Movie Center

طبق اعتقاد "entertainment بخش اعظم:biggrin1:" کسایی که ترنسپورتر رو سرگرم کننده می دونن حتما فیلم خوبی می دوننش که فروشش تا این حده. نمونه اش هم تو همین تاپیک بود. من کلا با این اعتقاد مشکل دارم.
شخصا هیچوقت بخش سرگرم کننده فیلم کیفیت فیلم رو برام تعیین نکرده. scarface دیپالما سرگرم کننده اس ولی چندان فیلم خوبی نیست بنظرم.
خیلی سرگرم کننده سرگرم کننده کردیم ولی اینو میگم برا ختم کلام خودم , ببین اردلان شاید بهتر باشه این سرگرم کننده بودن یا نبودن رو برا افرادی در نظر بگیری که آدم سینما ن , مثل خودت مثلا , نه عام مردم که برا گذروندن فیلم حالا ماهی یه بار با دوست دخترشون میرن سینما یه فیلمی دیده باشن وقتشون بگذره , وقتی برا سینما رو های حرفه ای یه فیلم سرگرم کننده ست به نظر من اون فیلم کیفیت داره حالا زیاد یا کمش بستگی داره به فیلم , یعنی میگم یه فیلم اگه کیفیتی نداشته باشه خو برا اردلان یا عماد یا سینا سرگرم کنندگی هم نداره , این بین من مطمعنم ترنسفورمرز چندان سرگرم کنندگی هم برای تو به عنوان مثال نداشته که خو این نشون از بی کیفیتی فیلم داره . هرچند تو از اولشم با این جدا کردن عام مردم از سینما رو های حرفه ای توسط من مخالف بودی و هستی :biggrin1: ولی بی شوخی این سرگرم کننده بودن یا نبودن یه فیلم یه چیز نسبی ه و منم زیاد دوست ندارم رو مثلا سلیقه دختر تین ایجر ها ی عاشق جانی دپ و به طبع اون دزدان دریای کاراییب مثلا بحث کنم :biggrin1: خو اینا معلومه دزدان کراییب 3 رو End ه سرگرم کنندگی میدونن , مهم اینه که عماد توپولی (:biggrin1:) یا خودت چی رو سرگرم کننده میدونید

بازم میگم من با حرف عماد موافقم ولی در مورد حد و اندازه اش یه ذره اختلاف داریم .

--------------------

سلینجر
خدایش بیامرزد .

خیلی سرگرم کننده سرگرم کننده کردیم ولی اینو میگم برا ختم کلام خودم , ببین اردلان شاید بهتر باشه این سرگرم کننده بودن یا نبودن رو برا افرادی در نظر بگیری که آدم سینما ن , مثل خودت مثلا , نه عام مردم که برا گذروندن فیلم حالا ماهی یه بار با دوست دخترشون میرن سینما یه فیلمی دیده باشن وقتشون بگذره , وقتی برا سینما رو های حرفه ای یه فیلم سرگرم کننده ست به نظر من اون فیلم کیفیت داره حالا زیاد یا کمش بستگی داره به فیلم , یعنی میگم یه فیلم اگه کیفیتی نداشته باشه خو برا اردلان یا عماد یا سینا سرگرم کنندگی هم نداره , این بین من مطمعنم ترنسفورمرز چندان سرگرم کنندگی هم برای تو به عنوان مثال نداشته که خو این نشون از بی کیفیتی فیلم داره . هرچند تو از اولشم با این جدا کردن عام مردم از سینما رو های حرفه ای توسط من مخالف بودی و هستی :biggrin1: ولی بی شوخی این سرگرم کننده بودن یا نبودن یه فیلم یه چیز نسبی ه و منم زیاد دوست ندارم رو مثلا سلیقه دختر تین ایجر ها ی عاشق جانی دپ و به طبع اون دزدان دریای کاراییب مثلا بحث کنم :biggrin1: خو اینا معلومه دزدان کراییب 3 رو End ه سرگرم کنندگی مید
مخالف نیستم ولی بعضی وقتا خودمم فقط فیلمو فقط بخاطر بخش سرگرم کنندش ممکنه ببینم تا چیز دیگه.
تو به این بچسب که از اول دارم می گم ترنسپورتر:biggrin1: البته می شه اینم مثال زد

