Movie Center

خوشبختانه andrew garfield هم تو یه پروژه عظیم بازی کرد شاید breakthrough خوبی باشه براش.
توی Boy A و Red Riding عالیه این بشر و واقعا خوشحالم از اینکه Aaron Johnson نشد، این فیلم باب دیلن رو ندیدم ولی تو کیک اس که همچین چیز خوبی نبود:دی

ممنون میشم یکی بهم بگه فیلم Alien چند نسخه هستش! من از بچگی که تو میکرو بازیش میکردم میخواستم فیلمش رو ببینم هنوز هم نتونستم!!
خودم یخورده گشتم دیدم که 2 تا نسخه ازش اومده که با Predator مخلوط شده و یه نسخش هم داره میاد.
ولی واقعا ممنون میشم یکی بهم بگه نسخه هایی که قبل از Predator اومدن اسماشون چیه!

معروف ترین Alien برا ریدلی اسکات هست ( 1979 ) که الان داره 3D ش رو میسازه . ادامش رو جیمز کامرون ساخت ( Aliens ) فک کنم اخرای دهه 80 بود . Alien 3 رو هم فینچر ساخته . Alien Resurrection رو هم ژان پیر ژانت ساخته . بعد از این 4 تا مجموعه رسید به Alien vs Predator پل w اندرسون ، بعدش شماره دومش و الان هم که Predators داره اکران میشه .

ممنون میشم یکی بهم بگه فیلم Alien چند نسخه هستش! من از بچگی که تو میکرو بازیش میکردم میخواستم فیلمش رو ببینم هنوز هم نتونستم!!
خودم یخورده گشتم دیدم که 2 تا نسخه ازش اومده که با Predator مخلوط شده و یه نسخش هم داره میاد.
ولی واقعا ممنون میشم یکی بهم بگه نسخه هایی که قبل از Predator اومدن اسماشون چیه!
اون Alien Vs Predator (که دو نسخه داره) رو کلآ بنداز دور . در سطحی نیست که با سری فیلمهای Alien مقایسه بشن.
خود Alien (که دیگه خبری از Predator ها توش نیست) 4 نسخه داره :
Alien : فیلمی فوق العاده به کارگردانی برادر ریدلی اسکات که دیدنش به همه توصیه میشه. حتی اونایی که با جک جونور حال نمیکنن هم برای اینکه بتونن ادعای دیدن شاهکارهای سینما رو داشته باشن , مجبورن این یکی رو ببینن :دی
Aliens : دومین قسمت که ساخته جیمز کامرون هست و این هم فیلم بسیار زیباییه. البته بعضی جاها حس روحوضی بودن و اکشن بودن به آدم دست میده ولی در کل خیلی خوبه.
Alien 3 : به کارگردانی دیوید فینچر که به شخصه خیلی دوست دارم این فیلم رو ! امتیازش از دو تای قبلی پایین تره ولی من باهاش خیلی حال میکنم :دی
Alien: Resurrection : بدترین قسمت مجموعه که کلآ نیازی به ساختش نبود ! البته ایده های جالبی داره ولی توی اجرا زیاد جالب نیست !

دو نسخه Prequel (داستان قبل از اولین نسخه) هم توسط ریدلی اسکات ساخته خواهد شد که احتمالآ میترکونه !

The Last Airbander کلا رب گوجه فرنگیش شده 6%. داره فروش هم میکنه لعنتی.
این چرا این طوری میکنه ؟! یه جورایی انگار مخصوصآ خودش رو دست انداخته. از Sixth Sense و Unbreakable رسید به Signs و Village (که البته من این دو تا رو هم به شدت دوست داشتم :دی) , ولی بعدش رسمآ منفجر کرد ! Lady in the Water رو ندیدم ولی The Happening رسمآ بدترین فیلمی بود که توی عمرم دیدم. یعنی هرچی فکر میکنم از این فیلم مزخرف تر و سطح پایین تر یادم نمیاد. نمیدونم چطوری ملت بهش 5.2/10 دادن !!!
بعضی وقتا فکر میکنم دو سه تا فیلم اولش رو خودش نساخته و یکی دیگه کارگردانی کرده و اسم این رو گذاشتن روی فیلم !

معروف ترین Alien برا ریدلی اسکات هست ( 1979 ) که الان داره 3D ش رو میسازه . ادامش رو جیمز کامرون ساخت ( Aliens ) فک کنم اخرای دهه 80 بود . Alien 3 رو هم فینچر ساخته . Alien Resurrection رو هم ژان پیر ژانت ساخته . بعد از این 4 تا مجموعه رسید به Alien vs Predator پل w اندرسون ، بعدش شماره دومش و الان هم که Predators داره اکران میشه .
اون جک جونورای Predator رو مقایسه نکن با Xenomorph ها ! :دی

ممنون از جواباتون! همین امشب دانلودشون میکنم! بالاخره بعد از حدودا 13 سال به یکی از آرزوهام میرسم!! :d
یادش به خیر اون موقع هی پشت صحنش رو از اون برنامه سینمای حرفه ای شبکه دو میدیدم ولی اسم فیلم رو نمیفهمیدم!! :|:d

دو نسخه Prequel (داستان قبل از اولین نسخه) هم توسط ریدلی اسکات ساخته خواهد شد که احتمالآ میترکونه !
با سیر نزولی اسکات و 3D بودن فیلم ها احتمالش به صفر میل میکنه که فیلم های خوبی باشن .

