Movie Center

robin-williams.jpg

f91f16b6a5e79bdf91f07ac377a98f84.jpg

نزدیک 11 سال از رفتن ایشون گذشت، اولین بار با دیدن "هوک" به معنای واقعی عاشقش شدم و بعد اون تو همون بچگی فکر کنم همه ی فیلم هاش رو دیدم، من حقیقتا خیلی کم پیش میاد افسوس درگذشتگان رو بخورم، اما رابین و رفتنش برای همیشه یک ناراحتی بزرگ در وجودم ایجاد کرد... این اواخر هم به یاد قدیم نشسته بودم و کل فیلم ها و انیمیشن هاش که دوست داشتم رو دوباره دیدم... باز هم این اواخر یک بحث انلاین پیش اومده بود که باعث شد دوباره یادش بیفتم..

دمش گرم به خاطر این همه خدمتی که بشریت و هنرش کرد...

View attachment Aladdin - Friend Like me - (English).mp4

,You're the boss. The king

The Shah

دوستان این چپتر دوم IT چجوریه ؟؟
قسمت اولش که خیلی خوب بود ولی از همون اول که تریلر قسمت دومش رو دیدم فضاش بهم نچسبید. نمراتش هم زیاد جالب نیست.

آقا یه چیزی معرفی کنید این The substance و بشوره ببره حالم بهم خورد :-& لعنت به سازنده و تک تک عوامل سازنده این فیلم (حتی مارگارت)
وقتی می‌گفتیم این مدل بولشت های اعصاب خرد کن رو نبینید، منظور همین بود. از معروف های جیم کری ببین.

اما معمولا آثار مخرب این مدل فیلم ها گاهی تا ماه ها بیخیالت نمیشن!

آقا یه چیزی معرفی کنید این The substance و بشوره ببره حالم بهم خورد :-& لعنت به سازنده و تک تک عوامل سازنده این فیلم (حتی مارگارت)
من بعد دیدنش تا چند روز حالم بد بود، الانم تا اسمشو دیدم تپش قلب گرفتم :D
البته جدیدا سوسول شدم قدیما از این فیلما حتی بدتر میدیم عین خیالمم نبود.

Caligula
Cannibal holocaust
Salò, or the 120 Days of Sodom

Last edited by a moderator:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or