دوستان من تمام قسمت های Star Wars رو دانلود کردم ، فقط نمی دونم کدومش رو اول ببینم :biggrin1:
خیلی گیج کننده اس ، اول Star Wars IV: A New Hope میاد که برای 1997 هست ، بعدش Star Wars V: The Empire Strikes Back که اون 1980 هست و بعدش Star Wars: Episode VI - Revenge of the Jedi میاد که واسه 1983 هست.
خب ، حالا قضیه Star Wars Episode I محصول 1999 , Star Wars Episde II محصول 2002 و Star Wars Episde III محصول 2005 چی هست ؟ لطف کنید ترتیب اینارو واسه من بگید که من اول کدوم رو ببینم که داستانش ردیف بشه :biggrin1:
و یه سوال دیگه اینکه امیدی به ادامه این سری هست یا نه ؟ ممنون:love:

دوستان من تمام قسمت های Star Wars رو دانلود کردم ، فقط نمی دونم کدومش رو اول ببینم :biggrin1:
خیلی گیج کننده اس ، اول Star Wars IV: A New Hope میاد که برای 1997 هست ، بعدش Star Wars V: The Empire Strikes Back که اون 1980 هست و بعدش Star Wars: Episode VI - Revenge of the Jedi میاد که واسه 1983 هست.
خب ، حالا قضیه Star Wars Episode I محصول 1999 , Star Wars Episde II محصول 2002 و Star Wars Episde III محصول 2005 چی هست ؟ لطف کنید ترتیب اینارو واسه من بگید که من اول کدوم رو ببینم که داستانش ردیف بشه :biggrin1:
و یه سوال دیگه اینکه امیدی به ادامه این سری هست یا نه ؟ ممنون:love:
خب شما به ترتیب عدد ها شروع کن دیگه. شماره 4، 5 و 6 اول ساخته شدند بعد 1، 2 و 3 ساخته شده.

تو اون سه نسخه قدیمی کارش به اتمام رسید !!. دیگه دلیلی نیست که باز بیان بسازن .
آها یعنی اول اومدن داستان لوک رو گفتن و بعدش داستان آناکین؟
من که اون قدیمی ها رو ندیدم! ( حدود نیم ساعت یکیشون رو دیدم :d )
حیف شد دیگه فیلمی از این سری نمیبینیم!

Starwars های قدیمی رو اول ببینید . 4.5.6 بعد 1.2.3 چون چیزه مشترکه زیادی ندارن . مثلا Obi Wan-Kenobi که یکی از شخصیت های اصلی تو 4.5.6 نقشش درجه 3ه .
___

بعد Starwars تمام شده دیگه ادامه نداره

ممنون دوستان ، ولی مگه داستان 4.5.6 ادامه 1.2.3 نیست؟!! اگه اینطور باشه اول باید 1.2.3 رو دید؟
و راستی این سریالی که جرج لوکاس داره واسه 2011 میسازه قضیه اش چیه ؟ Spain-Off از Star Wars Episode III محصول 2005 هست.

ویرایش :

دوستان اگه دوست دارید که قسمت های 7 و 8 و 9 از سری جنگ ستارگان ساخته بشه یه امضا بزنید. تا به حال 8115 نفر امضا زدند. ضرر نداره:D
[FONT=Arial, Verdana]CLICK HERE TO SIGN THE PETITION[/FONT]

ممنون دوستان ، ولی مگه داستان 4.5.6 ادامه 1.2.3 نیست؟!! اگه اینطور باشه اول باید 1.2.3 رو دید؟
خیلی قضیه رو بغرنج کردین :دی کلا دو سری سه قسمتی داریم. قدیمی و جدید. اول سه قسمت جدید رو باید دید و بعد سه قسمت قدیمی.

