Movie Center

من که قبلا هم گفتم به عماد ایمان دارم :دی شما باور نکردید
__
فقط D9 اورریت ؟
Ratatouilleکه باید پیار سال جزو نامزد ها بود ,نشد(قسمت Motion Picture ) . اونوقت Up امسال هست
این Mo'Nique ه لات کم بود این دختر س.ک.سی Gabourey Sidibe هم بهش اضافه شد

البته قبلا گفتم که a serious man هم احتمال best picture شدنش بالاست!
بهترین کارگردان هم یا جیسن ریتمن با کامرون یا تارانتینو
به اندازه همين دو سه روز گذشته كه تاپيك رو دنبال كرده باشي بايد درك كني كه رقابت اصلي تو هر دو رشته اي كه داري مي گي بين Avatar و Hurt Locker ه بعد Up in the Air (اين يهو چي شد انقدر خورد تو سر هايپش ؟ از اول سال به عنوان گزينه اصلي مطرح بود) بعد Precious بقيه هم تماشاچين
A Serious Man شايد فيلم خوبي باشه ولي همه پسند نيست مطمئنا تو اون 6000 نفر نمي تونه راي اول رو بياره
==
به جز Invictus که اتفاقا همین امروز دیدمش و فیلم خیلی خوبی هم بود به نظرم خیلی فیلمای دیگه مثل Crazy Heart,A Single Man یا Fantastic Mr. Fox هم انتخابای بهتری بودن.
هر چند Invictus رو خيلي فيلم خفني نمي دونم ولي كاملا از BlindSide‌ بهتره و واقعا جاي تعجب داره كه آكادمي با وجود اين همه علاقه به ايستوود تو دو سال اخير كاملا بهش بي مهري
با توجه به كانديدا شدن ديمن و فريمن به نظرم بايد Invictus هم كانديدا مي كردن ولي خوب مسئله اين از Invictus بهتر بودن فيلمايي كه خودت سه تاشون رو گفتي ولي مسئله اصلي اينه كه غير از بازيگر نقش اول زن بقيه قسمت هاي اصلي يه جورايي صد در صد شدن (Hurt Locker ، بيگلو ، والتز ، مونيك و بريجز ) و خيلي رو كانديداها شور زدن بي فايده س وگرنه به خاطر كانديدا شدن جيلنهال من آكادمي رو رو سرشون خراب مي كردم
==
این Precious چه کرده!فیلمو چند روز پیش دیدم خیلی فیلم خوبی بود ولی اصلا انتظار نداشتم اکادمی تویه 6 تا رشته کاندیدش کنه.اونم بخش هایه اصلی.حقش بود.
اتفاقا تابلو بود تو اين بخش ها كانديدا مي شه
ولي از اون فيلمايي كه نه مي شه براي بار دوم ديدش نه اينكه قراره خيلي خاطره ساز باشه خيلي خيلي زود فراموش مي شه
==
اين Blindside‌ هم كاملا از اثر فصلي استفاده كرد و كانديدا شد شايد تنها نقطه كور امسال باشه يكم سخته ولي مي شه بي خيالش شد

اسکاری نیست که آدم بتونه بهش گیر بده... در مورد آواتار و این فیلم Blind Side میشه یکم بحث کرد؛ D9 هم خب من دیدم، اونقدر که میگن اورهایپ نیست. Serious Man هم دقیقا خیلی خیلی عالیه، ولی من معتقدم اسکاری نیست؛ مثل یه ویدئوبلاگ از تفکرات کوئن‌هاست :دی
منم متعجبم چرا انقدر یهو خورد تو سر Up in the air.
من تقریبا رو Hurt Locker؛ بیگلو، تارانتینو، بریجز و والتز مطمئنم

