homayoon k2
کاربر سایت
این شب بیست و نهم به معنای واقعی منو لرزوند. همین الان به عنوان یه آدم گنده، چیز نمیکنم ببینمش. موسیقی وهم انگیزش هم عجیب بود.
از دهه ٦٠ برى عقب فيلماى خوبى ميتونى پيدا كنى.
فيلماى موسوم به موج نوى سينماى قبل انقلاب خيلى فيلماى خوبى توشون هست.
شب 29 به نظرم ممکنه کار مادر دختر همسایه بوده باشه و اون شیطنت رو به دخترش دادهدر اون زمان دختر همسایه به دنیا نیومده اصلاً،
دختر همسایه تقریباً هم سن همین تازه عروس(مرجانه گلچین) بود!
در اون زمان دختر همسایه به دنیا نیومده اصلاً،
دختر همسایه تقریباً هم سن همین تازه عروس(مرجانه گلچین) بود!
مجوز نمیدن واقعا ؟ آخه یه سریال دیدم جدید اومده به اسم ازازیل فکر کنم ژانر وحشت داره!ایران نمیتونه ریمیک هارر بسازه؛ چون نه وزارت ارشاد به فیلمنامههای ژانر وحشت مجوز میدن و نه کارگردان آزادی و اختیار کامل برای اجرای ایدههایشان را دارند. زالاوا تنها گزینه ایدهآل سینمای ایران پس از سالها محسوب بشه (خیلیها ممکنه بگن خوابگاه دختران).
قبلاً زمانی که بحث «نظرسنجی بهترین فیلمهای ترسناک» مطرح شد؛ گقته بودم که «صدا» عامل مهمتری از تصویر برای فضاسازی فیلم ترسناک است؛ آخرین بار همون اپیزود 22 فصل دوم Twin Peaks بود که وسط ظهر داشتم میدیدم و توی اون تابش شدید نور خورشید به اتاقم، منو باز خیلی ترسوند. (البته هدفون با صدای 100 روی گوشم بود)
مجوز نمیدن واقعا ؟ آخه یه سریال دیدم جدید اومده به اسم ازازیل فکر کنم ژانر وحشت داره!
من این فیلم رو ندیدم.ژاک اودیار: کارلا سوفیا گاسکون باید دهنشو ببنده و بیشتر از این به فیلم من [امیلیا پرز] آسیب نزنه.![]()
![]()
من این فیلم رو ندیدم.
دوتا سوال اما دارم.
این بازیگر چی گفته؟ و فیلم اصلاً در مورد چیه؟
ضد مسلمانان و جورج فلوید حرف زده بوده.من این فیلم رو ندیدم.
دوتا سوال اما دارم.
این بازیگر چی گفته؟ و فیلم اصلاً در مورد چیه؟