Movies Subtitle | زير نويس فيلم

ای وا ایول امین جونو ای ول
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif

امین از اینکه اینجا زحمت میکشی ممنون از سایر بچه ها هم ممنونم
من مشکلی داشتم گفتم اینجا مطرح کنم
من یک فیلم divx دارم(300)و تو فایلش دو تا srt هست یکی فارسی و یکی برای زیر نویس انگلیسی
ولی فقط برای من زیر نویس انگلیسی میاد کسی میدونه چگونه میتونم زیر نویس فارسی رو انتخاب کنم
تو زمانبندی زیر نویس انگلیسی هم هیچ مشکلی نیست ولی زمان بندی چند تا فیلم دیگه که دارم برای فارسی مشکل داره مال2 دقیقه پیش رو تو سکانس حاضر میزنه تو این مشکلم اگه میشه کمک کنید
دوستا زیر نویس فارسی فیلمهای زیر هم اگه دارند ممنون میشم:
flags of our fathers
borat

ای وا ایول امین جونو ای ول
177.gif
177.gif
177.gif
177.gif

امین از اینکه اینجا زحمت میکشی ممنون از سایر بچه ها هم ممنونم
من مشکلی داشتم گفتم اینجا مطرح کنم
من یک فیلم divx دارم(300)و تو فایلش دو تا srt هست یکی فارسی و یکی برای زیر نویس انگلیسی
ولی فقط برای من زیر نویس انگلیسی میاد کسی میدونه چگونه میتونم زیر نویس فارسی رو انتخاب کنم
تو زمانبندی زیر نویس انگلیسی هم هیچ مشکلی نیست ولی زمان بندی چند تا فیلم دیگه که دارم برای فارسی مشکل داره مال2 دقیقه پیش رو تو سکانس حاضر میزنه تو این مشکلم اگه میشه کمک کنید
دوستا زیر نویس فارسی فیلمهای زیر هم اگه دارند ممنون میشم:
flags of our fathers
borat

ببین ممکنه اون فایل زیرنویس 300 شکل پیدا کرده باشه به هر دلیلی ممکنه مثلا re name کردنش!!
زیرنویس پیوست رو دانلود کن!
در ضمن اگه jet audio داره زیرنویس با خوده فیلم رو بزار کنار هم دیگه و اسم هاشون رو یکی کن و با اون پخشش کن یادت باشه باید کنار هم باشن نه اینکه از روی سی دی پخش کنی فیلم رو!
مشکل زمان بندی رو هم صفحه ی اول تاپیک توضیح دادم!

Attachments

مشکلم ر مورد زیرنویس 300 حل شد زمانبندی هم که ok فهمیدم
زیرنویس فارسی فیلمهای زیر یا اگه میهش یک سایت جامع و خوب که همه زیرنویسای فارسی رو بشه توش پیدا کرد رو بگو:
original sin
flags of our fathers
borat

مشکلم ر مورد زیرنویس 300 حل شد زمانبندی هم که ok فهمیدم
زیرنویس فارسی فیلمهای زیر یا اگه میهش یک سایت جامع و خوب که همه زیرنویسای فارسی رو بشه توش پیدا کرد رو بگو:
original sin
flags of our fathers
borat

اینم زیرنویس فارسی

Attachments

دوستان این فایلهای زیرنویس با پسوند sub/idx رو چه جوری میشه به دی وی دی اضافه کرد ؟
من که با هیچ برنامه ای نتونستم .
قبلا فایلهای srt رو اضافه کرده بودم اما این یکی رو دیگه بلد نیستم .

وقتی با subtitle workshop میخوام فایل زیرنویس رو باز کنم همچین پیغامی میده مشکل از چیه :
ghostriderSub.srt" is not in subRip format or is not a valid subtitle file
اینم هست
the file original sin.srt is abad subtitle or an unsuported

دوستان این فایلهای زیرنویس با پسوند sub/idx رو چه جوری میشه به دی وی دی اضافه کرد ؟
من که با هیچ برنامه ای نتونستم .
قبلا فایلهای srt رو اضافه کرده بودم اما این یکی رو دیگه بلد نیستم .

پسوند زیرنویست رو به srt تغییر بده احتمالا مشکلت حل میشه!

وقتی با subtitle workshop میخوام فایل زیرنویس رو باز کنم همچین پیغامی میده مشکل از چیه :
ghostriderSub.srt" is not in subRip format or is not a valid subtitle file
اینم هست
the file original sin.srt is abad subtitle or an unsuported
منم همچین مشکلی دارم البته فقط تو بعضی زیر نویس فیلمها مثل
original sin

احتمالا مشکل از زیرنویس و خراب شده معمولا این مشکل تو re name کردن فایل بوجود میاد و فایل رو خراب میکنین!

پس اگر اینطوره باید 90 درصد این فایلها خراب باشن من ghostrider-until death-harry potter 5- رو گرفتم همشون اینطوری بودن:(
واقعا مسخره نیست:evil:
یه چیزی اصلا این برنامه زیرنویس فارسی رو اجرا نمیکنه:eek:

پاندورا جون وقتی زیرنویس عربی رو وارد این برنامه میکنم (subtitle workshop) چرت و پرت می نویسه (به احتمال زیاد من فونت مربوط به اون خط رو ندارم) میدونی که چی میگم:biggrin1:
ولی وقتی زیرنویس فارسی رو میخوام وارد کنم همون پیغام رو میده که داخل پست های قبلی گفتم:(;):confused: البته همه زیرنویس فارسی هایی رو که دانلود کردم همون پیغامو میده:evil::(
نمیدونم اشکال از چی هست ولی ورجن جدید این برنامه رو داری اگه داری بزار برا دانلود:love:
مثل***تو گل گیر کردم:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or