Movie Center

داستان درگیری این دو تا سرچی بود؟؟؟
سر Fast 8 فک کنم مشکل خوردن . وین دیزل که فک میکنه ارث باباشه کلن این مجموعه . قلدر بازیو حرف حوش رو تحمیل کردن و این داستانا. این بابا راک هم خو اصن تو کتش نمیره کشید زیر همه چی. از اوونور با جیسون استاتهام اون hobbs ans shaw رو دادن بیرون. مدیران ارشد هم که میخان پول پارو کنن دیگه...

اقا این فیلم EVIL DEAD RISE عجب سرطانی بود :D کل فیلم توی یه ساختمون متروکه ای بود که اینا هرکاری میکردن هیچکدوم از واحد های دیگه متوجه نمیشدن :D من امتیازشو که دیدم گفتم حتما چیز جدیدی ارایه داده ولی نصف فیلمو دیدم فهمیدم اشغالی بیش نیست :D برعکسش فیلم پاپ جن گیر رو خیلی بیشتر پسندیدم و به نظرم خیلی خووب کار شده بود.

در رابطه با ایول دد هم یه موضوعی که من باهاش مشکل داشتم (به غیر از اونایی که گفته شد:D)
بر میگرده به یه سری باگ ها!
مثلا یه جا مادره چنان پاوری به دست اورده بود که در و دیوار و فیزیک واسش بی معنا بود، ولی میلینیم که پشت یه در پوکیده ساعت ها منتظر یه حربه بود که بتونه وارد شه!:D
یا مثلا از پشت همون در و دیوار متوجه میشد که فلانی داره چه حرکتی میکنه و... ولی ته فیلم میبینیم که تو گاراژ کلی تایم صرف این سکانس شده بود که خواهرش و دخترش پشت ماشین مخفی شده بودن، و این انگار نه انگار که پاور ماورایی داشته!:|
در کل همش تناقض بود:D

متاسفانه سال هاست فیلم های horror خوب اندک شمار شدند و مثل سابق خبری ازشون نیست. من خودم بعضی وقتا دوباره فیلمهای قدیمی رو دانلود میکنم ترجیح میدم اونا رو دوباره ببینم تا فیلم های در پیت الان. evil dead rise هم انصافا فیلم بدی نبود به نظرم ارزش یک بار دیدن رو داره ولی در مقابل نسخه 2013 خودش که به نوعی ریبوت بود پسرفت داشت. هر چند بعضی صحنه های هیجانی خوبی داشت. ولی هم اینکه از محیط جنگلی وارد محیط شهری و آپارتمانی میشن خود اتمسفر محیط که به تنهایی تو نسخه های قبلی کمک زیادی به بار هیجان فیلم میکرد تو این نسخه کم شده و مثل قبلی ها گیرا نیست(به غیر از بخش پارکینگ که خوب بود انصافا)

دیشب داشتم تو هاردم دنبال فیلم horror میگشتم چشمم خورد به کالکشن فیلم های siccin که 6 تا نسخه داره. مال ترکیه هست پیشنهاد میکنم حتما ببینید. ارزش دیدن دارن

آخرین ویرایش:
super mario bros movie خیلی خوب بود.مدتها بود انیمیشن به این خوبی ندیده بودم

هم به لحاظ سینمایی خوب بود هم وفاداریش به بازی.آهنگهاش هم عالی.صداپیشه ها هم که دیگه نگم... :D

همه موارد بالا به اضافه آدمایی تو سن ما که با خود بازی هم خاطره دارن باعث شد حسابی لذت ببرم مخصوصا که قبلش اون افتضاح گای ریچی the covenant رو دیده بودم :-&

مشکل فیلم های ترسناک اینه که دست روی هر سوژه ای میذارن برای ما کلیشه ای شده. دیگه هیچ جامپ اسکری برای ما شوکه کننده و غیر منتظره نیست چون همه رو می تونیم حدس بزنیم.
البته این نسخه جدید Evil Dead قطعا در زمینه وحشت نسبت به نسخه 2013 پسرفت داشته .
به نظرم پتانسیل سینمای وحشت بیشتر از این نمیشه در واقع مدیوم سینما به نهایت پتانسیلش رسیده و دیگه چیز جدیدی نمی تونه ارائه بده آینده ژانر وحشت تو صنعت گیم هست.

