Movie Center

از رو تریلرش به نظرم به شدت ضعیف میومد و هیچ ربطی ام به اساسین کرید نداشت ظاهرا حالا من این چند نسخه آخرو بازی نکردم ولی بر اساس قبلیا...
یه جورایی یاد فیلم قبلی هیتمن افتادم...چرا مایکل فسبندر باید بره تو همچین فیلمی!؟ :(
هنوز تریلر ندادن چطوری شما میگی از رو تریلر دیدی ضعیفه؟

• Like
Reactions: blue lion
تا اونجایی که ما هم گشتیم و خبر داریم، تریلر هنوز نیومده.
احتمالا اون تریلری که دیدید از این ویدیو های فن مید باشه.
آها اره شاید ولی خیلی واقعی بود این یکی بقیه رو هم چک کردم اخه واقعا معلوم بود فن میدن...

• Like
Reactions: PrinceofPersiα
بچه ها نمیدونستم این سوال کجا بپرسم دیگه شرمنده ..
من سری فیلمای جنگ ستارگان رو اصلا ندیدم واسه همین دیشب همه رو دان کردم :Dکه با نسخه ۲۰۱۵ که اومده میشه ۶تا فیلم حالا به نظرتون به ترتیب سال نگاش کنم یا به ترتیب قسمت:-/

من سری فیلمای جنگ ستارگان رو اصلا ندیدم واسه همین دیشب همه رو دان کردم :Dکه با نسخه ۲۰۱۵ که اومده میشه ۶تا فیلم حالا به نظرتون به ترتیب سال نگاش کنم یا به ترتیب قسمت:-/

میشه هفت تا فیلم، باید هفت تا باشه :دی توصیه بنده و اکثر فن های استاروارز هم اینه که بترتیب سال اکران ببینید و خلاص :دی

3 فیلم اول رو نگاه نکن، فکر کن وجود ندارن اصلا. نهایتا از IMDB برو داستان رو نگاه کن.
پ.ن: I و II و III رو میگم.

3 فیلم اول رو نگاه نکن، فکر کن وجود ندارن اصلا. نهایتا از IMDB برو داستان رو نگاه کن.

اون چرا نگاه نکنن اصلا و فکر کنن وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟:flushed::flushed::flushed:

حتما شما خوشت نیومده و اومدی داری فکت صادر میکنی!:neutral::neutral::neutral:

prequel trilogy هر جهت حساب کنی فاجعه بود. از دیالوگ ها به مسخره ترین شکل ممکن نوشته شدن تا داستان افتضاح. ولی خب واسه بار اول به همون ترتیب سال انتشار ببینید. یه اشاراتی هم تو اپیزود 7 میشه به 3 تا قیلم اول که بهتره اونارو دید. ولی از لحاظ کیفیت اصلا فیلمای جالبی نیستن.

• Like
Reactions: saphire

یه نگاه به اینا بنداز:
Red Letter Media Star Wars: Episode 1 – The Phantom Menace :
Red Letter Media Star Wars: Episode II – Attack of the Clones :
Red Letter Media Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith :
پ.ن: کسایی که از فیلم بدشون میاد هم ببینن، خداست:))

• Like
Reactions: Augustus

قسمت ۲ جزو بر طرفدار ترین قسمت و ۳ بهترین قسمت برای من بود شب امتجان تا صبح نشسته بودم نمیتونستم شممو بردارم اخرشم از شدت هیجان برا همه اسبویل کردم.
۱ و ۲ و ۳ رو اگر نبینی چیو میخوای ببینی؟ :|
والا من بقیرو نمیدونم ولی من خودم داستان آناکینو بیشتر از لوک دوست دارم.

prequel trilogy هر جهت حساب کنی فاجعه بود. از دیالوگ ها به مسخره ترین شکل ممکن نوشته شدن تا داستان افتضاح. ولی خب واسه بار اول به همون ترتیب سال انتشار ببینید. یه اشاراتی هم تو اپیزود 7 میشه به 3 تا قیلم اول که بهتره اونارو دید. ولی از لحاظ کیفیت اصلا فیلمای جالبی نیستن.

اون وقت اینهمه طرفدار چی میگن دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی هم باید فیلم رو با توجه به زمان ساختش مورد بررسی قرار بدی و بله در مقابل فیلم های 2015 حرفی بری گفتن نداره!
هر چند که به نظر من هنوز هم سه گانه اول برام من به شخصه قابل احترامه!
شاید این بچه های سن پایین خیلی سه گانه اول نپسندن

شما بشین از همون نسخه ی ۱ ببین به نظرم هیجانش بیشتره

• Like
Reactions: NO ps3
خب اول بگم که من یه صفحه در مورد فیلم جدید نولان "دانکریک" در فیس بوک ساختم، البته نه فقط برای فارسی زبانان بلکه یه صفحه کلی
یکی از کسایی که در صفحه عضو شده برام عکس هایی از لوکیشن احتمالی فیلم فرستاده به اضافه اطلاعاتی که فکر نکنم عمراً جایی یافت بشه :D
اول این آدرس صفحه فیس بوکی که گفتم:
fb.com/Dunkirknolan

مثل اینکه یکی از لوکیشن های مهم فیلم درون یه ساختمان قدیمیه زنگ زده است که در کنار خیابونی قرار داره که مغازه های قدیمی درونشون وجود داره، و اینکه بازیگران سیاه لشکر بیشتر از مردمان منطقه دونکریک هستند.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or