البته اونطوری که سینا میگه به غیر از نقش اول زن بقیه هنوز هم 100 درصد نیستند !
امکان داره ! مثلا مرد رو بدن به کلونی ( در حالی که خودم ازش خوشم نمیاد )
با اینکه اکادمی هیچ وقت با فیلمهای اسپشال افکت اونم در حد اوتار حال نکرده ! ولی به دلیل رونقی که به هالیوود داد میشه حدس زد یکی از جایزه اصلی رو بگیره ( البته فک نکنم این جایزه اصلی برای کارگردانی باشه ! ) چون کارگردانی بیگلو واقعا رو Hurt Locker خیلی مسلط بود !
من بازی والتز رو خیلی قبول دارم ولی تعریف هایی که از بازی استنلی توچی شنیدم فک میکنم این رشته رو هم صدرصد نکرده و باید منتظر موند .
یه چیز دیگه هم با اینکه من در مورد مونیک مطمئنم که شانس اوله ولی من سال قبل پیشبینی کرده بودم کروز برای ویکی کریستینا اسکار میگیره و گرفت ! فک کنم امسال هم میتونه رقیب سختی برای مونیک باشه ! هرچند تعریف از بازی مونیک رو بیش از حد دیدم و شنیدم !

نمیدونم چرا اما شدیدا حال کردم Princess and Frog نامزد شد. خیلی حس نوستالوزی داشت :دی
فیلنامه هم 100 درصد باید بدند به تارانتینو. البته کارگردانی IB اصلا جالب نبود.
در کل انتخاب نامزد ها خوب بود.

اسکار دو سه سال ه دیگه واسم رفته رفته اون جذابیت نصفه و نیمه ای که داشت رو هم از دست میده ! دیگه فقط حاضرم رو کن و ساندنس حرف بزنم این اسکار , GG و بافتا دیگه کم کم ارزش حرف زدن در موردشون رو هم از دست میدن , ولی اولین چیزی که به ذهنم رسید با دیدن کاندید ها این بود که Up داره آبروی پیکسار رو میبره با هرچی که بیشتر کاندید شه و جایزه ببره , بازم میگم حالم داره کم کم از این سیستم ه هایپ و هیاپیسمی که توو هالیوود در جریان ه به هم میخوره , بازم زنده باد سینمای اروپا که سینماش یه ذره منصف تره

پ.ن : درباره ی الی هم که یه بار ایران فیلم درست حسابی فرستاد واس اسکار و حق خوری نکرد کاندید نشد ! شاید فیلمای دیگه از این بهترن !! کاندید شدن دوباره ی اسرائیل هم جالبه !

كسايي كه دوست داشتم كانديدا بشن يكي ماريون كوتيارد بود
من که ندیدم ولی همه میگن کوتیار(د) تو Nine خیلی بهتر از کروزه:sick:
من که قبلا هم گفتم به عماد ایمان دارم :biggrin1: شما باور نکردید
:دی اهدنا الصراط المستقیم:دی

