البته قبلا گفتم که a serious man هم احتمال best picture شدنش بالاست!
به اندازه همين دو سه روز گذشته كه تاپيك رو دنبال كرده باشي بايد درك كني كه رقابت اصلي تو هر دو رشته اي كه داري مي گي بين Avatar و Hurt Locker ه بعد Up in the Air (اين يهو چي شد انقدر خورد تو سر هايپش ؟ از اول سال به عنوان گزينه اصلي مطرح بود) بعد Precious بقيه هم تماشاچينبهترین کارگردان هم یا جیسن ریتمن با کامرون یا تارانتینو
هر چند Invictus رو خيلي فيلم خفني نمي دونم ولي كاملا از BlindSide بهتره و واقعا جاي تعجب داره كه آكادمي با وجود اين همه علاقه به ايستوود تو دو سال اخير كاملا بهش بي مهريبه جز Invictus که اتفاقا همین امروز دیدمش و فیلم خیلی خوبی هم بود به نظرم خیلی فیلمای دیگه مثل Crazy Heart,A Single Man یا Fantastic Mr. Fox هم انتخابای بهتری بودن.
اتفاقا تابلو بود تو اين بخش ها كانديدا مي شهاین Precious چه کرده!فیلمو چند روز پیش دیدم خیلی فیلم خوبی بود ولی اصلا انتظار نداشتم اکادمی تویه 6 تا رشته کاندیدش کنه.اونم بخش هایه اصلی.حقش بود.
it's much better than last yearدر کل انتخاب نامزد ها خوب بود.
من که ندیدم ولی همه میگن کوتیار(د) تو Nine خیلی بهتر از کروزهكسايي كه دوست داشتم كانديدا بشن يكي ماريون كوتيارد بود
من که قبلا هم گفتم به عماد ایمان دارم :biggrin1: شما باور نکردید
خیلی بد شد این قضیه، چون همیشه خواهدن گفت Up اولین انیمیشن پیکساره که کاندید شده و نمیگن به خاطر این کاندید شد چون 10 تا اسلات بود.Ratatouilleکه باید پیار سال جزو نامزد ها بود ,نشد(قسمت Motion Picture ) . اونوقت Up امسال هست
آفیس بریتیش رو اونطوری ندیدم، بیشتر به خاطر اینکه اول آفیس US رو دیدم به اون عادت کردمعماد تو از آفیس بریتیش خوشت نمیاد ولی از ITL خوشت میاد؟
تو فیلمای امسال کدومو خوشت اومد؟ prophet رو دیدی؟ظاهرا امسال اسکار برام بورینگه..
در مورد آواتار انصافا هیچ بحثی نمیشه کرددر مورد آواتار و این فیلم Blind Side میشه یکم بحث کرد
رو تارانتینو نباشمن تقریبا رو Hurt Locker؛ بیگلو، تارانتینو، بریجز و والتز مطمئنم
تقریبا احتمالش صفره مگه اینکه کلونی بافتا رو ببره.مثلا مرد رو بدن به کلونی ( در حالی که خودم ازش خوشم نمیاد )
سه سال پشت سر همکاندید شدن دوباره ی اسرائیل هم جالبه !
چرا نباید بهتر باشن؟درباره ی الی هم که یه بار ایران فیلم درست حسابی فرستاد واس اسکار و حق خوری نکرد کاندید نشد ! شاید فیلمای دیگه از این بهترن !!
موافقم ...بازم میگم حالم داره کم کم از این سیستم ه هایپ و هیاپیسمی که توو هالیوود در جریان ه به هم میخوره , بازم زنده باد سینمای اروپا که سینماش یه ذره منصف تره
چرا نباید بهتر باشن؟
کارگردانی رو نمیدونم ولی up in air بهترین فیلم نمیشه.اون هم شاید فیلم خوبی باشه که مطمئنا هست ولی شانسی نداره.رقابت اصلي تو هر دو رشته اي كه داري مي گي بين Avatar و Hurt Locker ه بعد Up in the Air
یادمه می گفتی با هیومر بریتیش ارتباط برقرار نمی کنی...تو بودی یا سینا؟:biggrin1:ولی کلا با سینمای بریتیش حال میکنم
فیلم کوئنا و prophet ندیدم ولی تااینجا 5-4 تایی خوشم اومد. منتها مشکلم اینه که اولا hurt locker که احتمال بهترین فیلم باشه در حدی که ازش تعریف می شه خوب نمی دونم(الان این tspdt هم گذاشتتش 13) ....آواتار هم که احتمالا تو جای درست نمی تونم ببینم.IB خیلی خوب بود ولی اشکالاتی هم داشت.Up in the Air بیشتر از فیلمنامش خوشم اومد.روبان سفید هم خیلی خوب بود(و باید بگم فعلا بنظرم هانکه جزو دو کارگردانیه که بدون اینکه رو ایده انگشت بذاره بصورت شدید و با بی طرفی روش تمرکز می کنه. اون یکی کراننبرگ)...انیمیشن رو که همه تقریبا یه نظر دارن....آها!:biggrin1: In The Loop هم...باید دوباره دید...به قول خودشون difficult...lemon difficult(؟):biggrin1:تو فیلمای امسال کدومو خوشت اومد
اتفاقا همين قدر كه من مي گم صد در صده حتي بازيگر زن هم با توجه به كانديدا شدن blinside به نظرم ميدن به بولاك با توجه به اينكه رقيب اصلي مريل استريپيه كه 27 سال اسكار نگرفته اينم روشالبته اونطوری که سینا میگه به غیر از نقش اول زن بقیه هنوز هم 100 درصد نیستند !
تو رو خدا بشين ببينUn Prophete دیگه داره فاسد میشه اونقدر رو هارد م موند :biggrin1: باید هرچه زودتر ببینمش
مگه من گفتم مي بره ؟کارگردانی رو نمیدونم ولی up in air بهترین فیلم نمیشه.اون هم شاید فیلم خوبی باشه که مطمئنا هست ولی شانسی نداره.
شايد من بودم يادم نميادیادمه می گفتی با هیومر بریتیش ارتباط برقرار نمی کنی...تو بودی یا سینا؟:biggrin1:
امسال دو تا مشكل داشت يكي اينكه فيلمي كه آدم كف كنه خيلي نداشت دوم اينكه اصلا اسكاره غير رقابتي شدهدر مورد اسکار هم با اینکه پارسال هم چندان جالب نبود بیشتر برام جذاب بود. امسال خیلی چیز خاصی نداره که منتظرش باشم.
نه، كروز واقعا بهترين بازي Nine رو داره بعدش كوتيار ( د تلفظ نمي شه؟) ولي اين بنده خدا تو هر دو تا فيلمي كه امسال بود تركونده بود بايد يا به خاطر Nineيا به خاطر Public Enemies كانديدا مي شدمن که ندیدم ولی همه میگن کوتیار(د) تو Nine خیلی بهتر از کروزه