Movies Subtitle | زير نويس فيلم

هرکی زیرنویس میخواد اولین کاری که میکنم دنبال SRT میگردم اگر نبود SUB میزارم
@ BEHDAD_TNT
ممنون زیرنویس با فرمت SRT موجود نیست؟
چند ثانیه عقبه چون Sub هست نمیشه درستش کرد
خواهش میکنم
نیست.نمیدونم چرا ولی یه مدته زیرنویس بیشتره سریال ها همشون sub میان
حاجی دستت درد نکنه ولی SRT میخوام !
اینا عقب و جلو هستش !
فونت و چیزاش هم آشغاله ! :d
نیست:d
مثلا همین DEXTER تا فصل 2 همش SRT یه ولی از فصل سه به بعد داره میشه SUB

ورژن فیلمت چیه 500 جور زیرنویس داره این فیلم :دی
اینو ببین میخوره:
http://www.mediafire.com/?7rh4zy90lh89v26
خيلي ممنون:)
راستش 11 گيگه....نميدونم 3بعدي يا نه.از كجا بفهمم؟:-/..چون تو هارد هست با اون وصل كردم به تي وي 3بعدي نشون نداد...
با هارد هم وصل كنم اگه 3بعدي باشه فيلم بايد 3D نشون بده يا نه؟...پسوند فيلم mkv(اين پسوند عمرا 3D باشه):p
اين زير نويس كه گذاشتي زبونش رو درست نشون نميده...يكي ديگم داشتم همين مشكل رو داره حتي با تيوي..مشكل از كجاس...همه جور فونت هم رو سيستم نصبه=((

آخرین ویرایش:
راستش 11 گيگه....نميدونم 3بعدي يا نه.از كجا بفهمم؟:-/..چون تو هارد هست با اون وصل كردم به تي وي 3بعدي نشون نداد...
با هارد هم وصل كنم اگه 3بعدي باشه فيلم بايد 3D نشون بده يا نه؟...پسوند فيلم mkv(اين پسوند عمرا 3D باشه):p
اين زير نويس كه گذاشتي زبونش رو درست نشون نميده...يكي ديگم داشتم همين مشكل رو داره حتي با تيوي..مشكل از كجاس...همه جور فونت هم رو سيستم نصبه=((
نه سه بعدی نیست منم دارم همون 11 گیگ 1080 پی رو
من اینو بلوری 3 بعدیشو هم گرفتم تنها راه 3 بعدی دیدن همینه با تلویزیون سه بعدی و یه بلوری پلیر سه بعدی
هارد رو زدی به تلویزیون باید گزینه encoding رو بزاری رو عربی تا درست نشون بده این کارو کردی؟ تلویزیونت چی هست؟تو کامپیوتر من که را حت نشون میده :-?

آخرین ویرایش:
بعضی از زیرنویس ها باید unicode بشن تا بتونید رو فیلم اجراش کنید همین زیرنویس و unicode کردم .علی جان ببین درسته میشه/؟
http://www.mediafire.com/?5g8os4ox4d5laqn

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
بعضی از زیرنویس ها باید unicode بشن تا بتونید رو فیلم اجراش کنید همین زیرنویس و unicode کردم .علی جان ببین درسته میشه/؟
http://www.mediafire.com/?5g8os4ox4d5laqn

ممنون بهداد جان:) اين يكي درست بود ولي جابجا بود ببين زحمت اين زيرنويس خودمو ميكشي unicode كني...بلد نيستم:d

نه سه بعدی نیست منم دارم همون 11 گیگ 1080 پی رو
من اینو بلوری 3 بعدیشو هم گرفتم تنها راه 3 بعدی دیدن همینه با تلویزیون سه بعدی و یه بلوری پلیر سه بعدی
هارد رو زدی به تلویزیون باید گزینه encoding رو بزاری رو عربی تا درست نشون بده این کارو کردی؟ تلویزیونت چی هست؟تو کامپیوتر من که را حت نشون میده
بازم ممنون..تيوي led3D ساسونگ هست...BDplayer هم دارم..كنسول هم هست;)..راهي نيست اينو 3بعدي كنم(البته بجز 3D كه خود LED ميكنه:d) لينك دانلود 3D تو torrent يا جاي ديگه داري بدي دانلود كنم!! شرمنده اينقدر سوال ميكنم..كلا زياد از اين سيستم 3D سر در نميارم:p

آخرین ویرایش:
بازم ممنون..تيوي led3D ساسونگ هست...BDplayer هم دارم..كنسول هم هست;)..راهي نيست اينو 3بعدي كنم(البته بجز 3D كه خود LED ميكنه:d) لينك دانلود 3D تو torrent يا جاي ديگه داري بدي دانلود كنم!! شرمنده اينقدر سوال ميكنم..كلا زياد از اين سيستم 3D سر در نميارم:p
c7000 داری یا c8000 ؟:دی
نمیشه اون سه بعدی کرد تنها راه دیدن سه بعدی واقعی (نه این که تلویزون خودش کانورت میکنه) اینه که یه بلوری پلیر سه بعدی یا همین ps3 رو با اخرین اپدیت از طریق کابل hdmi وصل بکنی به تلویزیون سه بعدی یه دیسک سه بعدی بزاری تا تلویزیون بفهمه که سیگنال سه بعدی داره میاد پیغام میده که عینک روشن کن :d بعدم عشق و صفا:d یعنی این که تلویزیون نمیتونه از طریق پورت usb یه فایلی که سه بعدی هست رو بشناسه و سه بعدی پخشش کنه
برای این که فیلم سه بعدی دانلود کنی باید ایمیج بلوری فیلم ها رو دانلود بعد بزنی رو بلوری خام حجم ها همه 50 گیگ کلی دردسر.... ولی یه جا هست بلوری سه بعدی میفروشه و گرونم هست ولی میرزه یکی بگیری ;) (البته monsters vs aliens رو که باید رو تلویزیون گرفته باشی اونم سه بعدیش باهاله)خواستی بگو پی ام کنم
فیلم اواتار هم تنها یه نسخه سه بعدی بیرون داده اونم ماه دسامبر 2010 و انحصاری برای تلویزیون های پاناسونیک تا یکسال ولی اینجا کپیش گیر میاد من یکی گرفتم
این فایل هایی که تو نت گیر میاری نوشته سه بعدی هست avi یا mp4 یاmkv ..باید یشه تو کامپیوتر با این عینک درپیتا دید که یه قرون نمیرزه چشت داعون میشه :دی این فیلم اواتار هم چجوری میخوای سه بعدی کنی مگه به این راحتیه؟:دی کلی کارمیبره این فیلما رو اماده میکنن همین بلوری اوانار سه بعدی 9 ماه بعد از بلوری دوبعدیش اومد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or