نسخه سک/*سی یا همان دیجیتالی موتی امسال (Movie of The Year) یعنی فیلم مریض و آزاردهنده Evil Dead Rise، دقایقی پیش در دسترس قرار گرفت!
@homayoon k2
@homayoon k2
مسئله اینه pc ریستارت میشه یهو میادمن چندین ساله از VLC استفاده میکنم، همچین مشکلی نداشتم. مطمئن بشید از سایت رسمی خودش دانلود کردید، Clean Installش هم کنید (موقع نصب وقتی میپرسه preferenceهای قبلی رو پاک کنم، yes رو باید بزنید.)
ولی جدای از این برای من سوال پیش اومد شما چرا اصلاً نیاز داری مکرر زیرنویس رو عقب و جلو کنی؟ سینک نبودن زیرنویس دوتا دلیل عمده داره: یا آماتوربودن کسی که زیرنویس رو ساخته، که به تبع اون به ترجمهش هم نمیشه اطمینان کرد، یا که زیرنویس با انکود متفاوتی سینک شده که حین رلیز به دلایل متفاوت، یک فیلم از دو انکودر متفاوت در حد میلی ثانیه اختلاف دارند. شما از subscene بگرد زیرنویس برای همون انکود رو پیدا کن، هر زیرنویسی اونجا آپلود شده هم معمولاً با چندتا انکود سینکه.
همچنین همزمان نسخه سو.پر سک#@$سی جدیدترین اثر حضرت کربلایی/حاجی/مشتی جناب "گای ریچی" (دامت برکاته) با نام The Covenant با محوریت جنگ افغانستان در دسترس مریدان آن حضرت قرار گرفتنسخه سک/*سی یا همان دیجیتالی موتی امسال (Movie of The Year) یعنی فیلم مریض و آزاردهنده Evil Dead Rise، دقایقی پیش در دسترس قرار گرفت!
@homayoon k2
از سافت ۹۸ کدک lav filter و کدکهای مورد نیاز که فعال ساز x265 و کدکهای صوتی تصویری هست که برای پت پلیر هست رو دانلود و نصب کنید حل میشه مشکلتونبهترین پلیر برای پخش در کامپیوتر چیه ؟
Pot player ورژن قدیمی دارم بعضی فیلم های فول اچ دی که فرمت صدا AC3/EAC3 دارد را بدون صدا پخش می کند . ورژن جدیدش هم بعضی فیلم که X264 یا X265 هست فقط صداشون پخش می کند .!!!!
یه تنظیمی هم هست توی پت پلیر وقتی پشت کامپیوتر رفتم اینجا ارسال میکنم الان با گوشی هستم.وقتی تیک اون تنظیم رو فعال کنید پت پلیر روی تک تک فیلمها میتونه تنظیمات و رزیوم کردن فیلم رو در حافظه ش ذخیره کنه این رو من فعال کردم حتی اگه پی سی خاموش یا ریستارت هم بشه تنظیمات ذخیره میمونن و دقیقا از اونجایی که فیلم قطع شده ادامه میده. اینو تازگی پیدا کرده بودم برام خیلی کاربردیه خوبیش اینه روی تک تک فایل ها ذخیره نگه میداره. حتی اگه یک ماه بعد سراغ فیلمی رفتید از جایی که مونده ادامه میده. برای دوستان میفرستممسئله اینه pc ریستارت میشه یهو میاد
دقیقا مشکل اینه که زیرنویس فیلم های که برای نسخه های دیگست این مشکل هست
حالا بدبختی اینجاست که میبینی فقط یه نسخه ترجمه شده
طیب الله حاجینسخه سک/*سی یا همان دیجیتالی موتی امسال (Movie of The Year) یعنی فیلم مریض و آزاردهنده Evil Dead Rise، دقایقی پیش در دسترس قرار گرفت!
@homayoon k2
تیک مربوطه قابلیت به یاد داشتن زمان ترک فیلم کاربر و ادامهٔ پخش از همان قسمت:یه تنظیمی هم هست توی پت پلیر وقتی پشت کامپیوتر رفتم اینجا ارسال میکنم الان با گوشی هستم.وقتی تیک اون تنظیم رو فعال کنید پت پلیر روی تک تک فیلمها میتونه تنظیمات و رزیوم کردن فیلم رو در حافظه ش ذخیره کنه این رو من فعال کردم حتی اگه پی سی خاموش یا ریستارت هم بشه تنظیمات ذخیره میمونن و دقیقا از اونجایی که فیلم قطع شده ادامه میده. اینو تازگی پیدا کرده بودم برام خیلی کاربردیه خوبیش اینه روی تک تک فایل ها ذخیره نگه میداره. حتی اگه یک ماه بعد سراغ فیلمی رفتید از جایی که مونده ادامه میده. برای دوستان میفرستم
جیمی فاکس؟ چرا؟ چش شده مگه؟متاسفانه وضعیت جسمی فاکس رو به بهبود نیست، و خانوادهاش آماده شنیدن بدترین خبرها هستن.