Movie Center

رازالغول (راس الغول) در كتاب ها به اصل يه كاركتر چند هزارساله عربي كه ريشه هاي حكومتش تو آسياي شرقي هست و در فيلم Batman Begins هر دو بار يه فرد چيني به جاي راز الغول معرفي مي شه كه هويتش نا مشخص بمونه اما در حقيقت همون ليام نيسن بود
هنري دوكارد در كتاب ها يه كاركتريه كه بروس وين در سفر هاي دور دنياش باهاش ملاقات داشته (مثل ليدي شيوا و ديويد كين و ... ) ولي در فيلم Batman Begins اسميه كه رازالغول براي معرفي خودش به دنيا ازش استفاده مي كنه

خوب تعریف شده ترین فیلم ساندنس تا اینجا Splice بوده. اینو کارگردان Cube ساخته(همون فیلمی که شبکه 4 یه مدت خودشو باهاش خفه کرده بود:دی) توشم Adrian Brody و Sarah Polly یه زن و شوهرین که یه موجود عجیب غریبم هست تو داستان:دی من کلا چون میخوام ببینمش خیلی دنبال داستانش نرفتم!
Though the most mind boggling thing that Natali is able to do with this sublime film is tell a genuinely heartfelt love story and a pitch-perfect tale of new parenthood and even an oh-so-creepy female Oedipal bit. Of course, in the most perverted, subversive way imaginable. ****ed up is probably the best way to describe Splice. ****ed up in all the right ways.
اون قسمت female oedipal bit اش قشنگ به من میفهمونه که فیلم مریضه:دی
Hey, if Duncan Jones' Moon (another savvy science fiction picture on a tiny budget light on action, but big on ideas) can find a satisfactorily wide audience, perhaps Splice can too. Those willing to go along with Natali and Dren may not get what they 'want' in terms of expectations of this type of movie, but are in for a film that is soon likely to be considered a Canadian genre gem.
----------------------------------------
این فیلم جوزف لویت Husher(یا Hesher) هم گویا خیلی چیز حالبی از آب در نیومده.
یکی از فیلمایی که من خیلی منتظرم ببینم ملت چی میگن در موردش Get Low هستش، یه سری بازیگر محبوب من(رابرت دووال و بیل موری)تو یه درام وسترن بازی کردن، فیلم تو تورنتو نقداش اکثرا مثبت بود، حالا یه نظر دیگه:
It's a first-rate backwoods American drama with a touch of whimsy. Superbly acted by Robert Duvall , Bill Murray, Lucas Black, Sissy Spacek and Bill Cobbs. An eloquent, plain-spoken, true-heart thing about values, friendships, backstories and buried business
I also found myself enraptured with Aaron Schneider’s “Get Low,” a backwoods tale set in a small, Depression-area town in the Midwest. It’s one of those movies whose humor sneaks up on you, thanks to finely etched performances by Robert Duvall (the wiliest actor around), Bill Murray (like a cinematic Rumpelstiltskin, spinning ordinary lines into comic gold), Sissy Spacek and Bill Cobb. The story of a hermit who decides to hold his own funeral party before he dies, it’s a film that manages to be both sly and soulful, without a bit of wasted motion.
حتما سال دیگه این موقع خیلیا تو پیش بینیاشون واسه اسکار اسم این فیلمو میارن.
---------------------------------
کلا تو ساندنس مستند ها خیلی سر و صدا میکنن، حتی بعضا اورریت میشن واسه همین من خیلی به Buzz مستندا دقت نمیکنم، اما در حال حاضر Catfish و Waiting for superman بیشترین Buzz رو دارن.
----------------------------------
Company Men (بن افلک، تامی لی جونز)هم که خیلیا منتظرش بودن و داستانش در مورد همین رکود اقتصادی و اخراج کارمندا و اینا بود هم فعلا یه نظر در موردش اومده که میگه خیلی چیز جالبی نیست.
----------------------------------
این Nowhere Boy جان لنون هم از اونجایی که من احتمالا نخواهم دید، مطلباشم نمیخونم:دی

