Movie Center

حالا اگه Transformers هم بسازه بازم این طوری میفروشه :biggrin1:
خجالت بکش ! کامرون باید خودکشی با این حرف :دی
حالا گذشته از جلوه های ویژه فوق العاده ـش , میگن خیلی تآثیرگذار هم هست. نمیدونم توی همین بازیسنتر بود یا یه جای دیگه یه لینکی گذاشته بودن که مردم بعد از دیدن فیلم افسرده شدن :دی Pandora رو جوری ساخته که اکثرآ بعد از دیدن فیلم , پیش خودشون میگن کاش ما آدما هم به جای اینکه این همه دنبال قدرت و ثروت (و صنعت) بودیم , بهتر زندگی میکردیم ...

اردلان لینکشو گذاشته بود.
Pandoraرو کرده مثل بهشت معلومه همه Obsessed میشن باهاش:دی
یکی میخواسته خودکشی کنه . (البته من هنوز فیلم فیلمو ندیدیم شاید بعد از دیدنش نظرم کاملا عوض شه )
خب پیتر هم Rivendell رو خوب ساخته بود .
__
اون که معلومه کامرون فقط فیلم های خودشو می سازه من مثال زدم . حالا که گیره Battle Angel ه (البته گفته فعلا تکنولوژی کافی نیست ).

خب آریا من هم زیاد با فیلم حال نمیکنم (البته ندیدمش که بخوام نظر بدم !) ولی حداقل توی تریلرها که به نظرم فوق العاده نبود. ولی بروبچ میگفتن فروشش به تایتانیک (که اونم به نظرم چیز خیلی خاصی نداشت !) نمیرسه
فکر کنم یک هفته دیگه از رکورد تایتانیک هم عبور کنه:این box office تا 24 ژانویه هستش:

asd_11.jpg

فکر کنم 2-3 روزه رکوردو بزنه ولی بسیار بعید می دونم در زمینه ی اسکار به تایتانیک و بازگشت شاه هم برسه...آکادمی خیلی تحویلش نمی گیره...

به به این چند هفته چه قدر فیلم R داشتیم و فروشش هاشون هم خوب بوده تقریبا. جالبه معمولا ماه اگوست و مارچ فیلم R میاد. اما الان تو زانویه THE BOOK OF ELI , LEGION , DAYBREAKERS داشتیم. هفته اینده Edge of Darkness داریم. فبریه هم Wolfman و From Paris With Love
زنده باد فیلم R :دی

فکر کنم 2-3 روزه رکوردو بزنه ولی بسیار بعید می دونم در زمینه ی اسکار به تایتانیک و بازگشت شاه هم برسه...آکادمی خیلی تحویلش نمی گیره...

6cshhm066zbt4ygv0jw.jpg

یعنی چی ؟ یعنی حتمآ باید 11 تا بگیره تا تحویل گرفته بشه ؟

آخرین ویرایش:
مگه Ra's Al Gul اون یارو چینی(تبتی)ه نبود!؟:biggrin1:همون که اولاش بود بعد دیگه نبود!!
چون وقتی Liam Nesson(که میگن اسمش هنری دوکارد بود) تو مهمونی به اسم راز الغول:biggrin1: خودشو معرفی میکنه,وقتی بروس میبینش میگه تو راز الغول نیستی!
یکی مارو روشن کنه!
راس الغول تا جایی که یادمه از اختراعات کوین اونیل هست و دهه ی هفتاد وارد کامیکهای بتمن شده. من خوندم اولینشو بتمن رو کشوند به تبت (؟) تا با دخترش ازدواج کنه(؟) یک چیزی توی همین مایه ها. ویکی پدیا دوست شماست.

راس الغول تا جایی که یادمه از اختراعات کوین اونیل هست و دهه ی هفتاد وارد کامیکهای بتمن شده. من خوندم اولینشو بتمن رو کشوند به تبت (؟) تا با دخترش ازدواج کنه(؟) یک چیزی توی همین مایه ها. ویکی پدیا دوست شماست.
من کامیکش رو نخوندم ولی برای یه مقاله ای که به اطلاعات Talia al Ghul احتیاج داشتم یه همچین چیزی بود که Ras al Ghul بتمن رو مناسب ترین آدم برای جانشینی خودش میدونه ! برای همین یه کارایی میکنه که اینا با هم ازدواج کنن و البته گویا بعدها ازدواج هم میکنن و حتی بچه دار هم میشن :دی اسم بچه ـشون هم خیلی باحاله ! Ibn al Xuffasch !!! خارجی ها که معنیش رو نمیدونن ولی ما خوب میدونیم ! پسر خفاش ! لول

یه چیز برام جالبه کارگردانی مثل کامرون که کارنامه هنریش اگه ببینیم هر چی ساخته عالی بوده مثلا همین تایتانیک و یا ترمیناتور و یا همین فیلم True Liesش هم جالب بود چرا زیاد فیلم نمیسازه ؟ و بیشتر نویسنده بوده تا کارگردان برام عجیبه یه جورایی شبیه فینچر هست تو این دنیا نیست انگار هر جام جهانی پداش میشه یه طوفان به پا میکنه میره :biggrin1:

یه چیز برام جالبه کارگردانی مثل کامرون که کارنامه هنریش اگه ببینیم هر چی ساخته عالی بوده مثلا همین تایتانیک و یا ترمیناتور و یا همین فیلم True Liesش هم جالب بود چرا زیاد فیلم نمیسازه ؟ و بیشتر نویسنده بوده تا کارگردان برام عجیبه یه جورایی شبیه فینچر هست تو این دنیا نیست انگار هر جام جهانی پداش میشه یه طوفان به پا میکنه میره :biggrin1:
می خواد خز نشه فکر کنم.:biggrin1:

بابا طرف میاد یه فیلم میسازه, میره یه جزیره میخره!!!:biggrin1: باز بیاد بسازه که چی!!؟:biggrin1:
پ.ن:از توضیحات آریا و محمد ممنون!!:smile:

خب شاید بخاطر اینه که یه وقت عظیمی رو صرف فیلم هاش میکنه :دی ! همین آواتار رو بیش از 10 سال روی داستان و بقیه چیز هاش کار کرد که شد این ! اون مدلی مطمئن باش از این حال و هوا میوفته ... بهتر ! عطش آدم رو بیشتر میکنه و وقتی میشینه که فیلم رو ببینه لذت کامل میبره :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or