S saphire کاربر سایت Jan 24, 2010 #1,202 دوستان کسی میتونه زیر نویس فیلم G.I joe رو برا من پیدا کنه ؟
genaveh کاربر سایت Jan 24, 2010 #1,204 نوشته شده توسط aliahmadi2: هماهنگ با چه نسخه ای می خواهی ؟ بیشتر... نوشته شده توسط Tristan_bN7: این رو یه تست کنید http://www.2shared.com/file/10873876/79a71132/gone_baby_gone.html بیشتر... متاسفانه همین نسخه رو دارم ولی هماهنگ نیست! gone baby gone نسخه FXG رو دارم و the machinist نسخه woodster رو دارم !!!
نوشته شده توسط aliahmadi2: هماهنگ با چه نسخه ای می خواهی ؟ بیشتر... نوشته شده توسط Tristan_bN7: این رو یه تست کنید http://www.2shared.com/file/10873876/79a71132/gone_baby_gone.html بیشتر... متاسفانه همین نسخه رو دارم ولی هماهنگ نیست! gone baby gone نسخه FXG رو دارم و the machinist نسخه woodster رو دارم !!!
S saphire کاربر سایت Jan 24, 2010 #1,205 Gi JoeThe Rise of Cobra (هماهنگ با نسخه aXXo) بیشتر... No results found. :confused: نیست که !!!
aliahmadi2 کاربر سایت Jan 25, 2010 #1,206 نوشته شده توسط genaveh: متاسفانه همین نسخه رو دارم ولی هماهنگ نیست! gone baby gone نسخه FXG رو دارم و the machinist نسخه woodster رو دارم !!! بیشتر... خوب مگه شما نمیتونی هماهنگش کنی ؟ می خواهی زمان بندی چنتا جمله اولشو بهم بگو تا خودم برات درستش کنم
نوشته شده توسط genaveh: متاسفانه همین نسخه رو دارم ولی هماهنگ نیست! gone baby gone نسخه FXG رو دارم و the machinist نسخه woodster رو دارم !!! بیشتر... خوب مگه شما نمیتونی هماهنگش کنی ؟ می خواهی زمان بندی چنتا جمله اولشو بهم بگو تا خودم برات درستش کنم
aliahmadi2 کاربر سایت Jan 26, 2010 #1,207 لطفا یکی از دوستان زیرنویس قسمت 25 سیزن اول فرار از زندان رو بزاره . چنتا دارم همشون خرابه اگه دارید SRT بزارید که راحتتر باشه ممنون
لطفا یکی از دوستان زیرنویس قسمت 25 سیزن اول فرار از زندان رو بزاره . چنتا دارم همشون خرابه اگه دارید SRT بزارید که راحتتر باشه ممنون
Cj_sa کاربر سایت Jan 28, 2010 #1,210 سلام زیرنویس انیمیشن The Princess And The Frog و همچنین فیلم -New York I Love You رو می خواستم مرسی آخرین ویرایش: Jan 29, 2010
B babak کاربر سایت Jan 29, 2010 #1,211 hi سلام دوستان من دنبال زیزنویس برا این سریالم اگه فارسی باشه بهتره ولی اگر نیست انگلیسی هم باشه خوبه BattleStar Galactica_Season_1-4 BattleStar Galactica MiniSeries_Movie BattleStar Galactica Razor مرسی
hi سلام دوستان من دنبال زیزنویس برا این سریالم اگه فارسی باشه بهتره ولی اگر نیست انگلیسی هم باشه خوبه BattleStar Galactica_Season_1-4 BattleStar Galactica MiniSeries_Movie BattleStar Galactica Razor مرسی
M1sChief کاربر سایت Jan 30, 2010 #1,212 کسی میتونه زیرنویس The Messenger (2009)0 انگلیسیش رو پیدا کنه . تو SubScene که نبود . نسخه DVDscr.
ASHIHARA کاربر سایت Feb 9, 2010 #1,214 کسی زیر نویس این فیلمو داره؟ 007 Tomorrow Never Dies ممنون میشم اگه بزاره
aliahmadi2 کاربر سایت Feb 9, 2010 #1,215 یکی از دوستان لطف کنه زیرنویس قسمت اول و دوم سریال فرار از زندان رو بزاره . فصل دوم ممنون