خوب تعریف شده ترین فیلم ساندنس تا اینجا Splice بوده. اینو کارگردان Cube ساخته(همون فیلمی که شبکه 4 یه مدت خودشو باهاش خفه کرده بود:دی) توشم Adrian Brody و Sarah Polly یه زن و شوهرین که یه موجود عجیب غریبم هست تو داستان:دی من کلا چون میخوام ببینمش خیلی دنبال داستانش نرفتم! اون قسمت female oedipal bit اش قشنگ به من میفهمونه که فیلم مریضه:دی
این فیلم جوزف لویت Husher(یا Hesher) هم گویا خیلی چیز حالبی از آب در نیومده.

Splice یه چیزی مثل Moon ه پارساله
-
چراااا. من منتظره این Hesher ام :دی JGL عزیزم بازی میکنه .
-
و Hobbit افتاد 3ماه اخره 2012 ه مثل اینکه قرار نیست اینو ببینیم :دی

SAG Awards
Movies:

• Best Ensemble — Inglourious Basterds
  • Best Actress — Sandra Bullock, The Blind Side
  • Best Actor — Jeff Bridges, Crazy Heart
  • Best Supporting Actor — Christoph Waltz, Inglourious Basterds
  • Best Supporting Actress — Mo’Nique, Precious
  • Best Stunt Ensemble — Star Trek
TV:

• Best Ensemble, Drama — Mad Men
  • Best Actress, Drama — Julianna Margulies, The Good Wife
  • Best Actor, Drama — Michael C. Hall, Dexter
  • Best Ensemble, Comedy — Glee
  • Best Actress, Comedy — Tina Fey, 30 Rock
  • Best Actor, Comedy — Alec Baldwin, 30 Rock
  • Best Actor, Miniseries — Kevin Bacon, Taking Chance
  • Best Actress, Miniseries — Drew Barrymore, Grey Gardens
  • Best Stunt Ensemble — 24
نمی دونم واقعا اسکار رو هم می خوان بدن به بولاک؟!واقعا امسال تو قسمت بهترین بازیگر زن وضع خیلی خراب بود.جف بریجز هم تقریبا اسکارش قطعی شد.دادن Best Ensemble به IB با توجه به کاندیداها فکر کنم بهترین کار بود.

نمی دونم واقعا اسکار رو هم می خوان بدن به بولاک؟!واقعا امسال تو قسمت بهترین بازیگر زن وضع خیلی خراب بود.
کری مالگیان خوب بود ولی خوب واسش تبلیغ نکردن، Tilda Swinton هم گویا تو Julia ترکونده، البته من ندیدم.
کلا امسال زیادی دارن به پول بها میدن، البته میگن بولاک خوب بازی کرده.
جف بریجز هم تقریبا اسکارش قطعی شد.دادن Best Ensemble به IB با توجه به کاندیداها فکر کنم بهترین کار بود.
The Dude Abides:دی
از ساندنس هم گویا یه فیلمی به اسم Animal Kingdom هم خیلی خوب در اومده
Animal Kingdom- a crime drama that only confirms what I discovered with in his shorts films: we've got a major talent on our hands from Down Under.

"Animal Kingdom" has Shakespearean qualities in its portrait of betrayal and paranoia, yet its very definitive Australian tone sets it apart from its Hollywood counterparts. This is a smart, compelling masterwork, a wonderful feature debut and a film destined for both Australian domestic and international success.
تازه گای پیرس هم توش بازی میکنه.
-----------------------------------------
اما عجیب ترین فیلم سال که Buried باشه هم اکران شده و فعلا فقط رو توئیتر یه سری مطلب ازش اومده.
Hands down Buried may be the BEST movie of Sundance. It will be in my top 10 of 2010 without question. Just amazing.
BURIED is challenging, shocking, and horrifying. ****.
اینا نظر نویسنده های اصلی Firstshowing ه.
------------------------------------------
Welcome to the Rileys فیلم اول پسر ریدلی اسکات هم اکران شده(جیمز گاندولفینی و کریستین استوارت(Twilight) توش بازی میکنن) که اکثرا گفتن فیلم خوب و مفرحیه!
-------------------------------------------
I'm Here فیلم کوتاه Spike Jonze هم گویا خیلی شاخه، یکی گفته Live Action Wall.E.

