Soul Of Cinder
کاربر سایت
عکس پایین شاید با کیفیت تر باشه ولی عکس بالا اوریجینال تره و به coloring and lighting که خود کارگردان مدنظرش بوده تو اون سکانس نزدیکترهView attachment 293693View attachment 293694
اومدم نسخه باکیفیت پدرخوانده یک رو بگیرم که خب اسکرین شات دو انکودر متفاوت اینطوری بود! کدوم یکی اورجینال هست؟ یکی amf72 هست و دیگری Tigole.
سلام بر اسکای نت ، سلام بر HAL ، سلام بر ماتریکس ....سلام بر کلیه ویلن های A.I ...!!!!!این مقاله را مطالعه کنید؛ واقعا جالب است؛ این مقاله میگوید ChatGPT میتواند فیلمنامه خوب با جزئیات قابلتوجه تولید کند!
Can ChatGPT Write A Good Screenplay? That Depends on Who Holds the Knife
اره درسته، تصحیحش کردمفروش جان ویک 4 الان 426 میلیون دلاره، فک کنم این خبر داره میگه جان ویک 4 باعث شده فروش این فرنچایز از یه میلیارد دلار عبور کنه
فروش جان ویک 4 الان 426 میلیون دلاره، فک کنم این خبر داره میگه جان ویک 4 باعث شده فروش این فرنچایز از یه میلیارد دلار عبور کنهجان ویک 4 با عبور از مرز 1 میلیارد دلار فروش در باکس آفیس جهانی، از این حیث تبدیل به موفقترین نسخه ی این فرانچایز شد
View attachment 293751
هر دو پر خرج و زیبا و سرگرم کننده هستند و طرفداران خودشون رو دارند .وقتی قسمت دهم "تند و اتشین" از ایندیانا جونز فیلم بهتریه
هی روزگار...
رسالت بازی مشخصه : سرگرمیفیلم مثل بازی نیست که استاندارد های خاصی داشته باشه برای خوب بودن
ممکنه یک فیلم با فیلم برداری تخ_می و فضای غیر استاندارد حسی رو درون شما ایجاد کنه که 100 تا آواتار نکرده باشه
فیلم ارتباط کامل با حس درونی و روح شما داره و یک منتقد نمیتونه بیان کنه ایا این فیلم برای روح شما مناسبه یا نه !
رسالت بازی مشخصه : سرگرمی
اما رسالت فیلم به نظر من سرگرمی نیست
چقدر کار چیپ و مسخره ای هست .اسهال میوفتم وقتی میشنوم تو جشنواره کن برای فلان فیلم n دقیقه کف زدن. برا کدوم فیلم کف نمیزنن.