Movies Subtitle | زير نويس فيلم

نمیدونم مثل اینکه خدا راضی نیست من این زیرنویس رو به فیلم بچسبونم هر قدمی که بر میدارم 20000 سنگ میفته جلوی پام:confused::-":mad:
برنامه virtualdub اصلا فایل های avi(یعنی پسوند فیلمهای divx) رو اجرا نمیکنه, یعنی اجرا میکنه ولی موقعی که فایلو باز میکنم(یه فیلم divx) یه پیغام میده که یه 3-4 خطه اگه نیاز بود بگو تا بنویسمش. و وقتی که فیلم رو سیو میکنم صدا 6-7 ثانیه زودتر از تصویر میاد من باید چه کار کنم:confused: به احتمال زیاد باید اول فایل avi به dat تبدیل بشه چون وقتی یه فایل dat رو باvirtualdub باز میکنم اون پیغامه نمیاد;)
حالا یه برنامه قوی به من معرفی کنید که بتونم باش فایل avi به dat تبدیل کنم و کیفیت فیلم هم زیاد تغییر نکنه یا یه راه حل جلوی پاهای ناتوانم بگذارید

نمیدونم مثل اینکه خدا راضی نیست من این زیرنویس رو به فیلم بچسبونم هر قدمی که بر میدارم 20000 سنگ میفته جلوی پام:confused::-":mad:
برنامه virtualdub اصلا فایل های avi(یعنی پسوند فیلمهای divx) رو اجرا نمیکنه, یعنی اجرا میکنه ولی موقعی که فایلو باز میکنم(یه فیلم divx) یه پیغام میده که یه 3-4 خطه اگه نیاز بود بگو تا بنویسمش. و وقتی که فیلم رو سیو میکنم صدا 6-7 ثانیه زودتر از تصویر میاد من باید چه کار کنم:confused: به احتمال زیاد باید اول فایل avi به dat تبدیل بشه چون وقتی یه فایل dat رو باvirtualdub باز میکنم اون پیغامه نمیاد;)
حالا یه برنامه قوی به من معرفی کنید که بتونم باش فایل avi به dat تبدیل کنم و کیفیت فیلم هم زیاد تغییر نکنه یا یه راه حل جلوی پاهای ناتوانم بگذارید
بله دوست من با یعضی فرمتهای Avi مشکل داره مثلا xvid که اونم چاره داره
از نرم افزار vdub_mp3_freeze استفاده کن ...البته من به این مشکل هنوز برنخوردم بنابراین کار باهاش رو بلد نیستم اگه فرصت شد یه امتحانی میکنم و بهت اطلاع میدم.
اینم لینک دانلود:
http://www.jahanupload.com/files-12160-vdub_mp3_freeze.rar

اما اگه میخوای به dat تبدیل کنی یه نرم افزار دیگه هم سراغ دارم که هم زیر نویس میچسبونه هم به سی دی تبدیل میکنه TMPGEnc-2.524.63.181-Free
خوبیش به اینه که فیلم رو اگه توی یه سی دی جا نشه خودش دو قسمت میکنه
اگه خواستی آموزش اینم میذارم برات

بله دوست من با یعضی فرمتهای Avi مشکل داره مثلا xvid که اونم چاره داره
از نرم افزار vdub_mp3_freeze استفاده کن ...البته من به این مشکل هنوز برنخوردم بنابراین کار باهاش رو بلد نیستم اگه فرصت شد یه امتحانی میکنم و بهت اطلاع میدم.
اینم لینک دانلود:
http://www.jahanupload.com/files-12160-vdub_mp3_freeze.rar

اما اگه میخوای به dat تبدیل کنی یه نرم افزار دیگه هم سراغ دارم که هم زیر نویس میچسبونه هم به سی دی تبدیل میکنه TMPGEnc-2.524.63.181-Free
خوبیش به اینه که فیلم رو اگه توی یه سی دی جا نشه خودش دو قسمت میکنه
اگه خواستی آموزش اینم میذارم برات

داخل این لینک رفتم ولی چیزی برای دانلود پیدا نکردم:( یه دور خودت بر ببین درسته یا نه:eek::confused:

رییس گفتم که srt نیست که با word pad & notepad اجرا بشه . شما کافیه زیر نویسو بغل فیلم بزاری و اسمشو با اسم فیلم یکی کنی تا با برنامه vobsub رو فیلم اجرا بشه.

سلام
بابا خدا وکیلی فایلش خراب بود. با فیلم گذاشتمش تو یه فولدر و اسماشون رو هم دقیقا مثل هم کردم. vob sub هم نصب بود ولی بازم اجرا نشد.
یا علی مدد

داخل این لینک رفتم ولی چیزی برای دانلود پیدا نکردم:( یه دور خودت بر ببین درسته یا نه:eek::confused:
امان از دست این آپلود سنتر های وطنی اونوقت میگن ایرانی جنس ایرانی بخر
حق با شماست انگار مورد داره یا کلا پاک شده براتون دوباره آپلود میکنم انشاالله جواب بده
http://d.turboupload.com/d/2074300/vdub_mp3_freeze.rar.html

سلام
بابا خدا وکیلی فایلش خراب بود. با فیلم گذاشتمش تو یه فولدر و اسماشون رو هم دقیقا مثل هم کردم. vob sub هم نصب بود ولی بازم اجرا نشد.
یا علی مدد

من الان تست کردم مشکلی نداشت احتمالا مشکل از شماست
ببین دقیق اسم دوتا فایل مثل فیلم کردی ؟ یعنی .idx و .sub باید بغل هم باشن بعد اسمشونم با اسم فیلم یکی باشه.

با سلام من كارهايي رو كه گفته شده براي زير نويس كردم ولي صداي فيلم قطع شد ميشه يكي توضيح بده اشكال كار كجاست؟
در برنامه VirtualDub-1.7.2 و در سربرگ Audio باید Direct Streem copy انتخاب شود در اینصورت صدای فیلم دستخوش تحول نمیشود و به همان صورت که هست میماند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or