m.d.makan
کاربر فعال
قسمت اولش که بیشتر میخورد اسمش Winnie the poo : p!ss and diarrhea باشه.فیلمبرداری قسمت دوم فیلم Winnie the Pooh: Blood and Honey پاییز امسال آغاز میشود.
قسمت اولش که بیشتر میخورد اسمش Winnie the poo : p!ss and diarrhea باشه.فیلمبرداری قسمت دوم فیلم Winnie the Pooh: Blood and Honey پاییز امسال آغاز میشود.
دوتا پست بالاتر.فک کنم کم کم باید شاهد فیلمای انسان vs هوش مصنوعی باشیم
به شما تماشای تریلر فیلم Killers of the flower moon ساخته استاد اسکورسیزی رو پیشنهاد میکنمسه تا تریلر تو این دو صفحه گذاشته شد هر کدوم رو نگاه کردم نمی دونم چرا همشون شبیه هم هستن خسته کننده هستن دیدنشون.
یعنی واقعا چهار نفر نیستن تو هالیوود که یک تنوعی بدن به ساخت تریلر ها ؟! تریلر ها همه شبیه همن. یا شخصیت ها در حال دویدن هستن یا پشت سر هم انفجار رخ میده ، قطار به هواپیما میخورههمش هم کات های مختلف با موسیقی که احساس یکنواختی رو میده . اکثر فیلم رو هم تو همون تریلر ها معمولا نشون میدن. نمی دونم من فقط اینجوریم یا بقیه هم همین حس رو دارن.
البته شخصا برای آثار بلاک باستر و سرگرمی نمیشه روی امتیاز ها حساب باز کرد . کلا از همون اول این طرح که فیلمی مثل ایندیانا جونز تو جشنواره ای مثل کن نمایش پیدا کنه عجیب و محکوم به شکست بود . برای همین تر زدن تو کن میتونه خودش یک نکته مثبت حساب بشهخبرها رسیده که Indiana Jones 5 در مراسم کن 2023 تِر زده!
‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’: What the Critics are Saying
تا الان فیلم محبوب Jury Grid «اسکرین دیلی»، «بلک فلایز» با بازی شان پن بوده!
View attachment 293657
البته شخصا برای آثار بلاک باستر و سرگرمی نمیشه روی امتیاز ها حساب باز کرد . کلا از همون اول این طرح که فیلمی مثل ایندیانا جونز تو جشنواره ای مثل کن نمایش پیدا کنه عجیب و محکوم به شکست بود . برای همین تر زدن تو کن میتونه خودش یک نکته مثبت حساب بشه
و از طرف دیگه این روزها دیگه مشخص شده منتقدا یک چارچوب مشخص دارن که اگر فیلم المان های مد نظرشون رو داشته باشه زباله هم باشه بهش نظر مثبت نشون میدن و اگه باب میلشون نباشه کلا میکوبنش . نمونه آخرش همین گاردینز 3 بود که یکی از بهترین کارهای مارول بود اما منتقدا از خجالتش در اومدن چون شر و ور های مد نظر اشون رو نداشت
اگه فیلم HDR رو تو مانیتور SDR پخش کنید اینطوری میشه.
نه با تیوی HDR10+ دار پخش میکنم اینطوری میشه با میزان روشنایی بالا مناسب HDR/DOLBY (کلا مشکل از تیوی نیست)اگه فیلم HDR رو تو مانیتور SDR پخش کنید اینطوری میشه.
البته بعضا خود پلیرها یه گزینه دارن که فیلمای HDR رو با رنگ درست رو مانیتور های SDR نشون بدن. مثلا Pot Player رو میدونم همچین گزینه ای رو داره و اتومات خودش فیلم HDR رو با رنگ درست نشون میده رو SDR ها.