ویدیوی خوبی بود.یک ویدوی خوب در مورد اینکه همیشه استفاده از داینامیک رنج بالا موقع فیلم برداری ایده خوبی نیست و باعث بی روح شدن و یکنواخت شدن فیلم ها و بعضا سریال ها میشه.
البته یک نکته ای رو هم بهش اضافه بکنم که به نظر من بیشتر شدن فیلم ها با کنتراست پائین و و خاکستری به نظر رسیدنشون ممکنه به ذائقه اکثر مخاطب ها خوش نیاد ولی از طرفی باعث میشه وقتی فیلمی مثل نوسفراتو میاد از نظر فیلم برداری به راحتی منحصر به فرد بشه به شدت به چشم بیاد (نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه)
---------------------------
در ضمن Das Boot رو بالاخره نشستم دیدم عالی بود .
من با نظرش موافقم. زندگی واقعی پر از رنگ و سایه و روشناییه، این همه استفاده از کنتراست پایین باعث شده من یکی رو هم زده کنه.
شاید یکی از دلایل کنتراست پایین برمیگرده به سرویسهای استریم...
الان همه دیگه توی خونه فیلم میبینن و خیلی از تلویزیونها هنوز توانایی عمیق نشون دادن سایهها رو ندارن،
پس اکثر فیلمسازها سعی میکنن اون سایهها و تاریکیها رو مقداری روشنتر بگیرن تا همه بتونن به اصل محتوا دسترسی داشته باشن.
همه متاسفانه توی خونههاشون تلویزیون خفن که ندارن!
یک زمانی تصویربرداری در محیطهای تاریک مکافات بود، اما امروزه با بودن دوربینهای دیجیتال این امر فراهم شده. فیلمساز دستش بازتره برای مانور دادن؛
اما خب چون در این دنیا هیچ چیزی کامل نیست؛ باید مقداری کنتراست پایین بیاد تا من بیننده توی خونهام با کمترین امکانات بتونم تمام محتوا رو ببینم.
.
.
اگر فیلمساز و همچنین فیلمبردار کار بلد باشن از همین دوربینهای دیجیتال میتونن به نحو احسن برای نشون دادن سایهها و تاریکیها استفاده کنند.
بدون این که کنتراست رو برای من بیننده پایین بیارن!
مثال خوب این سالها کارهای راجر دیکنزه. آن چنان با دوربین عشق بازی میکنه و کارت پستال تحویلت میده که فرقی نداره با یه تلویزیون ۱۰ ساله آثارش رو ببینی
یا یه سیستم تصویری درست و حسابی امروزی...