Movies Subtitle | زير نويس فيلم

خيلي ممنون:)
راستش 11 گيگه....نميدونم 3بعدي يا نه.از كجا بفهمم؟:-/..چون تو هارد هست با اون وصل كردم به تي وي 3بعدي نشون نداد...
با هارد هم وصل كنم اگه 3بعدي باشه فيلم بايد 3D نشون بده يا نه؟...پسوند فيلم mkv(اين پسوند عمرا 3D باشه):p
اين زير نويس كه گذاشتي زبونش رو درست نشون نميده...يكي ديگم داشتم همين مشكل رو داره حتي با تيوي..مشكل از كجاس...همه جور فونت هم رو سيستم نصبه=((
نه سه بعدی نیست منم دارم همون 11 گیگ 1080 پی رو
من اینو بلوری 3 بعدیشو هم گرفتم تنها راه 3 بعدی دیدن همینه با تلویزیون سه بعدی و یه بلوری پلیر سه بعدی
هارد رو زدی به تلویزیون باید گزینه encoding رو بزاری رو عربی تا درست نشون بده این کارو کردی؟ تلویزیونت چی هست؟تو کامپیوتر من که را حت نشون میده :-?

آخرین ویرایش:
خيلي ممنون:)
راستش 11 گيگه....نميدونم 3بعدي يا نه.از كجا بفهمم؟:-/..چون تو هارد هست با اون وصل كردم به تي وي 3بعدي نشون نداد...
با هارد هم وصل كنم اگه 3بعدي باشه فيلم بايد 3D نشون بده يا نه؟...پسوند فيلم mkv(اين پسوند عمرا 3D باشه):p
اين زير نويس كه گذاشتي زبونش رو درست نشون نميده...يكي ديگم داشتم همين مشكل رو داره حتي با تيوي..مشكل از كجاس...همه جور فونت هم رو سيستم نصبه=((
بعضی از زیرنویس ها باید unicode بشن تا بتونید رو فیلم اجراش کنید همین زیرنویس و unicode کردم .علی جان ببین درسته میشه/؟
http://www.mediafire.com/?5g8os4ox4d5laqn

• Like
Reactions: DoppelGang3rX1
بعضی از زیرنویس ها باید unicode بشن تا بتونید رو فیلم اجراش کنید همین زیرنویس و unicode کردم .علی جان ببین درسته میشه/؟
http://www.mediafire.com/?5g8os4ox4d5laqn

ممنون بهداد جان:) اين يكي درست بود ولي جابجا بود ببين زحمت اين زيرنويس خودمو ميكشي unicode كني...بلد نيستم:d

نه سه بعدی نیست منم دارم همون 11 گیگ 1080 پی رو
من اینو بلوری 3 بعدیشو هم گرفتم تنها راه 3 بعدی دیدن همینه با تلویزیون سه بعدی و یه بلوری پلیر سه بعدی
هارد رو زدی به تلویزیون باید گزینه encoding رو بزاری رو عربی تا درست نشون بده این کارو کردی؟ تلویزیونت چی هست؟تو کامپیوتر من که را حت نشون میده
بازم ممنون..تيوي led3D ساسونگ هست...BDplayer هم دارم..كنسول هم هست;)..راهي نيست اينو 3بعدي كنم(البته بجز 3D كه خود LED ميكنه:d) لينك دانلود 3D تو torrent يا جاي ديگه داري بدي دانلود كنم!! شرمنده اينقدر سوال ميكنم..كلا زياد از اين سيستم 3D سر در نميارم:p

