ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jun 30, 2010 #11,146 دوستان كسي لينكي،تورنتي يا... از فيلم Jonah Hex و Robin Hood با كيفيت DVD Rip نداره كه واسه دانلود بزاره؟
دوستان كسي لينكي،تورنتي يا... از فيلم Jonah Hex و Robin Hood با كيفيت DVD Rip نداره كه واسه دانلود بزاره؟
PayableOnDeath کاربر سایت Jun 30, 2010 #11,147 نوشته شده توسط Ehsan Cliff: دوستان كسي لينكي،تورنتي يا... از فيلم Jonah Hex و Robin Hood با كيفيت DVD Rip نداره كه واسه دانلود بزاره؟ بیشتر... عجب بابا!دیگه ما آخر پایرت خوریم بزار یه کم بگذره!صبور باش رفیق هنوز هیچ کدوم از این دوتا دی وی دی ریپش نیومده....
نوشته شده توسط Ehsan Cliff: دوستان كسي لينكي،تورنتي يا... از فيلم Jonah Hex و Robin Hood با كيفيت DVD Rip نداره كه واسه دانلود بزاره؟ بیشتر... عجب بابا!دیگه ما آخر پایرت خوریم بزار یه کم بگذره!صبور باش رفیق هنوز هیچ کدوم از این دوتا دی وی دی ریپش نیومده....
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,148 نوشته شده توسط PayableOnDeath: عجب بابا!دیگه ما آخر پایرت خوریم بزار یه کم بگذره!صبور باش رفیق هنوز هیچ کدوم از این دوتا دی وی دی ریپش نیومده.... بیشتر... يعني تورنتش هم نيومده؟
نوشته شده توسط PayableOnDeath: عجب بابا!دیگه ما آخر پایرت خوریم بزار یه کم بگذره!صبور باش رفیق هنوز هیچ کدوم از این دوتا دی وی دی ریپش نیومده.... بیشتر... يعني تورنتش هم نيومده؟
Red_Yashar کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,149 نوشته شده توسط Ehsan Cliff: يعني تورنتش هم نيومده؟ بیشتر... نه. تورنتش بیاد بلافاصله لینک های مختلفش هم میان ولی فعلا چیزی نیمده.
نوشته شده توسط Ehsan Cliff: يعني تورنتش هم نيومده؟ بیشتر... نه. تورنتش بیاد بلافاصله لینک های مختلفش هم میان ولی فعلا چیزی نیمده.
Red_Yashar کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,150 فقط یه چیز راجع به Twilight: Eclipse بگم: (رکورد پیش نمایش شبانه شکسته شد...)
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,151 نوشته شده توسط Red_Yashar: فقط یه چیز راجع به Twilight: Eclipse بگم: (رکورد پیش نمایش شبانه شکسته شد...) بیشتر... به نظر من كه جالب نبود
نوشته شده توسط Red_Yashar: فقط یه چیز راجع به Twilight: Eclipse بگم: (رکورد پیش نمایش شبانه شکسته شد...) بیشتر... به نظر من كه جالب نبود
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,152 نوشته شده توسط Red_Yashar: نه. تورنتش بیاد بلافاصله لینک های مختلفش هم میان ولی فعلا چیزی نیمده. بیشتر... تورنتش رو پيدا كردم با همون كيفيت DVD Rip
نوشته شده توسط Red_Yashar: نه. تورنتش بیاد بلافاصله لینک های مختلفش هم میان ولی فعلا چیزی نیمده. بیشتر... تورنتش رو پيدا كردم با همون كيفيت DVD Rip
ghost کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,153 Paranormal Activity 2 Teaser Trailer Josh Hutcherson هم به جمع تست دهنده گان اسپایدر من اضافه شد. ولی شایعاتی شده که این تست نه برای پیتر پارکر بلکه برای بازی در نقش Lizard هست Spoiler
Paranormal Activity 2 Teaser Trailer Josh Hutcherson هم به جمع تست دهنده گان اسپایدر من اضافه شد. ولی شایعاتی شده که این تست نه برای پیتر پارکر بلکه برای بازی در نقش Lizard هست Spoiler
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,154 نوشته شده توسط ghost: Paranormal Activity 2 Teaser Trailer Josh Hutcherson هم به جمع تست دهنده گان اسپایدر من اضافه شد. ولی شایعاتی شده که این تست نه برای پیتر پارکر بلکه برای بازی در نقش Lizard هست Spoiler بیشتر... نه انصافا تريلر قشنگي بود.ولي فيلم اول بهتر به نظر ميرسيد.
نوشته شده توسط ghost: Paranormal Activity 2 Teaser Trailer Josh Hutcherson هم به جمع تست دهنده گان اسپایدر من اضافه شد. ولی شایعاتی شده که این تست نه برای پیتر پارکر بلکه برای بازی در نقش Lizard هست Spoiler بیشتر... نه انصافا تريلر قشنگي بود.ولي فيلم اول بهتر به نظر ميرسيد.
Trunks کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,155 دوستان همگی برین خودتونو از پشت بوم پرت کنید پایین ! ظاهرا مگان فاکس ، این بازیگر باارزش و حرفه ای سینما (!!) ازدواج کرده اند ! http://www.theinsider.com/news/3343372_Megan_Fox_and_Brian_Austin_Green_Married
دوستان همگی برین خودتونو از پشت بوم پرت کنید پایین ! ظاهرا مگان فاکس ، این بازیگر باارزش و حرفه ای سینما (!!) ازدواج کرده اند ! http://www.theinsider.com/news/3343372_Megan_Fox_and_Brian_Austin_Green_Married
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,156 نوشته شده توسط Trunks: دوستان همگی برین خودتونو از پشت بوم پرت کنید پایین ! ظاهرا مگان فاکس ، این بازیگر باارزش و حرفه ای سینما (!!) ازدواج کرده اند ! http://www.theinsider.com/news/3343372_Megan_Fox_and_Brian_Austin_Green_Married بیشتر... اين سايتي كه دادي فيتلره ولي جدي ميگي يا شايعه هست.:d آخرین ویرایش: Jul 1, 2010
نوشته شده توسط Trunks: دوستان همگی برین خودتونو از پشت بوم پرت کنید پایین ! ظاهرا مگان فاکس ، این بازیگر باارزش و حرفه ای سینما (!!) ازدواج کرده اند ! http://www.theinsider.com/news/3343372_Megan_Fox_and_Brian_Austin_Green_Married بیشتر... اين سايتي كه دادي فيتلره ولي جدي ميگي يا شايعه هست.:d
致命的 کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,157 نوشته شده توسط Ehsan Cliff: اين سايتي كه دادي فيتلره ولي جدي ميگي يا شايعه هست.:d بیشتر... فکر کنم جدیِ جالبه که چند روز پیش من این خبر رو به صورت Highlight در سایت Cnet دیدم نمی دونم ربط مگان به گجت و Hi-tech چی می تونه باشه؟
نوشته شده توسط Ehsan Cliff: اين سايتي كه دادي فيتلره ولي جدي ميگي يا شايعه هست.:d بیشتر... فکر کنم جدیِ جالبه که چند روز پیش من این خبر رو به صورت Highlight در سایت Cnet دیدم نمی دونم ربط مگان به گجت و Hi-tech چی می تونه باشه؟
ghost کاربر سایت Jul 1, 2010 #11,158 خب The Twilight Saga: Eclipse در اولین روز اکرانش 68 میلیون فروخت و رکورد Wednesday opening رو زد.( رکورد قبلی برای ترانسفورمرز بود با 62 میلیون)
خب The Twilight Saga: Eclipse در اولین روز اکرانش 68 میلیون فروخت و رکورد Wednesday opening رو زد.( رکورد قبلی برای ترانسفورمرز بود با 62 میلیون)
Lions Gate プレイステーション کاربر سایت Jul 2, 2010 #11,159 آخرش ما نفهميديم دليل فروش اين مزخرف چيه ؟ جالب اينجاس كه اين فيلم اگه با اين روند پيش بره ميشه جزو IMDB Botton !! 3.6 !!
آخرش ما نفهميديم دليل فروش اين مزخرف چيه ؟ جالب اينجاس كه اين فيلم اگه با اين روند پيش بره ميشه جزو IMDB Botton !! 3.6 !!
ƝIǤHṪӍᾼRE کاربر سایت Jul 2, 2010 #11,160 نوشته شده توسط Lions Gate: آخرش ما نفهميديم دليل فروش اين مزخرف چيه ؟ جالب اينجاس كه اين فيلم اگه با اين روند پيش بره ميشه جزو IMDB Botton !! 3.6 !! بیشتر... واقعا من كه به شخصه با اين فيلم حال نكردم
نوشته شده توسط Lions Gate: آخرش ما نفهميديم دليل فروش اين مزخرف چيه ؟ جالب اينجاس كه اين فيلم اگه با اين روند پيش بره ميشه جزو IMDB Botton !! 3.6 !! بیشتر... واقعا من كه به شخصه با اين فيلم حال نكردم