Changed_Man 50
کاربر سایت
حالا میون کلامتون بگم اگه دنبال فیلم خوب هستید که هرسال حدداقل دو سه تا فیلم عالی اگه نه شاهکار میاد
فقط دایره دیدتون از اسکار و آمریکا بکشید بیرون به کن نگا کنید یا اپلیکیشنی مث لدر باکسد که تالا به من نوعی خیلی فیلم معرفی کرده که اگه اون نبود با خبر نمیشدم ببینم
ما اگه فقط از دهه شصت تا 2000 رو نگا کنیم انقدری فیلم شاهکار وجود دارن که ده سال طول میکشه دیدنشون ( مگر اینکه زندگی نداشته باشید ماراتون کنید همه رو
)
خواستم بگم انقد تقصیر رو گردن صنعت و فیلم سازی نندازید. خب چیزی که تقاضا براش بیشتر باشه بیشتر ساخته میشه.
الان عمومیت مردم اونقدر حوصله یا آرامش دارن که یه فیلم شخصیت یا محتوی محور ببینن؟!!
اگه اینطوری بود بگید همش تقصیر سینماست که فیلم بهتر ساخته نمیشه
و اینکه در کل هم این موضوع اونقدری مهم نیست چون خودش صرفا یه نشونه است نه اصل مشکل.
اصل مشکل همون نبود حوصله/آرامش و بینش توی مردم هست که حالا بعضی ها بخوان فیلم بهتری ببینند.
الان عمومیت مردم اونقدر حوصله یا آرامش دارن که یه فیلم شخصیت یا محتوی محور ببینن؟!!
اگه اینطوری بود بگید همش تقصیر سینماست که فیلم بهتر ساخته نمیشه
و اینکه در کل هم این موضوع اونقدری مهم نیست چون خودش صرفا یه نشونه است نه اصل مشکل.
اصل مشکل همون نبود حوصله/آرامش و بینش توی مردم هست که حالا بعضی ها بخوان فیلم بهتری ببینند.
تو این راند به Ex machina رای دادین؟! داستانش به حدی تکراری بود نیم ساعت آخر میزدم جلو فقط. نمیدونم چندتا فیلم تالا ساخته شده که هوش مصنوعی زیادی باهوش میشه و قیام میکنه. برا چی این فیلم اقد تحویل گرفته شده! شاید کار خاصی انجام داده که من ازش بی خبرم...
آخرین ویرایش: