Movie Center

اون سینا بود میگفت سینمای ایران چرته
[FONT=&quot]نه بابا سینا که با چهارشنبه سوری خیلی حال میکرد با تردیدم حال میکنه[/FONT] [FONT=&quot]:دی[/FONT]
[FONT=&quot]امسال میگن فیلم ژانری یا درام سرراست خوب داشتیم ولی، کیفر و بدرود بغداد و مقلد شیطان و پرسه در مه و فصل باران های موسمی گویا درام های خوبی بودن.[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot] فصل باران های موسمی گویا درام های خوبی بودن.[/FONT]
منم از فصل باران های موسمی تعریف شنیدم !

=======

3 تا نکته ی مهم داره جشنواره ی امسال :
1 - سیمرغ هایی که به رنگ ارغوان گرفت یه جورایی سیاسی بود .
2 - فیلم هایی که اقایون باهاش مشکل دارن بازم نشون داده نشد ! تا این وضع افتضاح هرچی دلم بخواد همونه ! ادامه داشته باشه !
3 - وضع فیلم های ما هر سال بدتر میشه . یعنی بازم افت نسبت به پارسال .

چیا؟
Inglourious Basterds,White Ribbon,Hurt Locker,Up In the Air,Ponyo,
Evangelion Rebuild 2.0: You Can (Not) Advance,Mary & Max
-------------------------------------------------------------
عماد اون چیزی که امیر گذاشت کاملش اینه:
"Chaplin had such a simple cinematic style that it was almost like I Love Lucy, but you were always hypnotised by what was going on, unaware of the essentially non-cinematic style. He frequently used cheap sets, routine lighting and so forth, but he made great films. His films will probably last longer than anyone else's. You could say that Chaplin was no style and all content. On the other hand, the opposite can be seen in Eisenstein's films, who is all style and no content or, depending on how generous you want to be, little content. Many of Eisenstein's films are really quite silly; but they are so beautifully made, so brilliantly cinematic, that, despite their heavily propagandistic simplemindedness, they become important." --- from an interview with Sight & Sound magazine, Spring, 1972.

"Eisenstein's greatest achievement is the beautiful visual composition of his shots, and his editing. But as far as content is concerned, his films are silly, his actors are wooden and operatic. I sometimes suspect that Eisenstein's acting style derives from his desire to keep the actors framed within his compositions for as long as possible; they move very slowly, as if under water. Interesting to note, a lot of his work was being done concurrently with Stanislavski's work. Actually, anyone seriously interested in comparative film techniques should study the differences in approach of two directors, Eisenstein and Chaplin. Eisenstein is all form and no content, whereas Chaplin is content and no form. Of course, a director's style is partly the result of the manner in which he imposes his mind on the semicontrollable conditions that exist on any given day -- the responsiveness and talent of actors, the realism of the set, time factors, even weather." --- from an interview with Joseph Gelmis in 1969.

اون سینا بود میگفت سینمای ایران چرته :biggrin1:
هنوزم مي گم
از سينمايي كه سالي 5 تا فيلم نياد كه من حال كنم هيچ وقت حمايت نمي كنم تا وضعش درست بشه
تازه مشكل اينجاست همين 5 تا فيلم رو هم دست اندركاران مشتركي مي سازن
يعني تو كل اين سينما يه چيزي حدود 50 نفر هستن كه بلدن فيلم بسازن
سينمايي كه مسئول مي گه ما مي تونيم سالي دويست تا فيلم داشته باشيم تو همون مصاحبه به آدمايي بيضايي و مهرجويي حمله مي كنه و به آدمايي مثل كيارستمي يا مخملباف ميندازه (با هيچ كدو از اين دوتا حال نمي كنم ولي اگه بخوام انتخاب عباس رو ترجيح مي دم)
بله من سينمايي كه مسئولش همچين آدميه رو فاجعه مي دونم
مي خوام سالي 200 تا "اخراجي ها" نسازي گردنتم خورد
فيلم خوب مال هر جاي دنيا باشه من مي بينم اما بر خلاف تو سينماي الان ايران رو سينماي سطح پاييني مي دونم هر چند فيلماي خيلي خوبم از توش در مياد
سينمايي كه هنوز كارگرداناش (فتحي ، ده نمكي) گريه مي كنن كه جشنواره نامرده ما بايد سيمرغ مي برديم
==
1 - سیمرغ هایی که به رنگ ارغوان گرفت یه جورایی سیاسی بود .
جايزه گرفتنش اصلا 30يا30 نبود ولي آزاد شدن اين و آتشكار و خيلياي ديگه يا اكران شبانه بازي تهراني توي هفت دقيقه تا پاييز 30يا30 بودن
هرچند اثر موجودي به نام "حاج اسمال" رو نبايد ناديده گرفت كه هر كسي هست و نيست داره به سينما حال مي ده
هر چند بايد منتظر تاريخ اكران اين فيلما موند
==
امسال فيلماي خوب جشنواره
هفت دقیقه تا پاییز ، ملك سليمان (البته همه ش بستگي به بازيگري زندگاني داره) ، چهل سالگي ، به رنگ ارغوان و تا حدودي شب واقعه و سنگ اول و تسويه حساب بودن
فيلم مقدم هم خراب كرده (هر چند تونسته بازيگراش رو از تيپ معمولشون خارج كنه) البته به اصافه همون فيلم رضا گلزار 90 ميليوني :d
ولي اي كاش كارايي مثل پاداش،سن پتررزبورگ،زندگی با چشمان بسته،حیات خلوتخانه خورشید،آسمان محبوب،چیزهایی هست که نمیدانیو حتي آدمكش ولو اگه شده مثل آتشكار و هيچ اكران مي شدن

16103_full.jpg
:biggrin1:

عجب خر تو خری شده :دی

فعلا این‌ها رو ببینین از Toy Story 3 خیلی شاخن :دی

_1265829860.jpg

_1265822613.jpg

پنی کروز گفته می‌خواد تو Pirates بعدی نسخه زن جانی دپ بشه... کرکتر مقابلش

اما خبر قشنگه اینه که :
It's A Bird! It's A Plane! It's Chris Nolan! He'll Mentor Superman 3.0 And Prep 3rd Batman

مارک میلار میخواد یه سوپرهیروی مخفی بسازه، یعنی معلوم نیست کدون سوپرهیرو رو می‌خواد بسازه

آرنوفسکی هنوز از ریبوت روبوکاپ نکشیده بیرون

اسکورسیزی گفته Hugo Cabret رو می‌خواد بسازه، واسه همین Silence رو سایلنت کرده فعلا :دی

یک‌سری منابع گفتند یه فیلم تلوزیونی دیگه 24 هم می‌خواد بیاد، شاید تلوزیونی نباشه حالا

یه Prequel از آقا و خانم اسمیت قراره بسازند بدون پیت و جولی :دی من امیدوارم واقعا 2012 آخر دنیا باشه... هرفیلمی که پارسال ساخته شده رو دارن ریبوت خور می‌کنن...

Goyer فلش فوروارد رو بوسید گذاشت کنار تا بره سراغ پروژه بعدیش... Batman 3 ?! خب با افتضاحی به اسم Unborn من ترجیح میدم فعلا در مورد این قضیه فکر نکنم :دی

Escape From New York هم که فکر می‌کردیم دیگه قرار نیست دوباره بسازندش در ادامه تب بازسازی‌خوری بعد از بازنویسی شدن فیلم‌نامش داره میره برای فیلم‌برداری... از همون 2007 جرارد باتلر مطرحه... بازیگر بی‌استعدادی نیست، فیلمای احمقانه بازی میکنه.

Goyer فلش فوروارد رو بوسید گذاشت کنار تا بره سراغ پروژه بعدیش... Batman 3 ?! خب با افتضاحی به اسم Unborn من ترجیح میدم فعلا در مورد این قضیه فکر نکنم
گوير كه كلا كارگردان افتضاحيه 3 تا فيلم ساخته يكي از يكي بدتر، فيلمنامه هاي بليد و گوست رايدر رو هم نوشته كه همچين آش دهن سوزي نيستن، در مورد فلش فوروارد هم خوب بهتره چيزي گفته نشه
به نظر من تمام نقشش تو نويسندگي بتمن هاي نولان اين بوده كه فقط به خاطر پيش زمينه كاميك بوكيش به عنوان رفرنس ازش استفاده مي كنن كه فيلمنامه بتمن ها يه چيزايي هم از داستان هاي كاميك بوك ها توش باشه
==
پنی کروز گفته می‌خواد تو Pirates بعدی نسخه زن جانی دپ بشه... کرکتر مقابلش
انتخاب بسيار عاليه هر چند حضور راب مارشال يكم نگران كننده س ولي مهمتر از همه اينه كه فيلمنامه ش خوب باشه و بيشتر كمدي باشه تا اكشن (چيزي كه قسمت 3 رو خراب كرد) و اينكه لازم نيست 3 ساعت باشه چون خيلي كشش نداره
كروز ظاهرا قراره تو فيلم بعدي ون ترير هم بازي كنه
==
یک‌سری منابع گفتند یه فیلم تلوزیونی دیگه 24 هم می‌خواد بیاد، شاید تلوزیونی نباشه حالا
از قبل از سيزن 5 حرفش هست كه مي خوان فيلم سينماييش رو بسازن ولي فقط منوط به اينه كه سريال تموم يعني اگر سيزن 9 رو سفارش دادن احتمالش كمه
==
مدير پروژه سوپرمن شدن نولان بسيار خوبه ولي اميدوارم كه نخوان سوپرمن رو مثل بتمن بسازن (Angry God اين چرت و پرتا اصلا راجب سوپرمن جواب نمي ده)
بازيگر نقش كاپيتان آمريكا هم تا آخر همين ماه قراره اعلام بشه
تيم رابينز هم قراره نقش پدر هكتور هموند رو تو Green Lantern‌ بازي كنه
Spider-Man goes 3-D
آليس تيم برتون هم PG شد (واقعا داستانش داره اذيت مي كنه هم Adventures هست هم Through the Looking Glass ولي در عين هيچ كدوم هم نيست يه چيزايي هم در مورد Underland خوندم يكم اذيتم كرده)
Kick-*** هم رسما R شد
برادران هيوز هم ظاهرا قراره فيلم دو قسمتي Akira رو بسازن (براساس مانگا البته)

یعنی میگم اگه سوپرمن رو نولان بسازه خیلی خوب میتونه دربیاره، ولی نباید فیلم رو تریپ دپ بردارن، سوپرمن واقعا پتانسیل احساسیش بالاست میتونن کلی با مخاطب بازی کنن ولی اینکه بیان یه فیلم دارک خفن دارک نایتی بسازن اصلا با سوپرمن جواب نمیده :دی اینا چرا یه Blackest Night نمیسازن ؟ :دی

یعنی میگم اگه سوپرمن رو نولان بسازه خیلی خوب میتونه دربیاره، ولی نباید فیلم رو تریپ دپ بردارن، سوپرمن واقعا پتانسیل احساسیش بالاست میتونن کلی با مخاطب بازی کنن ولی اینکه بیان یه فیلم دارک خفن دارک نایتی بسازن اصلا با سوپرمن جواب نمیده :دی اینا چرا یه Blackest Night نمیسازن ؟ :دی
من خودم پایه بودم اسپایدر من رو بهش میدادن ! ولی الان میبینم هم این که اسپایدر تین ایجری هست هم اینکه سوپرمن رومنسه ! کلا فک کنم فقط نولان رو هم بتمن جواب مبده ! تمام فیلمای نولان تم دارک دارن ! کاش همون برایان سینگر میساخت . به قول خودت مدیر پروژه شدن یعنی اینکه احتمالا کارگردانش هم میشه !

اینا چرا یه Blackest Night نمیسازن ؟
كلا معتقدم Green Lantern تو عالم سينما جواب نمي ده يكي اينكه خيلي كاركتر داره و دوم اينكه خيلي پيش زمينه شلوغي مي طلبه
همين Blackest Night (كتاب هاي فرعي مضخرفن واقعا غير از اين آخريه در مورد Suicide Squad) نگاه كن چقدر پيش زمينه مي طلبه
رابطه كرول و هل ، رابطه سينسترو و هل ، شكل گيري بقيه Corp ها ، گذشته هل (انفجار Coast City ، پارالكس ، Final Night بعدم Rebirth تازه دوره Spectre هم هست) اين تازه فقط پيش زمينه خود كاركتر هل جردنه
بقيه كاركتر ها كه جاي خود دارن
با وجود اينكه هل جردن رو بيشتر از همه شخصيت هاي كاميك بوكي دوست دارم اما نديدن يه فيلم كامل رو به ديدن يه فيلم نصف نيمه ترجيح مي دم
همين Secret Origins (به شدت خوندنش توصيه مي شه) رو اگه بخوان فيلم كنن تقريبا سه تا فيلم بايد از توش در بيارن و اگه بيننده بخواد بدون هيچ پيش زمينه اي بخواد ببينتش تقريبا هيچي نمي فهمه
==
به قول خودت مدیر پروژه شدن یعنی اینکه احتمالا کارگردانش هم میشه !
صد در صد اين احتمال وجود داره كه كارگردان نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or