Movie Center

View attachment 293693View attachment 293694

اومدم نسخه باکیفیت پدرخوانده یک رو بگیرم که خب اسکرین شات دو انکودر متفاوت اینطوری بود! کدوم یکی اورجینال هست؟ یکی amf72 هست و دیگری Tigole.
عکس پایین شاید با کیفیت تر باشه ولی عکس بالا اوریجینال تره و به coloring and lighting که خود کارگردان مدنظرش بوده تو اون سکانس نزدیکتره

سری جان ویک در کمتر از یک دهه از خلق شدنش، اکنون رسما به یک فرنچایز میلیارد دلاری تبدیل شده است
بر اساس اعداد و ارقام باکس آفیس، این فرنچایز بیش از یک میلیارد دلار در سراسر جهان (به لطف فروش موفق نسخه ی چهارم) به دست آورده

به تفکیک، جان ویک 1 بیش از 86 میلیون دلار در سال 2014 به ارمغان آورد.
نسخه ی دوم با 171.5 میلیون دلار رکورد نسخه ی قبل را شکست
نسخه ی سوم حتی پا را فراتر گذاشت و 327.7 میلیون دلار در باکس آفیس جهانی فروش کرد
ضمنا فروش نسخه ی چهارم در حال حاضر از مرز 425.8 میلیون دلار عبور کرده است
Screenshot_20230520-110933_Twitter.jpg
فروش جان ویک 4 الان 426 میلیون دلاره، فک کنم این خبر داره میگه جان ویک 4 باعث شده فروش این فرنچایز از یه میلیارد دلار عبور کنه
اره درسته، تصحیحش کردم

آخرین ویرایش:
جان ویک 4 با عبور از مرز 1 میلیارد دلار فروش در باکس آفیس جهانی، از این حیث تبدیل به موفق‌ترین نسخه ی این فرانچایز شد

View attachment 293751
فروش جان ویک 4 الان 426 میلیون دلاره، فک کنم این خبر داره میگه جان ویک 4 باعث شده فروش این فرنچایز از یه میلیارد دلار عبور کنه

وقتی قسمت دهم "تند و اتشین" از ایندیانا جونز فیلم بهتریه🤦‍♂️
هی روزگار...
هر دو پر خرج و زیبا و سرگرم کننده هستند و طرفداران خودشون رو دارند .

نظر منتقدها فاقد اهمیت. برای هر دو منتظرم

برای من هیچ وقت نمره متاکریتیک ملاک دیدن یه فیلمی که چند سال منتظر دیدنش بودم نیست شما نگاه کنید قسمت سوم اندیانا جونز که جز بهترین قسمتهای سری بوده امتیاز ۶۵ گرفته و بعد نمرهای یوزرها رو ببینید.
حداقل به احترام بازگشت جان ویلیامز و هریسون فورد منتقدها نباید به این شکل نمره دهی میکردن.
IMG_20230520_122649.jpg

آخرین ویرایش:
فیلم مثل بازی نیست که استاندارد های خاصی داشته باشه برای خوب بودن
ممکنه یک فیلم با فیلم برداری تخ_می و فضای غیر استاندارد حسی رو درون شما ایجاد کنه که 100 تا آواتار نکرده باشه
فیلم ارتباط کامل با حس درونی و روح شما داره و یک منتقد نمیتونه بیان کنه ایا این فیلم برای روح شما مناسبه یا نه !

رسالت بازی مشخصه : سرگرمی
اما رسالت فیلم به نظر من سرگرمی نیست

فیلم مثل بازی نیست که استاندارد های خاصی داشته باشه برای خوب بودن
ممکنه یک فیلم با فیلم برداری تخ_می و فضای غیر استاندارد حسی رو درون شما ایجاد کنه که 100 تا آواتار نکرده باشه
فیلم ارتباط کامل با حس درونی و روح شما داره و یک منتقد نمیتونه بیان کنه ایا این فیلم برای روح شما مناسبه یا نه !

بنظرم هردو اشتباهه
مثل فیلم های مارول که هدفشون سرگرمیه و ادعایی دیگر هم غیر از این ندارن.
در مقابل مثل بازی های دیوید کیج که هدفشون داستان سراییه. یادمه زمان عرضه beyond two souls یه نقدی بر بازی بود که همه چی در این بازی فدای داستان شده و این اثر اصلا بازی نیست.
ولی کیج در یه مصاحبه پاسخ جالبی داد گفت هیچ کس نمی تونه بازی رو تعریف کنه.
بنظرم در مورد سینما هم همینه هیچکی سینما رو نمی تونه تعریف کنه و براش قانون بزاره .

اسهال میوفتم وقتی میشنوم تو جشنواره کن برای فلان فیلم n دقیقه کف زدن. برا کدوم فیلم کف نمیزنن.
چقدر کار چیپ و مسخره ای هست .
من چند بار خواستم این ویدئو دست زدن n دقیقه ایشون رو ببینم حتی از فکر کردن بهش دچار Cringe شدم، پشیمون شدم.

هر وقت کلمه منتقد رو شنیدید. یا گفتن فلان فیلم نظر منتقدان رو جلب نکرده یا منتقدان برای فلان فیلم کف و هورا زدن یادتون بیاد که فیلم تهوع آور و غیر قابل تحملِ Everything Everywhere piece of shi*t با بازی یک مشت چینگ چانگ چونگ رکورد تعداد جوایز رو که قبلا دست ابر فیلم تاریخ ،قسمت سوم ارباب حلقه ها ( The Return of The King ) بوده رو زده و با 158 عدد جایزه دوزاری پرافتخار ترین فیلم تاریخ از نظر تعداد جوایزه .
من خودم هربار این قضیه یادم میاد نصف روزم رو در اسهال به سر میبرم .
خیلی دوست دارم یه عملیات انتحاری تو کن یا حتی اسکار اتفاق بیوفته . دنیای فیلم و سینما از شر یک مشت لوزر وامونده رها میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or