Movie Center

فیلم گودزیلا ۲ ۹ ماه تاخیر خورده و در تاریخ ۲۲ مارس ۲۰۱۹ (۲ فروردین ۱۳۹۸) اکران خواهد شد.
---------------------------------
لجندری و وارنر تاریخ اکران فیلم Godzilla vs. Kong را تاریخ ۲۹ می ۲۰۲۰ (۹ خرداد ۱۳۹۹) اعلام کردن.
---------------------------------
Godzilla vs. Kong Given Release Date, Godzilla 2 Moves to 2019

اون وقت اینهمه طرفدار چی میگن دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی هم باید فیلم رو با توجه به زمان ساختش مورد بررسی قرار بدی و بله در مقابل فیلم های 2015 حرفی بری گفتن نداره!
هر چند که به نظر من هنوز هم سه گانه اول برام من به شخصه قابل احترامه!
شاید این بچه های سن پایین خیلی سه گانه اول نپسندن
انجمن های استاروارز رفتی تا حالا؟ شاید چیزی که 99 درصد بهش یقین دارن اینه که PT مسخره ترین چیز ممکنه. تک تک موجودات زنده جهان(به جز شما احتمالا) دیالوگ ها و بازی های مسخره PT رو مسخره می کنن، اون ویدیو رو نگاه نمی کنی کامنت هاشو ببین حداقل ببین چی گفتن. بار اوله می بینم کسی همچین چیزی می گه:))
پ.ن: هاهاهاهاهاها، PT سال 1999 تا 2005 بود، بعد بچه ها نپسندنش؟ اتفاقا فقط بچه ها شاید بپسندنش چون اونا دیدنش، پیر مردایی که از سال 79 رفتن اکران OT ها همشون می گن PT مزخرفه.

• Like
Reactions: leonk13
یه چیزی میخوام بهتون بگم:
یوبی سافت به فیلم اساین هم رحم نکرده!
با پری-اورد به 20 دقیقه محتوای اضافی و یه پایان دیگه دسترسی پیدا میکنید.با درجه سینی R (ماشالاه دد پول رو همه چی تاثیر گذاشته)
سنت دی ال سی دادن رو حفظ کرده.دستش درد نکنه :|

همون یدونه جار جار، و یا یه ساعت مسابقه رالی فضایی به تنهایی کافین کل سه اپیزود اول رو نابود کنند!

هرچند شخصا از اپیزود دوم نسبتا خوشم میاد، و حتی بعضی سکانس های اپیزود سوم و حتی اول رو میپسندم، اما دیگه اینکه خیلی سطحشون پایین تره نیازی به گفتن نداره حتی.

در کل آره ما بچه کوچولوهایی که به خاطر بچه بودنمون از 3 اپیزود اول خوشمون نیومده :))

اما در کل شخصا ترجیح میدم به ترتیب اپیزودی سری رو تماشا کنم و نهایتا هرکی برای بار اول بخواد ببینه میگم که بشینه به ترتیب زمانی اومدن فیلما تماشاشون کنه. دیدن همشونم توصیه میکنم، هرکدوم هرچقدرم ضعیف باشن باشن بازم یه سری نقطه قوت های خودشون رو دارن.

• Like
Reactions: saphire
qpevt2edeh77bcljqo5e.jpg

تریلر اساسین جالب بود منتهی 2تا نکته منفی بگم یکی آهنگ کانیه وست که گذاشته بودن روش بهش نمیخورد. 2 - دیالوگ آحر تریلر که مربوط به شعار اساسین ها هست : We Work In The Dark To Serve The Light , We Are ASSASSINS.
این جمله اون حس و حال رو نداشت یعنی چیزی که تو بازی میشنیدیم کاملا حماسی و با حس بود ولی اینجا فسنبندر اونچنان جالب نگفتش!

حالا فیلم ها یا خوب بودن یا بد، باید دیده بشن چون احتمال فلش بک و اینکه داستان هاشون ربط داشته باشن به فیلم های آینده زیاده. سه تا فیلم اول هم به نظر یکم زیادی بیش از حد دارن کوبیده میشن. یه جوری میگید انگار با 2 تا فیلم در حد امتیاز 1-2 طرفیم :| :دی

حالا فیلم ها یا خوب بودن یا بد، باید دیده بشن چون احتمال فلش بک و اینکه داستان هاشون ربط داشته باشن به فیلم های آینده زیاده. سه تا فیلم اول هم به نظر یکم زیادی بیش از حد دارن کوبیده میشن. یه جوری میگید انگار با 2 تا فیلم در حد امتیاز 1-2 طرفیم :| :D
منظورت Sidious و Snokeـه دیگه؟ چون غیر از این من تئوری درست حسابی دیگه ای ندیدم به PT ربط داشته باشه:دی

منظورت Sidious و Snokeـه دیگه؟ چون غیر از این من تئوری درست حسابی دیگه ای ندیدم به PT ربط داشته باشه:D
با دیدن فیلم هفتم ملت به این فرضیه رسیدن، از کجا میدونی تو شماره های بعدی شاهد فرضیه های دیگه از قسمت های دیگه نباشه؟ بعدشم، بعد از این حتی دیدن
سرنوشت و چگونه دارث ویدر شدن اناکین هم خودش ارزش دیدن داره.
کلا اینی که میگید نبینید یه نظر منتقدانه کاملا غیرمنطقی و ناجوانمردانه است.

Last edited by a moderator:
با دیدن فیلم هفتم ملت به این فرضیه رسیدن، از کجا میدونی تو شماره های بعدی شاهد فرضیه های دیگه از قسمت های دیگه نباشه؟ بعدشم، بعد از این حتی دیدن سرنوشت و چگونه دارث ویدر شدن اناکین هم خودش ارزش دیدن داره. کلا اینی که میگید نبینید یه نظر منتقدانه کاملا غیرمنطقی و ناجوانمردانه است.
اون که فرض کنیم وجود ندارن شوخی بود بیشتر، ولی کلا خواستم یه بحثی راجع به این تئوری داشته باشیم:D

بهترین قسمت کل سری جنگ ستارگان به نظره من قسمت سوم هست :D یعنی هر طول حساب میکنم هیچ وقت اون شبی که قسمت سوم رو دیدم یادم نمیره، شب عید بود اصلا تا هم خوده صبح خوابم نبرد یادم نمیرفت لحظات اخره فیلم دیگه داشتم بالشتو متکا ئو همه چیو به اینور اونور پرت میکردم
در کل سه قسمت اول به شدت فیلمای قشنگ و جذابی هستند از دست ندینشون :D

• Like
Reactions: LAMBERT
تریلر assassin خیلی خوف بود به غیر از اون موزیک غیر قابل تحملش به نظر هم از لحاظ ویژوال هم از لحاظ داستان خوب به نظر میاد خوشبختانه خود فسبندر و این کارگردان فیلمش که ساله پیش مکبث رو بیرون دادن یه کار خوب سینمایی میدن بیرون ، Gamespot هم یه مصاحبه با فسبندر و جاستین کورتزل داشته درباره فیلم حال داشتین یه نگاه بهش بندازین
Fassbender on why AC will matter to moviegoers
December 21st
ucmkni9ikyaanbbhp781.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or