میبینم که Buried همه رو متعجب کرده . عماد فکر کنم instinct ت مشکل پیدا کرده :دی
(ولی مثل اینکه فیلم tragedy ه خالصه )
دیدید گفتم Sundance امسال شاخه :دی

آخرین ویرایش:
پشت صحنه فیلم avatar

Avatar Featurette: Creating the World of Pandora 1080p (2010)

00120bf5_medium.jpeg

Avatar Featurette: Creating the World of Pandora 1080p (2010)
MPEG-4 | 00: 22 :55 | English | MPEG-4 AVC (H264) 1920x1080p 29.970 fps | AAC 2.0 192 Kbps 48.0 KHz | 1.54Gb​

00120bf7_medium.jpeg

00120bf8_medium.jpeg

00120bf9_medium.jpeg

دانلود:

یا​

میبینم که Buried همه رو متعجب کرده . عماد فکر کنم instinct ت مشکل پیدا کرده
فعلا دو تا reaction اومده:دی
آخه من نمیدونم یه نفر تو یه تابوت یه ساعت و نیم با یه چراغ قوه چه غلطی میخواد بکنه؟:دی دو حالت داره، یا از این تیریپاس که میره تو ذهن و خاطرات یارو، یا هم طرف همون 10 دقیقه ی اول از تابوت میاد بیرون:دی اگه اینجوریه:دی:
من خودم بیشتر منتظر این Hesher ام بعدش هم این فیلم Mark Ruffalo
فعلا که اولیش تو زرد از آب در اومده(البته یکی دو نفر گفتن خیلی خوبه و اینا ولی احتمالا اونارو جو فستیوال گرفته!) دومیشم یه ری اکشن اومده که گفته:
Not everyone will groove to the mood shifts in this drama, in which director Mark Ruffalo and writer Christopher Thornton start and end with gritty realism and mixes in a rock 'n' roll fantasy element worthy of Ken Russell. Thornton plays Dean, a homeless paraplegic DJ who discovers his hands can heal others. A skid row priest (played by Ruffalo) wants Dean to use his gift for good (and to raise money for a shelter), while Dean is also seduced by a devilish music exec (Laura Linney) to heal people as a gimmick for a punk rock band (fronted by Orlando Bloom and Juliette Lewis). Ruffalo makes the disparate elements work together, and stages Dean's rock-star debut with breathtaking energy.
----------------------------
این Directorial Debut هافمن خیلی پوستر خوبی داره:
http://impawards.com/2010/jack_goes_boating.html
من فعلا تا اینجا چیزایی که خوندم Get Low و Animal Kingdom رو حال کردم.
I am Love هم که پارسال تو ونیز ترکوند حالا اینجا هم اکران شه شاید Swinton امسال بره واسه اسکار.

Yay!
Hurt Locker جایزه انجمن تهیه کننده ها رو برد اونم در حالی که همه پیش بینی میکردن Avatar ببره چون معمولا به فیلمای گنده جایزه میده این انجمن.
انجمن کارگردانا هم که قطعا میده به Bigelow، انجمن نویسنده ها هم که قطعا به Avatar نمیده به هر کی بده، با این حساب آواتار برای اسکار خیلی رو تهیه کننده ها حساب کرده بود، حالا اگه تو BAFTA هم چیزی نبره تقریبا خیلی عقب میفته از Hurt Locker.
-----------------------------------
خوب Buried گویا واقعا خوبه:دی چندتا نقد ازش اومده همگی تعریف کردن، تازه یکی نوشته اکشنم داره تو فیلم! تو یه تابوت چجوری اکشن درست کرده من نمیدونم:دی
البته به نظر میاد بیشتر Showcase یه سری ایده جالب باشه، مثلا میگه یه شات داره که دوربین 300 درجه رو گرفته!
-----------------------------------
تو ساندنس یه فیلمیم اکران شده به اسم Four Lions که یه کمدی انگلیسیه(ایول!) که در مورد چهار تا تروریست کودن تو لندنه که اونم گویا خوبه، بعضیا میگن کلا خیلی خوبه، بعضیا هم میگن که بعضی جاهاش عالیه ولی بعضی جاهاش حوصله آدم سر میره.
------------------------------------
Jack Goes Boating هم گویا خوب در نیومده، البته یه نفر پیش بینی کرده بود وقتی یه بازیگری که فیلمای نیمه مستقل بازی میکنه بره فیلم بسازه، بعضی وقتا فیلمش دیگه زیادی مستقل میشه و بی مزه:دی
------------------------------------
تا اینجا به ترتیب من از این فیلما خوشم اومده:
Get Low
Animal Kingdom
I'm Here
Splice
Buried
Welcome to the Rileys
Four Lions
Catfish
Please Give

