hassan_110
کاربر سایت
سلام
بچه ها میشه لطف کنین و زیرنویس فارسی فیلم Basic Instinct 2 رو بذارین.
یا علی مدد
رییس با پسوند srt نتونستم برات گیر بیارم ولی زیر نویس استخراجی موجود بود میتونی از لینک زیر دانلود کنی:
700 kb
http://scorpion2.persiangig.com/other/basic_instinct_2.rar
سلام
این با چی باز میشه؟ با word pad که باز نمیشه.
یا علی مدد
بله دوست من با یعضی فرمتهای Avi مشکل داره مثلا xvid که اونم چاره دارهنمیدونم مثل اینکه خدا راضی نیست من این زیرنویس رو به فیلم بچسبونم هر قدمی که بر میدارم 20000 سنگ میفته جلوی پام:confused:
برنامه virtualdub اصلا فایل های avi(یعنی پسوند فیلمهای divx) رو اجرا نمیکنه, یعنی اجرا میکنه ولی موقعی که فایلو باز میکنم(یه فیلم divx) یه پیغام میده که یه 3-4 خطه اگه نیاز بود بگو تا بنویسمش. و وقتی که فیلم رو سیو میکنم صدا 6-7 ثانیه زودتر از تصویر میاد من باید چه کار کنم:confused: به احتمال زیاد باید اول فایل avi به dat تبدیل بشه چون وقتی یه فایل dat رو باvirtualdub باز میکنم اون پیغامه نمیاد
حالا یه برنامه قوی به من معرفی کنید که بتونم باش فایل avi به dat تبدیل کنم و کیفیت فیلم هم زیاد تغییر نکنه یا یه راه حل جلوی پاهای ناتوانم بگذارید
بله دوست من با یعضی فرمتهای Avi مشکل داره مثلا xvid که اونم چاره داره
از نرم افزار vdub_mp3_freeze استفاده کن ...البته من به این مشکل هنوز برنخوردم بنابراین کار باهاش رو بلد نیستم اگه فرصت شد یه امتحانی میکنم و بهت اطلاع میدم.
اینم لینک دانلود:
http://www.jahanupload.com/files-12160-vdub_mp3_freeze.rar
اما اگه میخوای به dat تبدیل کنی یه نرم افزار دیگه هم سراغ دارم که هم زیر نویس میچسبونه هم به سی دی تبدیل میکنه TMPGEnc-2.524.63.181-Free
خوبیش به اینه که فیلم رو اگه توی یه سی دی جا نشه خودش دو قسمت میکنه
اگه خواستی آموزش اینم میذارم برات
رییس گفتم که srt نیست که با word pad & notepad اجرا بشه . شما کافیه زیر نویسو بغل فیلم بزاری و اسمشو با اسم فیلم یکی کنی تا با برنامه vobsub رو فیلم اجرا بشه.
امان از دست این آپلود سنتر های وطنی اونوقت میگن ایرانی جنس ایرانی بخرداخل این لینک رفتم ولی چیزی برای دانلود پیدا نکردمیه دور خودت بر ببین درسته یا نه
:confused:
سلام
بابا خدا وکیلی فایلش خراب بود. با فیلم گذاشتمش تو یه فولدر و اسماشون رو هم دقیقا مثل هم کردم. vob sub هم نصب بود ولی بازم اجرا نشد.
یا علی مدد
در برنامه VirtualDub-1.7.2 و در سربرگ Audio باید Direct Streem copy انتخاب شود در اینصورت صدای فیلم دستخوش تحول نمیشود و به همان صورت که هست میماندبا سلام من كارهايي رو كه گفته شده براي زير نويس كردم ولي صداي فيلم قطع شد ميشه يكي توضيح بده اشكال كار كجاست؟
Halloween 8: Resurrection ?!سلام
زیر نویس فیلم halloween محصول 2007
اگه بود فارسی . نبود هم انگلیسی دیگه
رو اگه میشه لطف کنید