What's Eating Gilbert Grapeدوستان یه چند تا فیلم کلاسیک یا مدرن که مین کاراکترش مشکلات یا ویژگیهای خاص روانی داره معرفی می کنند؟
بعد میگن رولینگ گند زده ب ادبیاتتازه حاج خانوم مه یر کتاب نگهبان رو هم نوشته که شروع یه مجموعه ی جدیده :d
نه تا اون موقع طاقت نمیارم، همین الان راه میفتم میام خودم ازت بگیرممیخوای برات بفرستم بخونی ؟
قبلا هم گفتم، کلا سلیقت خوبه یه دو سه تا نقطه تاریک داری که اونم واسه هر کسی پیش میادیکی از فیلمهایی که این چند وقته دیدم و خیلی دوسش دارم
حداقل کتابهاش را بخون بعد اینطوری نتیجه گیری کنبعد میگن رولینگ گند زده ب ادبیات
بشینم کتاب رومنس ومپایر هیولایی بخونم؟ مردم چی میگن؟حداقل کتابهاش را بخون بعد اینطوری نتیجه گیری کن :biggrin1:
جدی که نگفتی اینو؟الان من نگاه کردم امتیاز فیلم تو MC برابر 62 هست (البته 4 تا نقد بیشتر نیومده :biggrin1ولی اگه همینقدر بمونه خیلی خوبه. از IM2 و Alice و Robin Hood و POP بیشتره، با Shutter Island هم تقریبا برابر هست :biggrin1:
The latest installment of the Twilight franchise's teeny-bopper-vampire-werewolf-melodrama comes the closest so far to presenting an entertaining cinematic experience but still not close enough for uninitiated audiences.
مگه وقتی هری پاتر میخوندی مردم چی میگفتن؟!بشینم کتاب رومنس ومپایر هیولایی بخونم؟ مردم چی میگن؟
فقط از لحاظ امتیاز گفتمجدی که نگفتی اینو؟
بابا هری پاتر دو تا کاراکتر خوب داشت لااقل، چنتا توئیست خوب داشت، بعدشم یکی از بزرگترین مزیت هاش رفرنس هاش به کتاب های قبلی خودش بود که این شایعه رم پخش کرده بود که رولینگ کتابارو از آخر به اول نوشته، توالت با توجه به برخوردهای کوتاهی که من داشتم یه رومنس آبکیه که هر وقت کم میارن توش المان های جدید وارد میکنن با رفرنس های خیلی ضعیف.مگه وقتی هری پاتر میخوندی مردم چی میگفتن؟!
مگه من گفتم Twiltight از هری پاتر بهتره؟! من خودم هری پاتر را خیلی بیشتر دوست دارم، البته Twilight هم شخصیت اصلی اش واقعا عالی پرداخت شده و چون روایت داستانش اول شخص هست خیلی راحت میشه باهاش ارتباط برقرار کرد. مشکل اینجاست که توی فیلم شخصیت ها اصلا جالب نیستند و به نظر من از روی کتابی که روایت اول شخص داره نمیشه فیلم خوبی ساخت (شاید هم بشهبابا هری پاتر دو تا کاراکتر خوب داشت لااقل، چنتا توئیست خوب داشت، بعدشم یکی از بزرگترین مزیت هاش رفرنس هاش به کتاب های قبلی خودش بود که این شایعه رم پخش کرده بود که رولینگ کتابارو از آخر به اول نوشته، توالت با توجه به برخوردهای کوتاهی که من داشتم یه رومنس آبکیه که هر وقت کم میارن توش المان های جدید وارد میکنن با رفرنس های خیلی ضعیف.
در مورد هری پاتر من هنوزم معتقدم که یه مینی سری 20 ساعته ی خیلی خوب میشد از توش در آورد.