AC_COH_MGS4
کاربر سایت
خیلی سرگرم کننده سرگرم کننده کردیم ولی اینو میگم برا ختم کلام خودم , ببین اردلان شاید بهتر باشه این سرگرم کننده بودن یا نبودن رو برا افرادی در نظر بگیری که آدم سینما ن , مثل خودت مثلا , نه عام مردم که برا گذروندن فیلم حالا ماهی یه بار با دوست دخترشون میرن سینما یه فیلمی دیده باشن وقتشون بگذره , وقتی برا سینما رو های حرفه ای یه فیلم سرگرم کننده ست به نظر من اون فیلم کیفیت داره حالا زیاد یا کمش بستگی داره به فیلم , یعنی میگم یه فیلم اگه کیفیتی نداشته باشه خو برا اردلان یا عماد یا سینا سرگرم کنندگی هم نداره , این بین من مطمعنم ترنسفورمرز چندان سرگرم کنندگی هم برای تو به عنوان مثال نداشته که خو این نشون از بی کیفیتی فیلم داره . هرچند تو از اولشم با این جدا کردن عام مردم از سینما رو های حرفه ای توسط من مخالف بودی و هستی :biggrin1: ولی بی شوخی این سرگرم کننده بودن یا نبودن یه فیلم یه چیز نسبی ه و منم زیاد دوست ندارم رو مثلا سلیقه دختر تین ایجر ها ی عاشق جانی دپ و به طبع اون دزدان دریای کاراییب مثلا بحث کنم :biggrin1: خو اینا معلومه دزدان کراییب 3 رو End ه سرگرم کنندگی میدونن , مهم اینه که عماد توپولی (:biggrin1طبق اعتقاد "entertainment بخش اعظم:biggrin1:" کسایی که ترنسپورتر رو سرگرم کننده می دونن حتما فیلم خوبی می دوننش که فروشش تا این حده. نمونه اش هم تو همین تاپیک بود. من کلا با این اعتقاد مشکل دارم.
شخصا هیچوقت بخش سرگرم کننده فیلم کیفیت فیلم رو برام تعیین نکرده. scarface دیپالما سرگرم کننده اس ولی چندان فیلم خوبی نیست بنظرم.
بازم میگم من با حرف عماد موافقم ولی در مورد حد و اندازه اش یه ذره اختلاف داریم .
--------------------
خدایش بیامرزد .سلینجر