میکنم. بعد از این اگر تاپیکی در مورد BF3 یا MW3 زده بشه و پست های بی خود از جبهه مخالف و پست های تحریک آمیز ببینم برخورد جدی میشه باهاشون.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or