Movie Center

همین آواتار رو بیش از 10 سال روی داستان و بقیه چیز هاش کار کرد که شد این
آواتار همچین داستانی هم نداره. نمونه های زیادی هست که جور دیگه ای همین داستان رو بتصویر کشیدن. کمرون از اول هم بیشتر روی جلوه های وِیژه تمرکز داشت تا چیزای دیگه و البته در خلق اون دنیا هم موفق بوده.

داستان اواتار برای قبل تایتانیک و استارت پروژه هم 2005 بوده پس کار شاقی نکرده . این مدت کامرون بیشتر دنبال کاری های 3d بوده و زمانی هم روی پروژه های Digital Domain بوده.
-
خوب هاتوای و شراک 2دم فبریه ساعت 5.30am به وقته PT (همون زمان LA ) قراره نامزد های اسکار معرفی کنن
--
عکس های از Wall Street2 هم امده اینجا میتونید ببیند
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=62690

آخرین ویرایش:
خب امشب رسما پرفروشترین فیلم تاریخ شد اوتار.شخصا هیچوقت فکر نمی کردم فیلمی بتونه تایتانیک رو بگیره (حتی با حساب گرونی بلیط و غیره).مخصوصا خود اواتار که تو هفته اول فقط 75 میلیون فروخته بود.از امشب دیگه پرفروشترین فیلم تاریخ تایتانیک نیست:biggrin1:.واقعا افتخار بزرگیه برای کامرون.

واقعا افتخار بزرگیه برای کامرون.
من هیچوقت نفهمیدم چرا همه فروش رو که باید بیشتر برای سازنده های فیلم باید مهم باشه یه جور ارزش برای اثر به حساب میارن و کلا تا این حد اهمیت می دن... حالا که آواتار جای تایتانیک رو می گیره باز مردم چند سال دیگه احساس می کنن چقدر زیادی حال دادن به کمرون هر فیلمی که پتانسیلشو داشته باشه سعی می کنن جاشو عوض کنن. حداقل الان هر فیلمی اکران شده خیلیا تو این فکرن که تایتانیک بکشن پایین.

من هیچوقت نفهمیدم چرا همه فروش رو که باید بیشتر برای سازنده های فیلم باید مهم باشه یه جور ارزش برای اثر به حساب میارن و کلا تا این حد اهمیت می دن... حالا که آواتار جای تایتانیک رو می گیره باز مردم چند سال دیگه احساس می کنن چقدر زیادی حال دادن به کمرون هر فیلمی که پتانسیلشو داشته باشه سعی می کنن جاشو عوض کنن. حداقل الان هر فیلمی اکران شده خیلیا تو این فکرن که تایتانیک بکشن پایین.

نه بیشتر اون جامعه شناسی (!) کامرون منظور شه فک کنم , اونقدر سلایق عام رو میشناسه که با دو فیلم 4 ملیارد دلار (!) تونسته پول در بیاره ! رقم کمی نیست ! مخاطب کمی هم نداشته ! این شناخت سلایق مردم تا این حد , برا کامرون یه جورایی یه امتیاز محسوب میشه یا حداقل یه خصیصه .

این شناخت سلایق مردم تا این حد , برا کامرون یه جورایی یه امتیاز محسوب میشه یا حداقل یه خصیصه .
من کلی گفتم. البته فکر نمی کنم کامرون می سازه که پول دربیاره ولی اون بحث تمرکز زیاد رو سلایق هم جالب نیست.

تیم برتونم که رئیس هیئت داوران کن شد، خوشمان آمد از این انتخاب عجیب:دی
در مورد آواتار هم به نظرم همونطور که اردلان گفت از سال دیگه بلاک باستر ها تا یه حد زیادی تصمیم میگیرن با کپی کردن سیستم مارکتینگ آواتار برسن بهش، مخصوصا که همه الان افتادن به فکر سه بعدی، از جرج لوکاس که گفته استاروارز رو میشه 3 بعدی ریبوت کرد تا گاسپار نوئه که به فکر پو*ن سه بعدیه:دی

این اوتار هم داستانی پیدا کرده تو BC . تا وقتی که BRRip ـش نیاد سوژه ای واسه خودش .یه کلمه ازش بد بگی ، میگن "حتما شما فیلمُ IMAX 3D دیدی دیگه؟" یا "با یه TS میای نظر میدی؟" یا ... :دی البته حقم دارند ها ، چون واسه فهمیدن فیلمنامه هم باید سه بعدی دیدش :دی

این اوتار هم داستانی پیدا کرده تو BC . تا وقتی که BRRip ـش نیاد سوژه ای واسه خودش .یه کلمه ازش بد بگی ، میگن "حتما شما فیلمُ IMAX 3D دیدی دیگه؟" یا "با یه TS میای نظر میدی؟" یا ... :دی البته حقم دارند ها ، چون واسه فهمیدن فیلمنامه هم باید سه بعدی دیدش :دی
بهش مي گن فيلم خوب
خونه بالاش 50 درصد ارزش كار فيلمنامه س بقيه كار هم مهمه
آواتار هر چقدر اون 50 درصد فيلمنامه رو كه كامل خراب نكرده
اگه قرار باشه كه فقط داستان مهم باشه خوب آدم ميره كتاب مي خونه
فيلم يعني هم فرم هم محتوا بالاخره يه فيلمي تو يه يكيش كمتر ميذاره تو يكيش خيلي بيشتر

قرار نیست star wars جدیدی ساخته بشه؟ دلشون میاد دیگه ادامش رو نسازند؟ البته یک سری خیلی قدیمی بود ازش ولی خوب دوباره ادامه ی این رو بسازند! لوک تازه متولد شده هزار تا آرزو داره!

آواتار فقط یه Good Entertainmentـه؛ نه بیشتر نه کمتر.

سالوی پازولینی رو سخت میتونم نگاه کنم،‌ خیلی دوست دارم بتونم یه فیلم انقدر تیز بسازم و همیشه فکر می‌کردم از پس نوشتن/ساختن یه فیلمی مثل این بربیام، ولی نمیتونم حتی دیدنش رو کامل تحمل کنم. باید رو خودم کار کنم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or