درود

دوستان زیر نویس فارسی برای فرمت های کم حجم از کجا میشه پیدا کرد (مثلا mkv rmvb divx)

البته الان به زیر نویس pulp fiction نیز مبرم دارم:biggrin1:

اگه سه قسمت جدید رو اول دیدید . سه قسمت قدیمی براتون جالب نیست . ( تجربه شخصی )
نظر منم همینه. و دلیلشم به خاطر جلوه‌های ویژه‌ بهتر و ریتم تندتر سری جدیده.
درود

دوستان زیر نویس فارسی برای فرمت های کم حجم از کجا میشه پیدا کرد (مثلا mkv rmvb divx)

البته الان به زیر نویس pulp fiction نیز مبرم دارم:biggrin1:

زیرنویس که MKV یا RMVB نمیشناسه... زیرنویس برای همه‌ی فرمت ها یکیه. از سایت http://www.farsisubtitle.com/download هم میتونی زیرنویس همه ی فیلمها رو گیر بیاری.

اولا که کاترین بیگلو DGA (انجمن کارگردانا)رو برد، در کل تاریخ آکادمی فقط 6 بار شده که برنده ی DGA اسکار نبرده و و فقط 13 بار شده که فیلمی که کارگردانش DGA برده، اسکار بهترین فیلمو نبرده.
اگه Hurt Locker جایزه تدوین رو هم ببره که احتمالا میبره، و بعد آواتار اسکار بهترین فیلمو ببره، اولین باریه که یه فیلمی این همه جایزه برده(Hurt Locker) و اسکار رو نبرده، البته آواتار اونقدری پول در آورده که هنوزم خیلیا اونو Frontrunner میدونن.
-------------------------------------------
جوایز ساندنس هم دادن، اصلی ترین جایزه رو دادن به Winter's Bone که به همراه The Kids are Alright و Blue Valentine بیشترین نقد مثبت رو داره، جایزه فیلمای داستانی بخش خارجی رو دادن به Animal Kingdom که فیلم Most Anticipated منه از ساندنس امسال. Audience هم جایزه فیلم داستانی رو دادن به happythankyoumoreplease که کارگردانش تد موزبی How i met your mother که فیلم بدی نیست گویا.
جالب اینه که یه سری از فیلمایی که همه بدشون میومد جایزه بردن! مثل Sympathy for Delicious (مارک رافالو) یا 3 backyards یا Obselidia!
مستند هم جایزه هاشو Restrepo و Gasland و Waiting for Super Man بردن.
کلا برداشت من با توجه به نقدا و جوایز و اینا که این فیلما به ترتیب بیشترین هایپ رو دارن:
Catfish-doc
Blue Valentine
Gasland-doc
Winter's Bone
The Kids are Alright
Animal Kingdom
Four Lions
Please Give
Waiting for Superman-doc
Boy
Restrepo-doc
Abel
Cyrus
Last Train Home-Doc
Bran Nue Dae
Splice(این اولش خیلی سر و صدا کرد ولی بعد افت کرد، مثل فیلم پایینی)
Buried
Welcome to the Rileys
Extra Man
Jack Goes Boating
-------------------------------------------
البته سه تا فیلم هم بودن که تو ساندنس Premier نشدن و از پارسال با خودشون buzz داشتن، یکی Get Low، یکی I am Love و یکی هم Mother and Child، علاوه بر اینها یه فیلم کوتاهم اسپایک جونز داره I'm Here که اونم شاخه. یدونه هم Trucker &Dale vs. Evil هست که Slasher Comedy هستش و من عکساشم نمیتونستم نگاه کنم ولی گویا تو سبک خودش خیلی خوبه.
--------------------------------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or