Ratatouilleکه باید پیار سال جزو نامزد ها بود ,نشد(قسمت Motion Picture ) . اونوقت Up امسال هست
خیلی بد شد این قضیه، چون همیشه خواهدن گفت Up اولین انیمیشن پیکساره که کاندید شده و نمیگن به خاطر این کاندید شد چون 10 تا اسلات بود.
عماد تو از آفیس بریتیش خوشت نمیاد ولی از ITL خوشت میاد؟
آفیس بریتیش رو اونطوری ندیدم، بیشتر به خاطر اینکه اول آفیس US رو دیدم به اون عادت کردم:دی ولی کلا با سینمای بریتیش حال میکنم، همین in the loop یا فیلمای Meadows مثلا، حالا میخوام بزنم تو خط the thick of it:دی
ظاهرا امسال اسکار برام بورینگه..
تو فیلمای امسال کدومو خوشت اومد؟ prophet رو دیدی؟
در مورد آواتار و این فیلم Blind Side میشه یکم بحث کرد
در مورد آواتار انصافا هیچ بحثی نمیشه کرد:دی فیلمی که دو میلیارد فروخته رو همین که تا الان برنده اعلام نکرده آکادمی خودش خیلیه:دی تازه شانس آوردی مثل WGA حماقت نکردن واسه فیلمنامه هم کاندیدش کنن!
من تقریبا رو Hurt Locker؛ بیگلو، تارانتینو، بریجز و والتز مطمئنم
رو تارانتینو نباش:دی
مثلا مرد رو بدن به کلونی ( در حالی که خودم ازش خوشم نمیاد )
تقریبا احتمالش صفره مگه اینکه کلونی بافتا رو ببره.
کاندید شدن دوباره ی اسرائیل هم جالبه !
سه سال پشت سر هم:دی من این عجمی رو دانلود کردم ولی ساب انگلیسی نداره فعلا، اگه کسی پیدا کرد یه دستی برسونه:دی
درباره ی الی هم که یه بار ایران فیلم درست حسابی فرستاد واس اسکار و حق خوری نکرد کاندید نشد ! شاید فیلمای دیگه از این بهترن !!
چرا نباید بهتر باشن؟:دی
الان تنها رشته ای که من در حال حاضر خیلی برام اهمیت داره این فیلم خارجیه که آقای پیغمبر ببره:دی حالا اگه شب مراسم هم یهو تدوین رو آواتار ببره، اون موقع Best Picture هم هیجانی میشه:دی

جدآ District 9 چرا ؟!!! چی داشت این فیلم ؟!!
Ratatouille و Wall-E نامزد اسکار نشدن , بعد یه چیزی مثل UP باید بشه ؟! من به شخصه با وجود عشق و علاقه ای که به Pixar دارم , Cloudy With a ... رو به نیمه دوم UP ترجیح میدم.
هر سال بیشتر دارم به این حرف میرسم که همه چی توی اسکار بو میده.

بازم میگم حالم داره کم کم از این سیستم ه هایپ و هیاپیسمی که توو هالیوود در جریان ه به هم میخوره , بازم زنده باد سینمای اروپا که سینماش یه ذره منصف تره
موافقم ...

چرا نباید بهتر باشن؟

اینجور که تا حالا خونده ام Un Prophete و روبان سفید که ازش بهترن ولی اون سه تا رو نمیدونم , از همین الان ندیده احتمال میدم از فیلم اسرائیلیه درباره ی الی فیلم بهتری باشه , نمیدونم چرا

پ.ن : Un Prophete دیگه داره فاسد میشه اونقدر رو هارد م موند :biggrin1: باید هرچه زودتر ببینمش

supporting role actress میگن این monique احتمالش زیاده
secret of kells چیه دیگه اسمش هم نشنیدم!
رقابت اصلي تو هر دو رشته اي كه داري مي گي بين Avatar و Hurt Locker ه بعد Up in the Air
کارگردانی رو نمیدونم ولی up in air بهترین فیلم نمیشه.اون هم شاید فیلم خوبی باشه که مطمئنا هست ولی شانسی نداره.

ولی کلا با سینمای بریتیش حال میکنم
یادمه می گفتی با هیومر بریتیش ارتباط برقرار نمی کنی...تو بودی یا سینا؟:biggrin1:
تو فیلمای امسال کدومو خوشت اومد
فیلم کوئنا و prophet ندیدم ولی تااینجا 5-4 تایی خوشم اومد. منتها مشکلم اینه که اولا hurt locker که احتمال بهترین فیلم باشه در حدی که ازش تعریف می شه خوب نمی دونم(الان این tspdt هم گذاشتتش 13) ....آواتار هم که احتمالا تو جای درست نمی تونم ببینم.IB خیلی خوب بود ولی اشکالاتی هم داشت.Up in the Air بیشتر از فیلمنامش خوشم اومد.روبان سفید هم خیلی خوب بود(و باید بگم فعلا بنظرم هانکه جزو دو کارگردانیه که بدون اینکه رو ایده انگشت بذاره بصورت شدید و با بی طرفی روش تمرکز می کنه. اون یکی کراننبرگ)...انیمیشن رو که همه تقریبا یه نظر دارن....آها!:biggrin1: In The Loop هم...باید دوباره دید...به قول خودشون difficult...lemon difficult(؟):biggrin1:
در مورد اسکار هم با اینکه پارسال هم چندان جالب نبود بیشتر برام جذاب بود. امسال خیلی چیز خاصی نداره که منتظرش باشم.