مشکل فیلم های ترسناک اینه که دست روی هر سوژه ای میذارن برای ما کلیشه ای شده. دیگه هیچ جامپ اسکری برای ما شوکه کننده و غیر منتظره نیست چون همه رو می تونیم حدس بزنیم.
البته این نسخه جدید Evil Dead قطعا در زمینه وحشت نسبت به نسخه 2013 پسرفت داشته .
به نظرم پتانسیل سینمای وحشت بیشتر از این نمیشه در واقع مدیوم سینما به نهایت پتانسیلش رسیده و دیگه چیز جدیدی نمی تونه ارائه بده آینده ژانر وحشت تو صنعت گیم هست.

فکر کنم باز بازگردیم به آن فرضیه؛ فیلمی که شما را بتواند لحظه‌ای بترساند با فیلمی‌ که معیارهایش را در ژانر وحشت رعایت کرده و انسجام روایی دارد، تفاوت وجود دارد. دو تا مثال برای هر یک می‌زنم

مثال اول: فیلم Twin Peaks: Fire Walk with Me فیلم متوسط رو به پایینی است (تنها با عنوان یک پیش‌غذا برای شروع فصل سوم سریال در نظر گرفته می‌شود) اما چند سکانس ترسناک و کرینجی دارد که هیچ‌وقت فراموششان نمی‌کنم؛ بله؛ آن سکانس‌ها ترسناک هستند؛ چون لینچ تکنیک صدا و نورپردازی را به خوبی می‌داند و این دو تکنیک لحظه ترسناکی را در سکانس پایانی قتل لارا پالمر ایجاد می‌کنند.

مثال دوم: فیلم Cure 1997 کوروساوا؛ فیلم خودش را در ژانر تریلر روان‌شناسانه معرفی می‌کند اما عملا دستی هم در ترس-‌روان‌شناسانه دارد؛ فیلم اصلا ترسناک نیست؛ زور هم نمی‌زند که لحظه ترسناکی را خلق کند؛ اما انسجام روایی دارد؛ اتمسفر بی‌نظیری دارد و برای منی که آثار شرقی را تحمل نمی‌کنم، Cure را دوست داشتم. باز هم می‌گویم که فیلم اصلا لحظه‌ای به نام جامپ اسکر ندارد.

پ.ن:اینکه آینده ژانر وحشت در صنعت گیم هست قبول دارم اما من عینی تفاوتی میان P.T، Outlast 2 و Madison پیدا نکردم! :D
پ.ن 2: برای تجربه کل ژانر وحشت به سه سریال Kingdom (فون تریه)، Master of Horror و Fear Itself مراجعه کن!
پ.ن3: فیلم Sinister جز دسته اول محسوب می‌شود!

اینی که میگی کاملا درسته ولی بیشتر در مورد فیلم های هالیوودی صدق میکنه.
سالهاست سینمای هالیوود فیلم ترسناک خوبی نمیتونه بسازه ، جز Conjuring یا نهایتا یکی دو تا دیگه.

البته این رابطه مستیقیم با باورهای ما هم داره که یکسری مسائل مربوط به مذهب و... رو بهش اعتقاد داشته باشیم یا نه.
که این خب خیلی در ارتباطی که با این فیلمها میگیریم تاثیر داره ، چون پایه و اساس بالای 90 درصد این فیلمها ریشه در خرافات داره.

اما خب میشه برای لذت بردن برای یکی دو ساعت مغز رو گول زد و یک پارچه ای چیزی انداخت روش که فعلا کار نکن ببینم تهش چی میشه :D

در هر صورت اگه فیلم ترسناک خوب میخواید فیلم های جنوب شرقی مثل کره ، اندونزی و امثالهم الان عالین.