آخرین ویرایش:
بازم ممنون..تيوي led3D ساسونگ هست...BDplayer هم دارم..كنسول هم هست;)..راهي نيست اينو 3بعدي كنم(البته بجز 3D كه خود LED ميكنه:d) لينك دانلود 3D تو torrent يا جاي ديگه داري بدي دانلود كنم!! شرمنده اينقدر سوال ميكنم..كلا زياد از اين سيستم 3D سر در نميارم:p
c7000 داری یا c8000 ؟:دی
نمیشه اون سه بعدی کرد تنها راه دیدن سه بعدی واقعی (نه این که تلویزون خودش کانورت میکنه) اینه که یه بلوری پلیر سه بعدی یا همین ps3 رو با اخرین اپدیت از طریق کابل hdmi وصل بکنی به تلویزیون سه بعدی یه دیسک سه بعدی بزاری تا تلویزیون بفهمه که سیگنال سه بعدی داره میاد پیغام میده که عینک روشن کن :d بعدم عشق و صفا:d یعنی این که تلویزیون نمیتونه از طریق پورت usb یه فایلی که سه بعدی هست رو بشناسه و سه بعدی پخشش کنه
برای این که فیلم سه بعدی دانلود کنی باید ایمیج بلوری فیلم ها رو دانلود بعد بزنی رو بلوری خام حجم ها همه 50 گیگ کلی دردسر.... ولی یه جا هست بلوری سه بعدی میفروشه و گرونم هست ولی میرزه یکی بگیری ;) (البته monsters vs aliens رو که باید رو تلویزیون گرفته باشی اونم سه بعدیش باهاله)خواستی بگو پی ام کنم
فیلم اواتار هم تنها یه نسخه سه بعدی بیرون داده اونم ماه دسامبر 2010 و انحصاری برای تلویزیون های پاناسونیک تا یکسال ولی اینجا کپیش گیر میاد من یکی گرفتم
این فایل هایی که تو نت گیر میاری نوشته سه بعدی هست avi یا mp4 یاmkv ..باید یشه تو کامپیوتر با این عینک درپیتا دید که یه قرون نمیرزه چشت داعون میشه :دی این فیلم اواتار هم چجوری میخوای سه بعدی کنی مگه به این راحتیه؟:دی کلی کارمیبره این فیلما رو اماده میکنن همین بلوری اوانار سه بعدی 9 ماه بعد از بلوری دوبعدیش اومد

آخرین ویرایش:
ینفر لطفا زیرنویس سریال فرینج فصل سوم از قسمت 1 تا 13 رو بزاره برام
فقط SRT باشه خواهشا
خودم یسری زیرنویس دارم طرف چرت نوشته مال MiLaD باشه ممنون میشم

ینفر لطفا زیرنویس سریال فرینج فصل سوم از قسمت 1 تا 13 رو بزاره برام
فقط SRT باشه خواهشا
خودم یسری زیرنویس دارم طرف چرت نوشته مال MiLaD باشه ممنون میشم
ینفر منظورت منم؟:d
میلاد کیه؟:d
بیا این srt یه ولی میلاد نیست :d(ببین هماهنگه؟)
E01
E02
E03
E04
E05
E06
E07
E08
E09
E10
E11
E12
E13
E14
عجیبه اپیزود 11 و 12 لینکاش پاک شده(sub هست خواستی بگو:d)
پیدا کردم اونارم واست میزارم
دیدی داشت یادم میرفت این زیرنویس از Ellen میباشد:d

بچه ها کسی میتونه زیرنویس Ponio میازاکی رو پیدا کنه؟
من نموده شدم تو نت چیزی پیدا نکردم ازش ولی میدونم که هست!
ممنون میشم یکی بزارتش...

زیرنویس انگلیسی برای فیلم های زیر میخوام
Scarface
The Godfather
The Pianist
The Silence of The Lambs
ممنون
http://www.megaupload.com/?d=PZ1PUDEI
بچه ها کسی میتونه زیرنویس Ponio میازاکی رو پیدا کنه؟
من نموده شدم تو نت چیزی پیدا نکردم ازش ولی میدونم که هست!
ممنون میشم یکی بزارتش...
لینک IMDB بده؟(ponio زدم زیرنویس پیدا نمیکنه)

ینفر منظورت منم؟:d
میلاد کیه؟:d
بیا این srt یه ولی میلاد نیست :d(ببین هماهنگه؟)
E01
E02
E03
E04
E05
E06
E07
E08
E09
E10
E11
E12
E13
E14
عجیبه اپیزود 11 و 12 لینکاش پاک شده(sub هست خواستی بگو:d)
پیدا کردم اونارم واست میزارم
دیدی داشت یادم میرفت این زیرنویس از Ellen میباشد:d
مرسی بسیار عالیست :d
لطف کن 11 و 12 رو هم بزار
ممنون

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: UFOPower

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن