Movie Center

صد در صد اين احتمال وجود داره كه كارگردان نشه
من منظورم پروژه های بعدی بود . به نظر من که محتمل هست که کارگردانش بشه .

==============

تریلر جدید Toy Story 3 !! فک کنم برا همون کرکتر هایی باشه که عکسشون رو امیر گذاشت .

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=63245

خب بالاخره پس از مدتی من اومدم. :d
این آواتار رو دیدم محشر بود حتما باید توی 3dv دید این فیلم زیبا رو.
حقشه که oscar رو ببره واقعا حقشه.
این G I Joe هم خوب بود. :d

آقا یکی بره آمار بگیره ببینیم از برلین چه خبر! از فیلم مارتین چه خبر! من یه خبر شنیدم که خبر خوبی نبوده:دی
خوب بعد از چندین دقیقه، ریویو اسکرین دیلی هم نصفه نیمه لود شد:
Clearly flawed but entirely involving, Shutter Island is a superb genre thriller elevated by director Martin Scorsese’s consummate skill. Based on Dennis Lehane’s novel about two federal marshals trying to track down an escaped patient from a remote mental institution, this occasionally operatic psychological drama weaves an impressive spell, and even though it overstays its welcome, the film is simply too engrossing to deny

اینم خیلی دو پهلوئه، Clearly Falwed و Superb Genre Thriller.

فیلم اسکورسیزی که خیلی فیلم تاپی در نیومده.البته اکثر نقدها مثبته.منتقد هالیوود ریپورتر گفته همون نقشی که شاینینگ تو کارنامه کوبریک داره این تو کارنامه مارتین داره.تو فیلمای قبلیشم از همه بیشتر به cape fear شبیهه.یه جورایی کار خیلی مهمی تو کارنامش نیست و خیلی به استایل کاریه اسکورسیزی نمیخوره.پایان فیلم هم از نقاط قوتشه.
ولی من بیشتر از این منتظر فیلم جدید پولانسکی بودم (که محله چینی هاش رو از همه فیلمای اسکورسیزی بیشتر دوست دارم).مثل اینکه جالب در نیومده.
wolfman هم که بعد این همه انتظار تو زرد در اومد، Valentines Day با اونهمه بازیگر و یه کارگردان که قبلا رمانس های خوبی ساخته انتظار میرفت فیلم خوبی در بیاد که اینجوری نشد.
کلا امسال هم تا اینجای کار خوب شروع نشده.

پ.ن:نمی دونم شنیدید یا نه ولی شایعه اسکورسیزی و دنیرو دنبال ساختن یه ریمیک یا سیکوئل برای راننده تاکسین که کارگردانشم فون تریه (بدترین انتخاب ممکن) باشه.

آخرین ویرایش:
منتقد هالیوود ریپورتر گفته همون نقشی که شاینینگ تو کارنامه کوبریک داره
Variety گفته. فیلم یه موود شاینینگ واری داره شاید بخاطر شباهت بیمارستانه و اورلوک. البته از پندرسکی و لیگتی هم برای موسیقی استفاده کرده.

اولا، ورایتی رو که وا میکنم گیر میده که رجیستر کن، همه اینطوری شدن؟
دوما، Illusionist بالاخره اکران شد و ترکوند!
Five years in the making, master animator Sylvain Chomet’s follow-up to The Triplets Of Belleville deploys superb hand-drawn imagery to bring to life an unproduced screenplay the late Tati finished in 1959. Told with no dialogue but carried along by deeply evocative sound design, this visually rewarding film’s timeless, near-universal appeal should translate to widespread critical praise and art house play.
من که امسال نتونستم برلین رو دنبال کنم، ولی فکر کنم فیلم شاخ فستیوال این باشه.
از اون طرف هم Eddie(انجمن تدوینگرا) رو هم Hurt Locker برد، حالا اگه اسکارو نبره، برای اولین بار تو تاریخه که یه فیلمی هم سه جایزه ی مهم منتقدا(LA, NY, National) رو میبره هم PGA و DGA و Eddie رو میبره ولی اسکار نمیبره.
در ضمن طبق ریویو اسکرین دیلی، شکارچی رفیع پیتز رو هیچوقت تو سینما نخواهیم دید!
This politically-flavoured drama-cum-thriller nearly does the trick: it’s taut, concise and highly individual, even though it falls slightly short of the poetic cohesion of Pitt’s previous, parable-like feature.
The film’s anger at Iran’s ruling powers comes to a head in the final sequence as the police force is shown to be not only ineffectual but corrupt.

فیلم اسکورسیزی که خیلی فیلم تاپی در نیومده.البته اکثر نقدها مثبته.منتقد هالیوود ریپورتر گفته همون نقشی که شاینینگ تو کارنامه کوبریک داره این تو کارنامه مارتین داره.تو فیلمای قبلیشم از همه بیشتر به cape fear شبیهه.یه جورایی کار خیلی مهمی تو کارنامش نیست و خیلی به استایل کاریه اسکورسیزی نمیخوره.پایان فیلم هم از نقاط قوتشه.
البته به نقداي اوليه خلي نمي شه اعتماد كرد يهو فردا همه چي از اين رو به اون رو مي شه ولي فعلا نقداي متوسط و يا خيلي خوب داشته و نقد كه بگه فيلم بديه نداشته
اگه مثل شاينينگ باشه من كه اصلا طرفش نمي رم
هر چقدر ملت با شاينينگ حال مي كنن من بدم (ريتم افتضاح، بازي هاي فاجعه، نه ترسناكه نه هيجان انگيز)
از قضا از Cape Fear هم بدم مياد
==
نمی دونم شنیدید یا نه ولی شایعه اسکورسیزی و دنیرو دنبال ساختن یه ریمیک یا سیکوئل برای راننده تاکسین که کارگردانشم فون تریه (بدترین انتخاب ممکن) باشه.
نه قرار نيست كه ون ترير بسازش
شايعه شده كه تو يه ديدار به اسكورسيزي، ون ترير با اسكورسيزي كل كل كرده كه اگه مي توني راننده تاكسي رو بساز ولي با يه شرايط خاص ولي فعلا همه رد كردن قضيه رو
تازه اسكورسيزي دو تا پروژه پشت سر هم داره (تازه با حساب Irishman‌ سه تا ) بعيده كه بياد راننده تاكسي رو دوباره سازي كنه

یه سری بیننده هستن شاینینگ رو می بینن خاب خوششون میاد یه سریم نه،در کل چیزه زیادی عاید این دو طرف نمیشه،ولی من کم کم دارم به قدرت این فیلم ایمان میارم،تا حدی که داره برا من بالاتر از استرنج لاو میره...حیث المجموع،با این وصف ما استقبال می کنیم از اسکروسیزی.

اون فن تریر ماست خورده،یکی نیست بگه مردی بیا یه فیلمی بساز که انقد فیلم برداریش دهن آدم رو...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or