srt ش نیست ولی sub/idx ش هست که البته فرقی هم نمیکنه هر کاری واسه srt میکنی واسه اینم بکن!بی زحمت زیرنویس فارسی The Heartbreak Kid میخوام :biggrin1:
The Heartbreak Kid 2007
پ.ن:فقط باید عضو باشی...
srt ش نیست ولی sub/idx ش هست که البته فرقی هم نمیکنه هر کاری واسه srt میکنی واسه اینم بکن!بی زحمت زیرنویس فارسی The Heartbreak Kid میخوام :biggrin1:
سلام خدمت دوستان کسی نمیتواند زیر نویس فارسی و انگلیسی Saw 4 را بذارد:biggrin1:
امين جان.اون زير نويس فيلم حلقه كه گذاشته بودي مال يه حلقه ي ديگه است.
اوني كه من ميخوام رو چند سال پيش تلويزيون شبكه چهار برنامهي سينما ماورا نشون داد كه فكر نكنم نگاه كرده باشي.:blushing:
لطفا يكي ديگه پيدا كن.:biggrin1:
دوست عزیز واسه اینکه فیلمی که روی Dvd هست با زیرنویس ببینی یه سری برنامه ها هستن که اینکار رو انجام میدن!آقایون سلام خسته نباشید.
ببخشید که پا برهنه میام وسط بحثاتون.
من مشکل دارم توی زیرنویس دار کردن فیلم. من فایل متنی زیر نویس یه فیلم رو بافرمت srt از net دانلود کردم و متعاقبا vobsub رو هم نصب کردم . اما چندتا مشکل هست :
اول اینکه نمیدونم اسم فایل متنی رو با کدوم اسم فایل تصویریم باید یکی بکنم (فایل تصویری dvd هستش و روی هارد دیسک هم نیست و چند اسم مختلف داره در حالیکه من کلا یه فایل متنی دارم ).
بعدش هم اینکه نمیدونم این فایل متن رو کجا باید کپی کنم. و در آخراینکه برای باز کردن اون از چه برنامه ای بهتره استفاده کنم البته شنیدم با windows media player هم میشه اجراش کرد.
ممنون میشم اگه کمکم کنید .
هنوز نیومده دیروز چک کردم....سلام
زیرنویس Sweeney Todd فارسی
ممنون