barneysawyer
کاربر سایت
شما باز بحث رو متوجه نشدید عزیز . فکر نمی کنم بحث ما اصلا این باشه که چرا گفته .بحث اینه چی گفته . هالند با این سن و تجربه در حدی نیس که بتونه بگه فلان کارگردان که 2 برابر سن این فقط تجربه ی فیلم سازی داره بلد نیست فیلم بسازه . چون ایشون فقط جلوی یک پرده سبز وایساده و نقش بازی کرده . علمی تو فیلم سازی نداشته . بحث هم همینه که گنده تر از دهنش حرف زده .وگرنه این که درسته که هرکس نظر خودش رو داره و حق داره اون ابراز کنه . درباره بخش آخرش هم فکر نمی کنم جایی از صحبت ام درباره این که بلاک باستر نباید باشه صحبت کرده بودم و نظرم درباره سخنان گهربار این تام هالند به معنی این نیست که کاملا دید اسکورسیزی رو قبول دارم . تا حدی باهاش موافقم چراکه سینمای کامیک بوکی با همه جذابیت هاش داره بیش از گسترش پیدا می کنه و تاثیر منفی روی تمام سینما می گذاره . شما الان ببینید مارول از اولین فیلم اش یک کمدی خفیفی در جدی ترین سکانس هاش داشت که امروزه شما تو 90 درصد فیلم های هالیوودی می بینید . حتی به کاری مثل پردیتور هم سرایت کرد . یا تلاش زوری برای ساخت یونیویرس و کش دادن بیخوده فیلم ها . یا کراس آور های الکی و غیر منطقی . اما به صورت کلی من مشکلی با ساخته شدن این فیلم ها ندارم و کاملا هم در سطح خودشون براشون ارزش قائلم .همونطور که اسکورسیزی اومد نظرش رو گفت و انتقادش رو کرد بقیه هم این حق رو دارن که نظرشون رو بگن
دلیل نمیشه که چون حالا اسکورسیزی همه فیلم هاش شاهکار هستن و خفن هستن هر حرفی که میزنه فکت مطلق باشه و کسی نباید مخالفش رو بگه یا نظرش رو بگه
دیکتاتوری که نیست. هالیوود هم از وقتی که بوده، هم فیلم هنری زیاد داشته هم فیلم بلاک باستر
آخرین ویرایش: