mw3 برای هرکسی چیزی تازه دارد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

shayan720

Ceiling Gazing
کاربر سایت
Infinity Ward بیان کرد که عنوان mw3 برای هر کسی چیزی تازه دارد.
Robert Bowling از این شرکت گفت:ما باید به طرفداران 30 میلیونی خود اعتماد کنیم و بازی ای مطابق خواسته آنها تهیه کنیم.
این بازی قطعا برای کسانی که این بازی را نکرده اند یا با این بازی آشنا هستنید چیز های جدید دارد و تجربه ای لذت بخش را میخواهد برای آنها به ارمغان بیاورد.
http://www.google.com/imgres?q=mw3&...&tbnw=223&start=0&ndsp=31&ved=1t:429,r:26,s:0
بین رقابت سنگین bf3،geow3 و حتی skyrim با این بازی،اینفیتی وارد تمام تلاش خود را میکند تا بازیکنان این بازی را به بازی های دیگر ترجیح دهند.

منبع:

منظورش از چیزه تازه چیه؟!:d
نه الان فهمیدم لوگوی بازی رو عوض کردن!=))
چه خودشون رو تحویل گرفته طرفداران 30 میلیونی!!!!

من نمیدون چرا با اینکه سر bf از نظر فروش و امتیاز و همه چی از cod پایین تر بودن یه عده با اعتماد به نفس کامل از بیخ cod رو منکر میشن!

وقتی بازی بیاد مثلما نظرات تغیر میکنه من سخت منتظرم:d

دوستان بی خیال تاپیک Rage و جان کارمک بشید، بیایین اینجا که سوژه جدید واستون جور شد :دی
===
من که فکر میکنم بازی میتوانه همون موفقیت MW2 را دوباره تکرار کنه، امیدوارم بخش تک نفره ـش همون هیجان همیشگی بازی های IW را داشته باشه. بی صبرانه منتظر عرضه بازی هستم :دی

خیب اره اکثر کسایی که توی bc هستن نوب و کودک هستن. میان تو cod میبینن عددی نیستن میگن بریم bc سوار جت و هلیکوپتر شیم الکی تیر بزنیم حداقل 3،4 تایی میمیرن.به همین دلیل bc نوب پسنده. حالا فهمیدی:-$
کل امکانات مولتی cod باسه نوباست 10 تا تیر ول بدی 5 نفر از پشت دیوار هم شده باگ می شن و میفتن!
به قول خودت ما سوار هلی و جت 3.4 نفر رو می کشیم که عادیه شما با اسلحه 5 تا رو می زنی.
خیلی از دوستان طرفدار bf یک زمانی آمار مولتی codـشون بالا 200 ساعت بوده.
آخه تو عمرت مولتی bf بازی نکردی نظر نده ، همون آلفا برا همتون بس بود.

آخرین ویرایش:
خیب اره اکثر کسایی که توی bc هستن نوب و کودک هستن. میان تو cod میبینن عددی نیستن میگن بریم bc سوار جت و هلیکوپتر شیم الکی تیر بزنیم حداقل 3،4 تایی میمیرن.به همین دلیل bc نوب پسنده. حالا فهمیدی:-$

شما که نظرت همه جا قشنگ هست. bc=bazicenter :))
حتی نمیدونی من فن cod هستم lol

کل امکانات مولتی cod باسه نوباست 10 تا تیر ول بدی 5 نفر از پشت دیوار هم شده باگ می شن و میفتن!
آخه تو عمرت مولتی bf بازی نکردی نظر نده ، همون آلفا برا همتون بس بود.

اها ادم كشتن از پشت ديوار شده باگ ؟ جلالخالق .

من نمیدون چرا با اینکه سر bf از نظر فروش و امتیاز و همه چی از cod پایین تر بودن یه عده با اعتماد به نفس کامل از بیخ cod رو منکر میشن!

دلیلش روشنه برادر.همه ی ما یک زمانی طرفدار سر سخت COD بودیم،و علتی که میبینید دوستان از بازیه
جدید اکتیوژن حمایت نمیکنند سیاست های غلطی هست که اکتیوژن در این چند وقت به علت تمع زیاد پیش گرفته.
و باعث شده که خاطرات خوب گیمرها از یک بازی فوق العاده خدشه دار بشه.

قطعا یک شرکت بزرگ و پول پرست مثل EA بی کار نمیشینه و از این حماقت اکتیوژن استفاده می کنه و پیش
خودش میگه حالا که این شرکت داره گند میزنه به آی پیش پس من از فرصت استفاده کنم و با یک بازیه خوب و
اصولی این رقیب که یک زمانی غولی بوده واسه خودش رو کنار بزنم.

شاید امسال این مهم اتفاق نیفته.ولی به تدریج و با این سیاست های اکتیوژن تا چند ساله دیگه COD جایی
میره که GUITAR HERO رفت.
و ما مثل اتفاقی که برای گیتار هیرو افتاد میبینیم که اکتیوژن رو صفحه اصلی سایتش نوشته : ما دیگه کال آف دیوتی تولید نمیکنم!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rav3n Heart
cod 4 بازی کرده باشی می فهمی که می گن باگ زدن....
به هر حال از لحاظ نوب بودن مولتی cod واقعا شاهکاره...
(البته با دوستانی که promode بازی می کنن نبودم)

خوب از پشت دیوار زدن نه، ولی‌ مثلا تو خود همینmw2 clayرو طبقه پایین بکاری کسی‌ که تو طبقه بالاس از روش بگذره منفجر می‌شه، این باگ نیست؟

تا شفاف سازی نکرده حکم ترول از ایت الله گیمر علی آباد کتولی صادر نشده متاسفانه
ولی برای دست انداختن جزئی mw3 می توان کمی پارتی بازی انجام داد
برادران جنبش نارنجی ( از جمله خودم ) ادامه دهید که پشتتونیم نگران نباش ما دیگه حال نداریم :d

خوب از پشت دیوار زدن نه، ولی‌ مثلا تو خود همینmw2 clayرو طبقه پایین بکاری کسی‌ که تو طبقه بالاس از روش بگذره منفجر می‌شه، این باگ نیست؟
نه!:dبه این میگن یه اشتباه جزئی!:dتقصیر بالایی که از روش رد میشه!:))
ولی خب باگ هم بالاخره توی بازی پیدا میشه!

باور كن تو تمام اين ٢ سال يه بار همچين صحنه اي نديدم

داداش میبندی دیگه درست ببند
این اگه یه video بزاری ازش ممنون میشم دیگه هیچ کس اینو نگفته بود lol
حالا دوباره این تاپیکم قفل میشه. دیگه ادامه ندیم بهتره کلا

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or