Movie Center

نوشته شده توسط pirates:
بچه ها کسی دی وی دی کینگ کونگ با کیفیت ندیده جایی اصلا اومده
در ضمن اسم بازیگر تاکسی دیوانه چیه
اگر درست گفته باشم باید سام ناصری هم چین چیزی هایی باشه درست دقیقا یادم نیست

کینگ کونگ رو من خودم هنوز ندیدم ولی بچه ها چندین بار تو همین تاپیک گفتن که dvd اصلیش اومده .

سلام ...
من دیروز چندتا DVD9 گرفتم که کیفیت همشون عالی بود King Kong هم یکیشون بود چه از لحاظ کیفیت تصویری و چه صدا عالی بود این چندتا عکس که الان ازش گرفتم :

PDVD_014.JPG

PDVD_012.JPG

این هم DVD9 های دیگه ای که گرفتم و همشونو تست کردم کیفیت همشون عالی هستند هرکسی نداره بگیره برای ارشیوش :
Stealth
Two For The Money
Cinderella Man
Into The Blue
The Legend Of Zorro

آخرین ویرایش:
حامد درست میگه ... منم الان دی وی دیش رو دارم کیفیتش خیلی عالیه.هر کی نداره بره بگیرش که تهشه
من خودم از مهدی تو تاپیک تبادیل دی وی دی بین بچه های سایت گرفتم .
البته من خودم دی وی دی رایتر ندارم مگه نه رایتش میکردم.

سلام به همه دوستان

من میخواستم فیلم The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe رو دانلود کنم

میشه یه خورده در مورد فیلم توضیح بدید که چطوری هستش اینکه ارزش دانلود ور داره

کسی سایتی سراغ داره که Boxshot فیلمها رو داشته باشه در اندازه بزرگ ؟ ترجیحآ دو طرفه ولی اگه یه طرفه بود هم خوبه.
دوست عزيز فکر مي کنم منظور شما Cover DVD هست .سايت cdcovers.cc سايت کامليست و هر کاور که بخواي داره ولي کيفيت کاورهاش پائينه سايت زير کاورهاي با Resolution بالا داره.
www.covers.to

سلام
اگر درست گفته باشم باید سام ناصری هم چین چیزی هایی باشه درست دقیقا یادم نیست
اینی که شما گفتی سامی ناصری هست و هنرپیشه فیلم taxi .
در حالی کی ایشون هنرپیشه فیلم crazy taxi رو خواستن .
هرکسی نداره بگیره برای ارشیوش
از کجا حامد ؟
تو تهرانی راحت گیرت میاد .
من بیچاره ای که او ماهشهر هستم چه کنم ؟
178.gif

من میخواستم فیلم The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe رو دانلود کنم

میشه یه خورده در مورد فیلم توضیح بدید که چطوری هستش اینکه ارزش دانلود ور داره
خلیل جان 100% ارزش داره .
حتما دانلودش کن .
دوستان ادعای فیلم کسی " کتاب افرینش " رو نداره؟
میشه اسم اصلیش رو بنویسی ؟
راستی ما هیچکدممون ادعامون نمیشه

با سلام..

@خلیل

عزیز دل برادر
(نظر شخصی) به نظر من که فیلم کاملا چرت و پرتیه ( از نظر داستان) .. جلوه های ویژه اش بدک نیست..اما داستانش رو فکر کنم تا حدی بدونی چون به صورت سریال از شبکه 2 تلویزیون هم پخش می شده... داستان چند تا بچه است که از طریق یه جالباسی تو خونه شون می تونن به یه سرزمین جادو یی و جدید به نام " نارنیا" سفر کنن و اونجا اتفاقات زیادی می افته(/نظر شخصی)

فعلا.
Cheers

(نظر شخصی) به نظر من که فیلم کاملا چرت و پرتیه ( از نظر داستان) .. جلوه های ویژه اش بدک نیست..اما داستانش رو فکر کنم تا حدی بدونی چون به صورت سریال از شبکه 2 تلویزیون هم پخش می شده... داستان چند تا بچه است که از طریق یه جالباسی تو خونه شون می تونن به یه سرزمین جادو یی و جدید به نام " نارنیا" سفر کنن و اونجا اتفاقات زیادی می افته(/نظر شخصی)
این فیلم بیشتر بدرد بچه ها میخوره ....

سلام به داوود جان و فرزاد جان عزیز

من توی این چند تا فلیم مینودم که کدوم رو دانلود کنم اول

Munich
Brokeback Mountain
Narnia
Harry Potter شمار آخر
UnderWorld Evolution

توی چند تا وب لاگ خوندم که شماره آخر هری پاتر از شماره های قبلی خیلی بهتر شده
و همین طور فیلم اندیر ول

ولی از اون سه فیلم اول زیاد اطلاعاتی ندارم

ممنون میشم که منو راهنمایی کنید

نوشته شده توسط Police _ 110:
سلام به داوود جان و فرزاد جان عزیز

من توی این چند تا فلیم مینودم که کدوم رو دانلود کنم اول

Munich
Brokeback Mountain
Narnia
Harry Potter شمار آخر
UnderWorld Evolution

من خودم همه فیلمها به غیر از Brokeback Mountain رو دارم ( نگرفتمش به خاطر داستانش )
به نظر من اگه مطمئنی که کیفیت هری پاتر خوبه بگیر بعد نارنیا ( مال بچه هاس ولی ارزش دیدن رو داره من که خودم شخصا خوشم اومد ) اندر ورد هم اگه اون چیزی که من دانلود کردم باشه نگیریش بهتره چون کیفیتش افتضاح بود مونیخ هم باید بگم هنوز کامل ندیدم ...

در کل به نظر من : اول Harry Potter دوم Narnia بعد کوهستان بروکبک و بعد مونیخ ......

@ آقا حامد ( روش اقو داوودی )

اقا حامد این کینگ کونگی که گرفتین کیفیتش عالیه نه ؟ ؟ ؟ من تو همه دی وی دی هایی که فرمودید همشون رو دارم به جز کینگ کونگ ...... از کجا گرفتین میشه لینکش رو بزارین بی زحمت ؟
از داستان Stealth خوشم نیومد بیننده رو ( هالو ) فرض کرده بود ......

اين Brokeback Mountain مگه ماجراش چيه ؟ همون كه دو تا مرد عاشق هم ميشن ؟ :p :cheesygri :confused: :neutral:

--------------------------------------

كه BoxShot خواستين بگين اگه داشتم بزارم !

اره ( 2 gay )
مردم امریکا هم که به قولن ( براشون معمولیه این چیزا ) همچی خودشون این نوع روابط رو نمی تونن از همه نظر درک کنند ..... چه برسه برای کشور ماااا ...

این باکس شات چیه همون تاپ 10 هست ) ؟ ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or