خواهش میکنم
نیست:dحاجی دستت درد نکنه ولی SRT میخوام !
اینا عقب و جلو هستش !
فونت و چیزاش هم آشغاله ! :d
ورژن فیلمت چیه 500 جور زیرنویس داره این فیلمزير نويس اواتار دم دست كسي هست ممنون ميشم..srt باشه..![]()
خيلي ممنونورژن فیلمت چیه 500 جور زیرنویس داره این فیلم
اینو ببین میخوره:
http://www.mediafire.com/?7rh4zy90lh89v26
..چون تو هارد هست با اون وصل كردم به تي وي 3بعدي نشون نداد...

نه سه بعدی نیست منم دارم همون 11 گیگ 1080 پی روخيلي ممنون
راستش 11 گيگه....نميدونم 3بعدي يا نه.از كجا بفهمم؟..چون تو هارد هست با اون وصل كردم به تي وي 3بعدي نشون نداد...
با هارد هم وصل كنم اگه 3بعدي باشه فيلم بايد 3D نشون بده يا نه؟...پسوند فيلم mkv(اين پسوند عمرا 3D باشه)
اين زير نويس كه گذاشتي زبونش رو درست نشون نميده...يكي ديگم داشتم همين مشكل رو داره حتي با تيوي..مشكل از كجاس...همه جور فونت هم رو سيستم نصبه![]()

بعضی از زیرنویس ها باید unicode بشن تا بتونید رو فیلم اجراش کنید همین زیرنویس و unicode کردم .علی جان ببین درسته میشه/؟خيلي ممنون
راستش 11 گيگه....نميدونم 3بعدي يا نه.از كجا بفهمم؟..چون تو هارد هست با اون وصل كردم به تي وي 3بعدي نشون نداد...
با هارد هم وصل كنم اگه 3بعدي باشه فيلم بايد 3D نشون بده يا نه؟...پسوند فيلم mkv(اين پسوند عمرا 3D باشه)
اين زير نويس كه گذاشتي زبونش رو درست نشون نميده...يكي ديگم داشتم همين مشكل رو داره حتي با تيوي..مشكل از كجاس...همه جور فونت هم رو سيستم نصبه![]()
بعضی از زیرنویس ها باید unicode بشن تا بتونید رو فیلم اجراش کنید همین زیرنویس و unicode کردم .علی جان ببین درسته میشه/؟
http://www.mediafire.com/?5g8os4ox4d5laqn
بازم ممنون..تيوي led3D ساسونگ هست...BDplayer هم دارم..كنسول هم هستنه سه بعدی نیست منم دارم همون 11 گیگ 1080 پی رو
من اینو بلوری 3 بعدیشو هم گرفتم تنها راه 3 بعدی دیدن همینه با تلویزیون سه بعدی و یه بلوری پلیر سه بعدی
هارد رو زدی به تلویزیون باید گزینه encoding رو بزاری رو عربی تا درست نشون بده این کارو کردی؟ تلویزیونت چی هست؟تو کامپیوتر من که را حت نشون میده
..راهي نيست اينو 3بعدي كنم(البته بجز 3D كه خود LED ميكنه:d) لينك دانلود 3D تو torrent يا جاي ديگه داري بدي دانلود كنم!! شرمنده اينقدر سوال ميكنم..كلا زياد از اين سيستم 3D سر در نميارم
c7000 داری یا c8000 ؟بازم ممنون..تيوي led3D ساسونگ هست...BDplayer هم دارم..كنسول هم هست..راهي نيست اينو 3بعدي كنم(البته بجز 3D كه خود LED ميكنه:d) لينك دانلود 3D تو torrent يا جاي ديگه داري بدي دانلود كنم!! شرمنده اينقدر سوال ميكنم..كلا زياد از اين سيستم 3D سر در نميارم
![]()
(البته monsters vs aliens رو که باید رو تلویزیون گرفته باشی اونم سه بعدیش باهاله)خواستی بگو پی ام کنم علی جان وی پی Nم تموم شده میشه از مگاآپلود آپ کنی؟ممنون بهداد جاناين يكي درست بود ولي جابجا بود ببين زحمت اين زيرنويس خودمو ميكشي unicode كني...بلد نيستم:d