Movies Subtitle | زير نويس فيلم

ببخشید من زیر نویس فیلم رو دارم! (ادیت و بقیه کارهاش رو هم کردم)
خود فایل فیلم رو هم میتونم تو هر فرمتی داشته باشم! (wmv - avi - mp4.....)
حالا میخام بدونم با چه نرم افزاری این زیر نویس رو روی فیلم بندازم!!! (هر چی حجمش کمتر...بهتر)
لطفا لینکش رو بدید.

من زير نويس كشيدم بيرون پسوندشIDX بود حالا چه جوري بزارم روي يه DVD دگيه چون DVD-Lab اين فرمت نميشناخت اگه هم نشه گذاشت روDVD چه جوري ميشه براي ديدن بهش Add كني

آموزش اضافه كردن مستقيم زيرنويس‏هاي Sub.idx به DVD

Attachments

سلام بدجوری نیازمند زیرنویس فارسی rocky balboa 2006 هستم تنها زیرنویسی که تو نت بیدا کردم با فیلم مچ نیست با Subtitle Workshop هم هر کاری کردم مچ نمیشه خلاصه هرکی زیرنویس کامل داره بزاره لطفا البته اگه با Rocky.Balboa[2006]DvDrip[Eng]-aXxo مچ باشه که چه بهتر:biggrin1:

امين كمك چه جوري ميشه زير نويسو چند سانيه تغيير داد ؟؟
صفحه ی اول تاپیک رو ببین!

سلام بدجوری نیازمند زیرنویس فارسی rocky balboa 2006 هستم تنها زیرنویسی که تو نت بیدا کردم با فیلم مچ نیست با Subtitle Workshop هم هر کاری کردم مچ نمیشه خلاصه هرکی زیرنویس کامل داره بزاره لطفا البته اگه با Rocky.Balboa[2006]DvDrip[Eng]-aXxo مچ باشه که چه بهتر:biggrin1:

فکر کنم فقط همون زیرنویس تو نت باشه ازش!

لطفا زیرنویس فارسی superbad رو کسی داره بزاره اگه با Superbad[2007][Unrated Editon]DvDrip[Eng]-FXG مچ باشه که چه بهتر :biggrin1: تو این یه هفته هرچی فیلم دان کردم با زیرنویس مچ نمیشد:(( پیرشدم به خدا :cheesygri

آخرین ویرایش:
لطفا زیرنویس فارسی superbad رو کسی داره بزاره اگه با Superbad[2007][Unrated Editon]DvDrip[Eng]-FXG مچ باشه که چه بهتر :biggrin1: تو این یه هفته هرچی فیلم دان کردم با زیرنویس مچ نمیشد:(( پیرشدم به خدا :cheesygri

ببین خدا چه قدر دوست داره جیسون جون:cheesygri
امين الانم زدم وست فيلم ديدم زير نويس عقب افتاده اولش جلو بود شانس ميبيني

من گل لگد میکنم؟!:biggrin1: خب با Subtitle Workshop درستش کن راهنماشم که صفحه ی اوله...

Attachments

Attachments

امين جون دستت درد نكنه.
اگه ميشه زير نويس فارسي Dorm Daze 2 رو هم بذار.
يه سايته خوب واسه ي زير نويس فارسي معرفي كن غير از Subscene .:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
امين جون دستت درد نكنه.
اگه ميشه زير نويس فارسي Dorm Daze 2 رو هم بذار.
يه سايته خوب واسه ي زير نويس فارسي معرفي كن غير از Subscene .:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این فیلمی که میخوای انگلیسیش به زور هست چه برسه به فارسی...:biggrin1:

http://www.farsisubtitle.com/download

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or