Movies Subtitle | زير نويس فيلم

سلام اگه زیر نویس فارسی هر کدام ا ز فیلم های زیر را دارید لطفا بگذارید
I Am Legend
The Golden Compass
little man
Hot.Fuzz
The Hills Have Eye 2
Crank
ghost-rider
Silent Hill
THE BUTCHER
Underworld Evolution
Beowulf
Running.Scared

امين جان.اون زير نويس فيلم حلقه كه گذاشته بودي مال يه حلقه ي ديگه است.
اوني كه من ميخوام رو چند سال پيش تلويزيون شبكه چهار برنامهي سينما ماورا نشون داد كه فكر نكنم نگاه كرده باشي.:blushing:
لطفا يكي ديگه پيدا كن.:biggrin1:

امين جان.اون زير نويس فيلم حلقه كه گذاشته بودي مال يه حلقه ي ديگه است.
اوني كه من ميخوام رو چند سال پيش تلويزيون شبكه چهار برنامهي سينما ماورا نشون داد كه فكر نكنم نگاه كرده باشي.:blushing:
لطفا يكي ديگه پيدا كن.:biggrin1:

والا فکر کنم فقط همین یه حلقه هست:biggrin1: میشه لینک imdb ش رو بدی؟!

آقایون سلام خسته نباشید.
ببخشید که پا برهنه میام وسط بحثاتون.
من مشکل دارم توی زیرنویس دار کردن فیلم. من فایل متنی زیر نویس یه فیلم رو بافرمت srt از net دانلود کردم و متعاقبا vobsub رو هم نصب کردم . اما چندتا مشکل هست :
اول اینکه نمیدونم اسم فایل متنی رو با کدوم اسم فایل تصویریم باید یکی بکنم (فایل تصویری dvd هستش و روی هارد دیسک هم نیست و چند اسم مختلف داره در حالیکه من کلا یه فایل متنی دارم ).
بعدش هم اینکه نمیدونم این فایل متن رو کجا باید کپی کنم. و در آخراینکه برای باز کردن اون از چه برنامه ای بهتره استفاده کنم البته شنیدم با windows media player هم میشه اجراش کرد.
ممنون میشم اگه کمکم کنید .

آقایون سلام خسته نباشید.
ببخشید که پا برهنه میام وسط بحثاتون.
من مشکل دارم توی زیرنویس دار کردن فیلم. من فایل متنی زیر نویس یه فیلم رو بافرمت srt از net دانلود کردم و متعاقبا vobsub رو هم نصب کردم . اما چندتا مشکل هست :
اول اینکه نمیدونم اسم فایل متنی رو با کدوم اسم فایل تصویریم باید یکی بکنم (فایل تصویری dvd هستش و روی هارد دیسک هم نیست و چند اسم مختلف داره در حالیکه من کلا یه فایل متنی دارم ).
بعدش هم اینکه نمیدونم این فایل متن رو کجا باید کپی کنم. و در آخراینکه برای باز کردن اون از چه برنامه ای بهتره استفاده کنم البته شنیدم با windows media player هم میشه اجراش کرد.
ممنون میشم اگه کمکم کنید .
دوست عزیز واسه اینکه فیلمی که روی Dvd هست با زیرنویس ببینی یه سری برنامه ها هستن که اینکار رو انجام میدن!
مثلا من خودم از Total Video Converter استفاده میکنم که همراه باهاش یه برنامه ی دیگه به اسم Total Video Player نصب میشه که با اون میشه به شاخه ی دی وی دی بری و فایل اول فیلم رو از اونجا انتخاب کنی و بعد که فیلم اجرا شد روی تصویر کلیک راست کنی و load subtitle رو بزنی و زیرنویست رو انتخاب کنی! قسمت اول فیلم که تموم شد خود به خود میره قسمت بعدی فیلم ولی زمان بندی تغییر نمیکنه و این طوری میشه فیلم دی وی دی رو با زیرنویس جدا که روی هاردته ببینی!
اون روش vobsub و... ماله وقتیه که فیلم شما شامل یه بخش باشه(مثل xvid )
موفق باشی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or