Movie Center

Aaron Johnson (Kick-a$s

بسیار بسیار استقبال می کنیم:دی
اصلا ساخته شده برای همین جور نقش ها
.
دوستان یه چند تا فیلم کلاسیک یا مدرن که مین کاراکترش مشکلات یا ویژگیهای خاص روانی داره معرفی می کنند؟
از مدل دیوونگی های جانی دپی و داستین هافمنی و ته تهش جیم کری
ممنون
 
دوستان یه چند تا فیلم کلاسیک یا مدرن که مین کاراکترش مشکلات یا ویژگیهای خاص روانی داره معرفی می کنند؟
What's Eating Gilbert Grape
defendor
Lars and the Real Girl
k-pax
Being There
Repulsion
An Angel at My Table
Girl, Interrupted
Shrink
Reign Over Me
Snow Cake
Punch-Drunk Love
Ondine
one hour photo
 
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 致命的
خوب eclipse تو متاکریتیک در حال حاضر بالاترین ریتینگ سری توالت رو داره:دی
چد وقت پیش EW گفته بود که eclipse بهترین فیلم سریه، الان هم ریویو ورایتی و هالیود ریپورتر و اسکرین دیلی اومده که سومی رو نمیشه خوند، اون دوتای اولی هم تا حدی از فیلم تعریف کردن، البته گفتن که بلاک باستر خوبیه و چیزی که من از وندن ریویو ها دستگیرم شد اینه که به نظرشون نهایت پتانسیل توالت اینه نه اینکه تو یه کانسپت کلی فیلم خوبی باشه.
جفتشون هم از افکت های فیلم تعریف کردن.
امیدوارم فیلم خوبی باشه، حداقلش اینه که وقتی مجبور شی ازش تعریف کنی، دروغ نمیگی:دی
تازه حاج خانوم مه یر کتاب نگهبان رو هم نوشته که شروع یه مجموعه ی جدیده :d
بعد میگن رولینگ گند زده ب ادبیات:دی
میخوای برات بفرستم بخونی ؟
نه تا اون موقع طاقت نمیارم، همین الان راه میفتم میام خودم ازت بگیرم:دی
یکی از فیلمهایی که این چند وقته دیدم و خیلی دوسش دارم
قبلا هم گفتم، کلا سلیقت خوبه یه دو سه تا نقطه تاریک داری که اونم واسه هر کسی پیش میاد:دی
کلا تنها کسی که فکر کنم میتونه از این فیلم خوشش نیاد امینه، فیلم به این Cute ای:دی
 
سلام!
بعد میگن رولینگ گند زده ب ادبیات
حداقل کتابهاش را بخون بعد اینطوری نتیجه گیری کن :دی

پ.ن: انجمن طرفداران Twilight :دی
==
الان من نگاه کردم امتیاز فیلم تو MC برابر 62 هست (البته 4 تا نقد بیشتر نیومده :دی) ولی اگه همینقدر بمونه خیلی خوبه. از IM2 و Alice و Robin Hood و POP بیشتره، با Shutter Island هم تقریبا برابر هست :دی
 
آخرین ویرایش:
حداقل کتابهاش را بخون بعد اینطوری نتیجه گیری کن :biggrin1:
بشینم کتاب رومنس ومپایر هیولایی بخونم؟ مردم چی میگن؟:دی
الان من نگاه کردم امتیاز فیلم تو MC برابر 62 هست (البته 4 تا نقد بیشتر نیومده :biggrin1:) ولی اگه همینقدر بمونه خیلی خوبه. از IM2 و Alice و Robin Hood و POP بیشتره، با Shutter Island هم تقریبا برابر هست :biggrin1:
جدی که نگفتی اینو؟:دی حالا پرینس که چرته، Iron man هم که تو فیلد همون توالته، ولی آلیس و شاتر آیلند و رابین هود اگه فیلمای چرتی هم باشن(هنوز خودم ندیدمشون) به یه دلیل مشترکی نمره شون احتمالا کمتر از چیزیه که شاید استحقاقشون باشه، اونم اسمای بزرگیه که پشتشونه، و به نظر میاد این توالت سوم دقیقا از برعکس این قضیه داره میخوره:دی
البته تو RT الان 9 تا ریویو لیست کرده که چهار تاش از فیلم تعریف کردن که دو تاش همین ورایتی و هالیوود ریپورترن، یکیشم گفته:

'Eclipse' has a little more, uh, meat than the previous offerings in the 'Twilight' series.