فکر کنم باز بازگردیم به آن فرضیه؛ فیلمی که شما را بتواند لحظه‌ای بترساند با فیلمی‌ که معیارهایش را در ژانر وحشت رعایت کرده و انسجام روایی دارد، تفاوت وجود دارد. دو تا مثال برای هر یک می‌زنم

مثال اول: فیلم Twin Peaks: Fire Walk with Me فیلم متوسط رو به پایینی است (تنها با عنوان یک پیش‌غذا برای شروع فصل سوم سریال در نظر گرفته می‌شود) اما چند سکانس ترسناک و کرینجی دارد که هیچ‌وقت فراموششان نمی‌کنم؛ بله؛ آن سکانس‌ها ترسناک هستند؛ چون لینچ تکنیک صدا و نورپردازی را به خوبی می‌داند و این دو تکنیک لحظه ترسناکی را در سکانس پایانی قتل لارا پالمر ایجاد می‌کنند.

مثال دوم: فیلم Cure 1997 کوروساوا؛ فیلم خودش را در ژانر تریلر روان‌شناسانه معرفی می‌کند اما عملا دستی هم در ترس-‌روان‌شناسانه دارد؛ فیلم اصلا ترسناک نیست؛ زور هم نمی‌زند که لحظه ترسناکی را خلق کند؛ اما انسجام روایی دارد؛ اتمسفر بی‌نظیری دارد و برای منی که آثار شرقی را تحمل نمی‌کنم، Cure را دوست داشتم. باز هم می‌گویم که فیلم اصلا لحظه‌ای به نام جامپ اسکر ندارد.

پ.ن:اینکه آینده ژانر وحشت در صنعت گیم هست قبول دارم اما من عینی تفاوتی میان P.T، Outlast 2 و Madison پیدا نکردم! :D
پ.ن 2: برای تجربه کل ژانر وحشت به سه سریال Kingdom (فون تریه)، Master of Horror و Fear Itself مراجعه کن!
پ.ن3: فیلم Sinister جز دسته اول محسوب می‌شود!
بله قبول دارم که هنوز هم میشه تو سینما امیدوار به فیلم های با درون مایه روانشناسانه و بعضا ترسناک بود.
اما همون فیلم ها هم به نظرم از دید مخاطبی که جدی سینمای وحشت رو دنبال میکنه و بارها دیده و تجربه کرده بعد از یک مدت تکراری میشن و حقه هاشون دیگه تازه نیست.
بیشتر منظور من از پتانسیل بر میگرده به ابزارهایی که می تونه سینما یا گیم ازش کمک بگیره تا مخاطب رو بذاره جای شخصیت اصلی و اینجوری فضا و اتمسفر ترسناک رو به مخاطب القا بکنه. هر چقدر کار سازندگان گیم یا فیلم بهتر باشه مخاطب بیشتر درگیر میشه.
در سینما فیلمبرداری، بازی بازیگر ها، صدا ، نورپردازی و سناریوی خوب همه دخیل هستن اما همه این ها تا یک حدی می تونن کشش ایجاد کنه و تا یک حدی حقه های بکار رفته درشون میتونه مخاطب رو شوکه یا درگیر کنه بعد از یک مدت تمام این حقه ها تکراری میشن و تبدیل میشن به کلیشه.
به خصوص برای مخاطب حرفه ای که سینمای وحشت رو در شرق و غرب دنبال میکنه پیدا کردن اثر جدید و نو چیزی که اون لذت وحشت رو در مخاطب زنده نگه داره خیلی سخت تر میشه چون فیلم ها به نوعی همه بعد از یک مدت حالت تکراری پیدا میکنن.
یکی از علت هاش به نظر من اینه که سینما هم دستش بسته است و به جز صدا و فیلمبرداری سناریو خوب چیز خاص دیگه ای تو دست و بالش نیست که ارائه بکنه .
شما وقتی یک فیلم رو میخواهید نگاه کنید نهایت کنترلتون و تاثیرگذاریتون تو فیلم مگه چقدره ؟؟ فوقش قرار یک دکمه پلی و پاز رو بزنین که فیلم رو نگه داره یا اجرا کنه، همین.
اما وقتی میگم پتانسیل گیم بیشتر هست (که البته خودتون هم قبول دارید) منظورم اینه که علاوه بر تمامی ابزارهای سینما که بالا اشاره کردم(شخصیت پردازی و دیالوگ های کاراکتر، صدا ، اتمسفر و نورپردازی محیط گیم ) گیم به شما امکان کنترل شخصیت رو میده چه بسا با VR. میتونین تو کل یک نقشه اصلا سراغ یک سری مراحل نرید ، پایان متفاوتی داشته باشه هر بار که بازی میکنید . شما صد بار هم یک فیلم رو ببینید آخرش عوض که نمیشه. در ضمن شما P.T رو مثال زدید که خود من هم میخواستم تو پست اولم بهش اشاره کنم . اگر درست یادم باشه بار دومی که دمو رو بازی میکردی به جای اینکه اون زنه ترسناک تو راهرو بار 10 یک دفعه سر و کله اش پیدا بشه بار 13 ام یک دفعه میدیدش. همین یک مورد هم میشه یک ابزار جدید حتی در خلال تجربه دوباره بازی جای عناصر وحشت در گیم جابجا میشه و شما رو دوباره شوکه میکنه چون انتظارش رو نداشتید.
همه این ها به علاوه پیشرفت هوش مصنوعی تو بازی ها به شدت تو بازی ها می تونن دست سازنده رو باز بذارن و همین جاست که صنعت گیم قشنگ از سینما سبقت میگره.
اینکه شاید تفاوتی بین Outlast2 یا P.T ندیدید رو قبول ندارم چون به نظرم زیربنای قضیه وجود داره تو بستر این بازی ها فقط حالا بسته به سازنده های این ژانر هست که چقدر بتونن این پتانسیل نهفته تو گیم رو گسترش بده . شاید تو سال های بعد بشه دید.
اینکه الان اونقدر تفاوتی بین این بازی ها نیست به معنای نبود بستر لازم برای شکوفایی پتانسیل ژانر وحشت تو بازی ها نیست به این معناست که فعلا بازیساز ها اونقدر جلو نرفتن .
اینی که میگی کاملا درسته ولی بیشتر در مورد فیلم های هالیوودی صدق میکنه.
سالهاست سینمای هالیوود فیلم ترسناک خوبی نمیتونه بسازه ، جز Conjuring یا نهایتا یکی دو تا دیگه.

