Movie Center

احیاناً اگه خواستید اکانت سایت دانلود فیلم بخرید، به هیچ وجه از "فردا دی ال" خرید نکنید.
اول؛
۲-۳روز طول می‌کشه اکانتتون رو فعال کنند!
(هیچ راه ارتباطی‌‌ای برای پرسش و پاسخ در مورد زمان فعال سازی اکانتتون وجود نداره!)
دوم؛
بیشتر از ۹۰ درصد آرشیوشون منقضی شده. تمام لینک‌ها از کار افتادن و شما نمی‌تونید حتی یک مگابایت دانلود کنید...
بهترین سایت های اشتراکی که ازشون راضی بودم . دیجی موویز، زرفیلم و سینما بوده . هم آرشیو خوبی دارن و هم خیلی سریع آپدیت میشن.
البته سینما نسبت به اونا گرونه که خودم ازش صرف نظر کردم.

آقا این انتشار bluray و خانگی فیلم ها چقدر جدیدا زود به زود میاد یادمه قدیما شیش هفت ماه طول میکشید :))
من از شرکت مون یدونه بلیط مجانی سینما گرفته بودم برم Nosferatu رو ببینم که همین دیشب دیدم توی سایت yts آپلود شده. بقیه فیلم های روز رو هم نگاه کردم فقط brutalist جالبه که اونم 3 ساعت و نیم هستش ادم توی سینما چیزش خشک میشه اینقدر بشینه x_x

آقا این انتشار bluray و خانگی فیلم ها چقدر جدیدا زود به زود میاد یادمه قدیما شیش هفت ماه طول میکشید :))
من از شرکت مون یدونه بلیط مجانی سینما گرفته بودم برم Nosferatu رو ببینم که همین دیشب دیدم توی سایت yts آپلود شده. بقیه فیلم های روز رو هم نگاه کردم فقط brutalist جالبه که اونم 3 ساعت و نیم هستش ادم توی سینما چیزش خشک میشه اینقدر بشینه x_x

بروتالیست Intermission داره؛ چیزِ آدم خشک نمی‌شه. :D 🦢

تمام جوایز رو به املیا پرز میدن، تهشم کلی حرف مفت هم در مورد این قشر میزنند.
این سباستین استن میبره میگه ترامپ خر و بده:دی

فن ترامپ نیستم؛ اما نقش رو بهترین شکل ممکن ایفا کرد و حقش بود (پیش‌بینی‌ام درست بود)

پ.ن: فیلم رسول‌اف خیلی باگ داره؛ نونِ سوژه‌اش رو می‌خوره؛ این را نامزد کردند و قهرمان فرهادی نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or