خب همون طور که مشخص بود Avatar رکورد جهانی رو زد ! (البته 6 میلیون مونده که توی آپدیت بعدی حل میشه) آمریکا هم فقط 50 میلیون مونده که مطمئنآ بهش میرسه. فیلمی که بعد از این همه مدت هنوز هفته ای 36 میلیون فروش داره , احتمالآ تا یکی دو دهه دیگه دست نیافتنی میمونه !
در مورد جهانی که من شک نداشتم رکورد رو میشکنه (همون طور که قبلآ گفتم هایپ فوق العاده فیلم به اضافه نظر مثبت منتقدین و کار قبلی کامرون دست به دست هم میدن برای این رکورد) ولی آمریکا رو مطمئن نبودم ! :دی

خب همون طور که مشخص بود Avatar رکورد جهانی رو زد ! (البته 6 میلیون مونده که توی آپدیت بعدی حل میشه) آمریکا هم فقط 50 میلیون مونده که مطمئنآ بهش میرسه. فیلمی که بعد از این همه مدت هنوز هفته ای 36 میلیون فروش داره , احتمالآ تا یکی دو دهه دیگه دست نیافتنی میمونه !
در مورد جهانی که من شک نداشتم رکورد رو میشکنه (همون طور که قبلآ گفتم هایپ فوق العاده فیلم به اضافه نظر مثبت منتقدین و کار قبلی کامرون دست به دست هم میدن برای این رکورد) ولی آمریکا رو مطمئن نبودم ! :دی
Avatar اصلا ارزش این همه فروش رو نداره ! همه رو مدیون SuperHype بودنشه
James Cameron addicted to Special effect :دی
حیف که Nolan از CG خوشش نمیاد.:دی
--
خوب Machete متاسفانه به دست FOX افتاد و ....

Avatar اصلا ارزش این همه فروش رو نداره ! همه رو مدیون SuperHype بودنشه
James Cameron addicted to Special effect :دی
خب آریا من هم زیاد با فیلم حال نمیکنم (البته ندیدمش که بخوام نظر بدم !) ولی حداقل توی تریلرها که به نظرم فوق العاده نبود. ولی بروبچ میگفتن فروشش به تایتانیک (که اونم به نظرم چیز خیلی خاصی نداشت !) نمیرسه :دی
ولی خارج از این بحثها خیلی جالبه که یه کارگردان دو تا فیلم پرفروش تاریخ (اون هم با فاصله زیاد از بقیه) رو ساخته باشه !

خب آریا من هم زیاد با فیلم حال نمیکنم (البته ندیدمش که بخوام نظر بدم !) ولی حداقل توی تریلرها که به نظرم فوق العاده نبود. ولی بروبچ میگفتن فروشش به تایتانیک (که اونم به نظرم چیز خیلی خاصی نداشت !) نمیرسه :دی
ولی خارج از این بحثها خیلی جالبه که یه کارگردان دو تا فیلم پرفروش تاریخ (اون هم با فاصله زیاد از بقیه) رو ساخته باشه !
همین رو میگم دیگه ! حالا اگه Transformers هم بسازه بازم این طوری میفروشه :دی ( این کانادایی هم کلا خوش شانس هستن :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or