اون جک جونورای Predator رو مقایسه نکن با Xenomorph ها ! :d
بنده غلط بکنم :d اون Alien اسکات کجا !؟ این شر و وِر های برادر اندرسون و رُفقا کجا ؟!

با سیر نزولی اسکات و 3D بودن فیلم ها احتمالش به صفر میل میکنه که فیلم های خوبی باشن .
زبونت لال ! :دی این همه مدت منتظر موندیم اگه بد هم باشه که دیگه هیچی !
اسکات هم درسته یه کم پایین اومده ولی هنوز کارگردان درست حسابی ای هست :دی بعد خوبیش اینه که از همون زمان اولین Alien احتمالآ به فکر Prequel بوده و میتونه ایده های جالبی داشته باشه ! (همون قضیه Space Jockey و اینا)

وای خدا چرا اینجوری شد،21 از 100.داغون شد رفت.گفتیم شاید با این فیلم برگرده به اوج ولی این از همشون هم گندتر در اومد.نه به اون چهارتا فیلم اولش نه به این 3تای اخرش.
این بشر استاد سوپرایز کردن بود ببین به چه وضعی افتاده!
رسما یکی از بهترین کارگردانای دهه 90 و اوایل دهه گذشته ترکید!

خوشبختانه andrew garfield هم تو یه پروژه عظیم بازی کرد شاید breakthrough خوبی باشه براش.
توی Boy A و Red Riding عالیه این بشر و واقعا خوشحالم از اینکه Aaron Johnson نشد، این فیلم باب دیلن رو ندیدم ولی تو کیک اس که همچین چیز خوبی نبود:دی
خبر رو كه خوندم گفتم الان عماد به شدت خوشحال مي شه :d
==
این چرا این طوری میکنه ؟! یه جورایی انگار مخصوصآ خودش رو دست انداخته.
تو اون دو تا فيلمش كه همه مي گن خوب در اومدن كي بازي مي كرد؟
بروس ويليس
نمي گم بروس ويليس بازيگر خوبيه ولي شايد تاثير داشته تو روند ساخت اون دو تا فيلم
حتي Signs هم قابل تحمل بود
مشكل بزرگ شايامالان اينه كه فيلماي اخيرش تا نيم ساعت اول خوبن بعد يهو ول مي شه
آخر همه شون رو هم ول مي كنه يعني هيچ تهي نمي ذاره واسشون
باز يه فيلمي Open Ending ه و نتيجه گيري رو ميذاره واسه خود آدم ولي فيلماي اين قشنگ انگار نيم ساعتش رو نخواسته چون اون وسط نيم ساعت چرت و پرت چپونده
كلا تو پردازش داستاناش يه چيزايي هست كه كامل مي تونه حذف بشه مثلا همين Happening رسما مي تونست 1 ساعت كوتاهتر باشه ولي همين داستان رو بگه
البته The Last Airbender شرايطش ويژه ست مخاطبش پسر بچه ها 6 تا 10 ساله هستن نبايد هم منتقد پسند باشه و خيلي ها حتي به خاطر اينكه همه چيز رو خيلي واضح مي گه ممكنه حس كنن فيلم داره به شون مي گه بي شعورين
آخرين فيلم اين ريختي كه يادم مياد و منتقدا تركوندنش Speed Racer‌بود كه من يكي به شدت خوشم اومد ازش البته Speed Racer بازيگراش واقعا عالي بودن
به خاطر تجربه Speed Racer هم شده من يه شانسي به The Last Airbender مي دم هر چند هيچ وقت طرفدار شايامالان نبودم و اينكه حس مي كنم Airbender بيشتر به Dragonball نزديكه تا Speed Racer
==
مريل استريپ هم قراره نقش مارگارت تاچر رو در فيلم Thatcher بازي كنه براي نقش شوهرش هم جيم برودبنت قراره انتخاب بشه
نكته منفي اينكه كارگردانش همون كارگردان Mama Mia هست :(

• Like
Reactions: ghost
وای خدا چرا اینجوری شد،21 از 100.داغون شد رفت.گفتیم شاید با این فیلم برگرده به اوج ولی این از همشون هم گندتر در اومد.نه به اون چهارتا فیلم اولش نه به این 3تای اخرش.
این بشر استاد سوپرایز کردن بود ببین به چه وضعی افتاده!
رسما یکی از بهترین کارگردانای دهه 90 و اوایل دهه گذشته ترکید!
کی ؟ کجا ؟ چی ؟ :دی

21 از 100 رو ول کنین.
10 از 100 تو RottenTomatoes...
اونوقت Eclipse شده 50!!!!

به قول یکی از منتقدای AICN، تا یه هفته پیش اگه کسی می گفت این هفته، Eclipse فیلمی شدیدا بهتر در میان اکران ها وسیع هالیوود خواهد بود (نسبت به Last Airbender)، مسخرش می کردن اما...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or