البته اونطوری که سینا میگه به غیر از نقش اول زن بقیه هنوز هم 100 درصد نیستند !
اتفاقا همين قدر كه من مي گم صد در صده حتي بازيگر زن هم با توجه به كانديدا شدن blinside به نظرم ميدن به بولاك با توجه به اينكه رقيب اصلي مريل استريپيه كه 27 سال اسكار نگرفته اينم روش
در مورد كلوني هم كه مي گي حتي شانسش از كالين فرث هم كمتر بعد بياد جايزه ببره ؟
در مورد نقش دوم مرد و زن هم شك نكن خصوصا مرد
كروز هم بهترين بازي Nine رو داره اما تنها رقيبي كه براي مونيك مي ديدم جولين مور بود كه اصلا كانديدا نشد بين اينايي هم كانديدا هستن اگه كسي بخواد به جاي مونيك بگيره آنا كندريكه
تنها رشته اي كه مي تونه يكم تا روز آخر رقابتي باشه فكر كنم بهترين فيلمه اونم فقط بين آواتار و Hurt Locker
==
Un Prophete دیگه داره فاسد میشه اونقدر رو هارد م موند :biggrin1: باید هرچه زودتر ببینمش
تو رو خدا بشين ببين
فكر كنم بهترين فيلم 2009 بود
در مورد اسكار خارجي هم چيزي كه خيلي مهمه تبليغاته و براي "درباره الي" هيچ كاري نكردن فقط دو تا جشنواره فرستادن كه اصلا كافي نبود اگه مي خواي فيلمت كانديداي اسكار بهترين فيلم خارجي بشه يا بايد خودت تو هاليوود نسبتا شناخته شده باشي (كه فرهادي نبود) يا اينكه بفروشيش به يه شركت درست و حسابي كه بلد بشه فيلماي غير انگليسي زبان رو ماركتينگ كنه
درباره الي هنوز تا آمريكا اكران محدود هم نداشته
==
کارگردانی رو نمیدونم ولی up in air بهترین فیلم نمیشه.اون هم شاید فیلم خوبی باشه که مطمئنا هست ولی شانسی نداره.
مگه من گفتم مي بره ؟
داشت هايپ فيلما رو برات مي گفتم
يه بار ديگه برگرد پست منو بخون
==
یادمه می گفتی با هیومر بریتیش ارتباط برقرار نمی کنی...تو بودی یا سینا؟:biggrin1:
شايد من بودم يادم نمياد
پيري هزار درد بي درمون :d
در كل من با ريكي جريويس خيلي حال نمي كنم بعضي شوخياش كلا جواب نميده بعضياشم عملا توهين مي شه
ولي مثلا ادگار رايت هم بريتيشه كمدياش هم بريتيشه و من عاشق سريال Spaced‌ هستم
==
در مورد اسکار هم با اینکه پارسال هم چندان جالب نبود بیشتر برام جذاب بود. امسال خیلی چیز خاصی نداره که منتظرش باشم.
امسال دو تا مشكل داشت يكي اينكه فيلمي كه آدم كف كنه خيلي نداشت دوم اينكه اصلا اسكاره غير رقابتي شده
==
من که ندیدم ولی همه میگن کوتیار(د) تو Nine خیلی بهتر از کروزه
نه، كروز واقعا بهترين بازي Nine‌ رو داره بعدش كوتيار ( د تلفظ نمي شه؟) ولي اين بنده خدا تو هر دو تا فيلمي كه امسال بود تركونده بود بايد يا به خاطر Nine‌يا به خاطر Public Enemies كانديدا مي شد
اشكال نداره سال ديگه به خاطر Inception مي شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or