اون یکیم گفته:
Eclipse, the third chapter in the Twilight franchise, is the most interesting thus far.
و به نظرم میاد این بهترین نظر ممکنه:


The latest installment of the Twilight franchise's teeny-bopper-vampire-werewolf-melodrama comes the closest so far to presenting an entertaining cinematic experience but still not close enough for uninitiated audiences.
 
سلام!
بشینم کتاب رومنس ومپایر هیولایی بخونم؟ مردم چی میگن؟
مگه وقتی هری پاتر میخوندی مردم چی میگفتن؟! :دی

جدی که نگفتی اینو؟
فقط از لحاظ امتیاز گفتم :دی البته من از Shutter Island زیاد خوشم نیومد ولی Alice خیلی خوب بود. در کل منظورم این بود که از رو امتیاز اگه بخواهیم در نظر بگیریم بهترین فیلم تو سری هست.
 
مگه وقتی هری پاتر میخوندی مردم چی میگفتن؟!
بابا هری پاتر دو تا کاراکتر خوب داشت لااقل، چنتا توئیست خوب داشت، بعدشم یکی از بزرگترین مزیت هاش رفرنس هاش به کتاب های قبلی خودش بود که این شایعه رم پخش کرده بود که رولینگ کتابارو از آخر به اول نوشته، توالت با توجه به برخوردهای کوتاهی که من داشتم یه رومنس آبکیه که هر وقت کم میارن توش المان های جدید وارد میکنن با رفرنس های خیلی ضعیف.
در مورد هری پاتر من هنوزم معتقدم که یه مینی سری 20 ساعته ی خیلی خوب میشد از توش در آورد.
 
بابا هری پاتر دو تا کاراکتر خوب داشت لااقل، چنتا توئیست خوب داشت، بعدشم یکی از بزرگترین مزیت هاش رفرنس هاش به کتاب های قبلی خودش بود که این شایعه رم پخش کرده بود که رولینگ کتابارو از آخر به اول نوشته، توالت با توجه به برخوردهای کوتاهی که من داشتم یه رومنس آبکیه که هر وقت کم میارن توش المان های جدید وارد میکنن با رفرنس های خیلی ضعیف.
در مورد هری پاتر من هنوزم معتقدم که یه مینی سری 20 ساعته ی خیلی خوب میشد از توش در آورد.
مگه من گفتم Twiltight از هری پاتر بهتره؟! من خودم هری پاتر را خیلی بیشتر دوست دارم، البته Twilight هم شخصیت اصلی اش واقعا عالی پرداخت شده و چون روایت داستانش اول شخص هست خیلی راحت میشه باهاش ارتباط برقرار کرد. مشکل اینجاست که توی فیلم شخصیت ها اصلا جالب نیستند و به نظر من از روی کتابی که روایت اول شخص داره نمیشه فیلم خوبی ساخت (شاید هم بشه :دی). الان مشکل اینجاست که اکثر Twilight را با فیلم درپیت 300 میلیونی اش می شناسند نه با کتابش، درسته که کتابهاش عالی نیست ولی از فیلمهاش خیلی خیلی بهتره.
 
مگه قرار نیست زمان جوونی پروفسور X و مگنتو (و به قول آریا، نونهالی مردان X) باشه؟ یکم سن آلیس ایو برای اون دوره زیاد نیست. البته از زمان کمیک هاش خبر ندارم ولی فکر می کردم فراست توی زمان حال نسبتا جوون باشه که در زمان First Class باید حدود شیر خواره بشه.
 
به نظره خودمم یکم عجیبه که Emma Frost چجوری قراره تو زمان گذشته بره. توی قسمت قبلی هم Tahyna Tozzi نقشش رو بازی می کرد و حدودا بیست ساله بود.

Corey Allen هم تو 75 سالگی درگذشت.معروف ترین کاراش Hill Street Blues بود که کارگردانیش کرده بود و تو Rebel Without a Cause هم درکنار جیمز دین بازی کرده بود.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

  • Top
    رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or