Movie Center

زک کرگر (نویسنده و کارگردان Barbarian) فیلم جدیدی (ریبوت) از Resident Evil رو کارگردانی می‌کنه!

زک کرگر قصد داره تمرکز فیلم رو به ریشه‌ی ترسناک بازی‌ها سوق بده و بهشون وفادارتر باشه. ۴ استودیو از جمله برادران وارنر و نتفلیکس برای این فیلم در حال مناقصه هستن.

من که ۱۰ دادم بهش:دی
نیمه دوم فیلم حتی بهتره از اول
نیمه اول سنگین‌تر و ساکن‌تر و رویایی‌تر هست اما وقتی نیمه دوم با فرود نوسفراتو از قلعه‌اش تاثیرش رو سناریو و اشخاص زیاد میشه
تنش بیشتر میشه و هر سکانس پرتنش‌تر از سکانس قبلی هست
تا اینکه میرسه کجا اوجش؟
اون نمای آخر چی بود دقیقا؟
فکتون باز نموند؟
شاهکار بوده فیلم :دی
سی دقیقه مونده به پایان هم لیلی رز دپ یه سکانس رو carry میکنه که شاهکار فیلمبرداری و کارگردانیه.

کلا حرف خیلی زیاده یه عالمه میشه حرف زد در موردش حتی فیلم بسیار عمیق و لایه به لایه و پر از جنبه‌های گوناگونه که همگی با پیچیدگی کار شده
فقط روایت مربوط به رفیق توماس و بازی فوق‌العادش رو میشه از این فیلم برد بیرون و اونو نقش اول یه فیلم با scale کوچکتر کرد در این حد.
هر چی از این فیلم بگی کم گفتی در کل. عاشقانه تاریخی مسیحیت پاگانیسم کیمیاگری ترس روانشناختی ترس ماروالطبیعی تقابل عشق و امیال سطح پایین غریزی ( که یکی نوسفراتو نمادشه یکی توماس)، دکور موسیقی گریم کاستوم طراحی صدا موسیقی و ...
اصلا اگر خون آشام باشید و پای فیلم از لنز جهان بینی خون آشامیتون اثر رو ببینید داستان کنت اورلاک داستان قهرمانی در طلب عشق است.
برای زنده شدن از عشق
که در یک تناقضی شاعرانه
در موقع جون گرفتن از عشق و تجربه زندگی، میمیره. فردی که خود از قبل مرده بود
همین کار رو برا هر شخصیت میتونید بکنید. انقدر فیلم تک روایتش مسالح داره که اگر یک شخصیت رو انتخاب کنید مابقی مسائل میتونه در تناسب با اون و از زاویه دید اون روایت شه،
شما اگر الن هاتر رو اصلی بگیرید فیلم معناش چیز دیگه‌اس و اگر نوسفراتو، یه چیز دیگه. و این لایه‌ها اصلا تداخل نداره با هم هر دو همزمان صحیحه.
بعدم اگرز نوسفراتوش رو خیلی دوست داره تنها شخصیتی هست که اون رو از سیاهی کامل به نور کامل رسوند هر چند سرنوشت نهاییش مشخصه
مابقی شخصیت‌ها نور رو صورتشون بازی میکنه و با درجه‌بندی نور و سیاهی نیات درونیشون در اون لحظه نمایش داده میشه.
سوا از این‌‌ها فیلم به صورت خام‌ زیباست در کل هر کدوم از نماها میتونه پوستر شه.

در ضمن پشت لایه‌های تراژیک و اتمسفر سنگینش فیلم یه طنز جاری تو سکانس‌ها و دیالوگ‌ها به موقعش داره که اگر اونو بگیرید(چون ظریفه احتمال از دست رفتنش هست) مزه فیلم دو چندان میشه عین ادویه‌ای پیدا کنید که غذایی که آلردی خوشمزه هست رو خوشمزه‌تر کنه

در کل من خیلی حال کردم :دی

آخرین ویرایش:
پدرم دیشب از کانال های اون ور آبی جاده مالهالند رو دیده بود صبح بهم میگفت حامد یه فیلمی دیدم تهش نفهمیدم جریان چیه
گفتم والا پدر منم چند بار دیدم نفهمیدم جریانش چیه
کلا هیشکی نفهمید جریانش چیه :دی =))

یوتیوبر محبوب Moist Critical هم امیلیا پرز رو دیده و فقط داره به اول و آخر سازنده ها فحش میده:

من از جریانات پشت صحنه فیلم خبر نداشتم. خود کارگردان فیلم نسبت به مکزیکی ها شدیدا نژاد پرست هست!
واقعا خاک بر سرشون:دی

من تا الان 20 دقیقه ایی نوسترافو دیدم، خیلی خیلی احمق بودن کرکتر مرد داستان روی اعصابه!:|

حالا ببینیم جلوتر چی میشه.
فیلم خوبی بود ولی خب خیلی پایان های اینطوری به مذاق من نمیاد.
اما خب واقعا اثر لاو کرفتی و گاتیک خفنی بود. بلادبورن دوست ها خیلی خوششون میاد.

بعید میدونم نامزدی اسکار دیگه پوینت مثبت باشه

شرایط عینِ اسکار 2002/2003 هست؛ یا بروتالیست می‌بره یا امیلیا پرز؛ امیلیا پرز همون شیکاگوی اون سال هست؛ شیکاگو اسکار بهترین فیلم سال رو برد؛ همون‌موقع می‌گفتن که باید درِ اسکار رو گِل بگیرن؛ اما چه شد؟ سال بعدش Return of the King یازده‌تا اسکار گرفت و همه برگشتند و گفتند اسکار به دوران پرایمش بازگشته؛ پس اسکار همیشه اسکار می‌مونه و پوینت مثبتی تلقی می‌شه!

پ.ن: انورا Best Picture ببره به @SiminSecret و بقیه شیرینی می‌دم. 🦢 :D 🦢

نوسفراتو فقط و فقط از فیلم نامه ضربه خورده
از اینکه واکاوی نمی کنه به عمق شخصیت ها نفوذ نمی کنه
قصه ی پریان می گه با فضاسازی فوق العاده از بازیگرهای آلمانی استفاده نمی کنه پتانسیلی به هدر رفته
واقعا فیلم سه تا چیز می خواد فیلم نامه فیلم نامه و فیلم نامه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or