هنر کردی که دیدی .در ضمن کرش رو هم دیدم...
کینگ کونگ رو من خودم هنوز ندیدم ولی بچه ها چندین بار تو همین تاپیک گفتن که dvd اصلیش اومده .بچه ها کسی دی وی دی کینگ کونگ با کیفیت ندیده جایی اصلا اومده
در ضمن اسم بازیگر تاکسی دیوانه چیه
این خبر صحت داره..ویدیوش هم تا دو هفته ی دیگه آماده میشه..من قسمتی از آهنگش را که توسط آرش و دی جی علی برای اولین بار در یک کنسرت اجرا شده را از طریق رادیو فردا گوش دادمدو هم اینکه اون روز تو تپش اون پسره آرش گفتش که با اون دی جی عیلیگیتور(اه اه)(البته نظر شخصیه ما مخلض طرفداراشم هستیم!)یه آهنگ واسه تیم ملی خوندن که قراره تو سیدیه رسمی فیفا که از هر کشور یه آهنگ داره پخش شه(حالا بماند که چجوری!شاید خالی بسته باشه چون فک کنم فدراسیون باید تائید کنه)...در هر صورت می خواستم ببینم کسی لینکشو داره
معمولا هر فیلمی تا اکرانش تموم نشه دی وی دی هاش را تو بازار نمی دند ...اما خب بعضی فیلم ها دی وی دی های غیر مجازش پخش میشه اما اصلا کیفیت دی وی دی اورجینالش را ندارههر کی بوده اشتب گفته دی وی دی اصلیشو خرداد هم بیرون نمی دن چه برسه الان ( نا سلامتی هنوز داره تو بعضی کشورا فروش می کنه )
من جایه خاصی رو سراغ ندارم .من میخوام برای همه DVD هام یه جلد قشنگ و با حال درست کنم و روی همه جلدها عکس فیلمش رو بزنم.کسی سایتی سراغ داره که Boxshot فیلمها رو داشته باشه در اندازه بزرگ ؟ ترجیحآ دو طرفه ولی اگه یه طرفه بود هم خوبه.