البته این رابطه مستیقیم با باورهای ما هم داره که یکسری مسائل مربوط به مذهب و... رو بهش اعتقاد داشته باشیم یا نه.
که این خب خیلی در ارتباطی که با این فیلمها میگیریم تاثیر داره ، چون پایه و اساس بالای 90 درصد این فیلمها ریشه در خرافات داره.

اما خب میشه برای لذت بردن برای یکی دو ساعت مغز رو گول زد و یک پارچه ای چیزی انداخت روش که فعلا کار نکن ببینم تهش چی میشه :D

در هر صورت اگه فیلم ترسناک خوب میخواید فیلم های جنوب شرقی مثل کره ، اندونزی و امثالهم الان عالین.
من چند مدت پیش فیلم مدیوم رو که محصول مشترک تایلند و کره بود رو دیدم. بیشتر تو همون حال و هوای کانجورینگ و اکسورسیت بود . نمیشه گفت که سینمای شرق هم بی تاثیر از سینمای هالیوود بوده .
ولی اونجا هم بعضا کمتر آثار شناخته شده و قوی به نظرم پیدا میشه. از سینمای اندوزی زیاد فیلم ندیدم این چند سال فیلم ترسناک قوی دادن بیرون ؟
بحث اعتقاد هم درست هست به طوریکه وقتی 18 سالم بود و هنوز اعتقادات قوی داشتم Exorcist رو برای بار اول دیدم زهره ترک شدم چند شب راحت نمی تونستم بخوابم:D ولی با بالا تر رفتن سن و کاهش اعتقادات دیگه الان برام حکم ترسناک بودن رو هیچ کدوم از این فیلم های جن گیری نداره.
اینجوری به نظرم داشته اعتقادات قوی یک امتیاز مثبت برای لذت بیشتر بردن از سنمای وحشت هست. :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or