Movie Center

اخبار

----------------------------------

« شهر گناه 2 » با حضور آنجلينا جولی کليد می خورد

قسمت دوم « شهر گناه » تحت عنوان « بانويي براي کشتن » نام دارد و مديران توليد اين اثر از جولي دعوت کرده اند که به نقش محوري اين اثر جان بخشد. تا به حال حضور بازيگراني چون کليو اوون، بريتني مورفي، ميکي رورکي و جسيکا آلبا در اين اثر قطعي شده است.
قسمت نخست فيلم « شهر گناه » نتوانست انتظارات تهيه‌کننده‌ها را برآورده کند. اين اثر که نام رابرت رودريگز را در مقام کارگردان داشت، بر اساس فيلمنامه فرانک ميلر ساخته شد.
پيوستن آنجلينا جولي به يونيسف و فعاليت وي به عنوان سفير صلح و دوستي باعث شد که اين بازيگر از ميزان فعاليتش در سينما بکاهد.
فيلم‌هاي « اسکندر » و « آقا و خانم اسميت » آخرين آثار اين هنرپيشه بودند که به نمايش درآمدند و در گيشه با شکست مواجه شدند. او اين روزها سرگرم بازي در فيلم‌هاي « شبان خوب » و « بلوف » است.

-----------------------------------

« بر باد رفته » و « چهارشنبه سوري » در سينماهاي تهران

سينماها از فردا (يكشنبه) بعد از چند روز تعطيلي، نمايش فيلم هاي خود را از سر مي گيرند.

از اين هفته دو فيلم جديد، (چهارشنبه 26 بهمن ماه) به نمايش درخواهند آمد.
« چهارشنبه سوري» به كارگرداني اصغر فرهادي ، « برباد رفته» به كارگرداني صدرا عبداللهي فيلمهاي جديدي هستند كه در كنار فيلمهاي حكم ،هشت پا، چپ دست و مرثيه برف به نمايش در خواهند آمد.
« بربادرفته » صدرا عبداللهي در گروه عصر جديد به نمايش درخواهد آمد ، اين فيلم اولين فيلم سينمايي اين كارگردان است كه در سال 81 توليد شده است . در اين فيلم محمدرضا فروتن و نيكي كريمي به ايفاء نقش مي‌پردازند و ماجراي اين فيلم زندگي زن و شوهر جواني است كه در يك جزيره زندگي مي كنند و بعد از مدتي كارشان به جدايي مي كشد.
« چهارشنبه سوري » به كارگرداني اصغر فرهادي توانست علاوه بر سيمرغ‌هاي ديگر،سيمرغ بهترين فيلم از نگاه تماشاگران را بدست آورد، در اين فيلم حميد فرخ نژاد، هديه تهراني و ترانه عليدوستي به ايفا نقش مي‌پيردازند.

-----------------------------------------

امارات هم نمايش « کوهستان بروکبک » را ممنوع کرد

دولت امارات متحده عربي بدون توجه به انبوه جوايز ريز و درشتي که اين روزها به کارگردان و ستارگان « کوهستان بروکبک » داده مي‌شود، اکران فيلم جديد آنگ لي را در امارات ممنوع اعلام کرد.

امارات متحده عربي پس از چين دومين کشوري است که تماشاي « کوهستان بروکبک » را با هدف تلاش براي حفاظت شهروندان از رفتارهاي غيرعادي و نفرت‌انگيز ممنوع مي‌کند. دکتر عبدالله الاميري، رئيس کميته امور مالي، اقتصادي و صنعتي شوراي مشورتي اميرنشين شارجه، در اين باره گفت: « فيلم قطعاً مردم اين فرهنگ و آئين را خواهد رنجاند. از آنجا که در دين اسلام هرگونه رفتار ناهنجار ممنوع است، نشان دادن رفتار غيرمعمول شخصيت‌هاي اصلي "کوهستان بروکبک" براي جوامع شرقي و به ويژه مسلمانان و اعراب بسيار زننده و موهن است. »

تصميم براي ممنوعيت اکران « کوهستان بروکبک » در امارات را وزارت فرهنگ و اطلاع‌رساني اين کشور گرفته است. اين اقدام درست به فاصله چند ساعت پس از اعطاي جوايز بهترين فيلم و بهترين کارگردان به « کوهستان بروکبک » و آنگ لي از سوي دايره منتقدان فيلم لندن صورت گرفت. نامزدي در هشت رشته اسکار و بردن چندين جايزه از مراسم گوي طلايي از جمله ديگر افتخارات فيلمساز تايواني شاغل در هاليوود است.

خبرگزاري شينهوا چين ماه گذشته با انتشار بيانيه‌اي اعلام کرد موضوع بسيار حساس « کوهستان بروکبک » فيلم را تبديل به موردي نامناسب براي اکران عمومي در سينماهاي چين کرده است. جالب اينجاست که در برخي مناطق مذهبي ايالات متحده هم سينماها با وجود تبليغ براي اکران "کوهستان بروکبک"، از ترس واکنش مردم آن را از برنامه نمايش خود خارج کردند.

نوشته شده توسط PC:
« شهر گناه 2 » با حضور آنجلينا جولی کليد می خورد

قسمت دوم « شهر گناه » تحت عنوان « بانويي براي کشتن » نام دارد و مديران توليد اين اثر از جولي دعوت کرده اند که به نقش محوري اين اثر جان بخشد. تا به حال حضور بازيگراني چون کليو اوون، بريتني مورفي، ميکي رورکي و جسيکا آلبا در اين اثر قطعي شده است.
قسمت نخست فيلم « شهر گناه » نتوانست انتظارات تهيه‌کننده‌ها را برآورده کند. اين اثر که نام رابرت رودريگز را در مقام کارگردان داشت، بر اساس فيلمنامه فرانک ميلر ساخته شد.
پيوستن آنجلينا جولي به يونيسف و فعاليت وي به عنوان سفير صلح و دوستي باعث شد که اين بازيگر از ميزان فعاليتش در سينما بکاهد.
مرسی از خبرت.آخه آدم قحط بود که آنجلینا جولی بازی کنه؟ راستی مگه توی Sin City 1 میکی رورک نمرد که توی این یکی هم میخواد بازی کنه؟ البته احتمال اینکه این یکی رو از یه شماره کمیک قبل از اون یکی بسازن هم زیاده که در این صورت میکی رورک زنده هست.
موفق باشین.

نوشته شده توسط PC:
ياهو موويز !

filtered like shit !!!
error3.gif

نوشته شده توسط dinosaur:
مرسی از خبرت.آخه آدم قحط بود که آنجلینا جولی بازی کنه؟ راستی مگه توی Sin City 1 میکی رورک نمرد که توی این یکی هم میخواد بازی کنه؟ البته احتمال اینکه این یکی رو از یه شماره کمیک قبل از اون یکی بسازن هم زیاده که در این صورت میکی رورک زنده هست.
موفق باشین.

اره احتمالش هست راستی اگه کسی از برو بچ کمیک بوک های سین سیتی و انواع مارولا رو می خواد بگه من براش بزارم یا لینک دانلود بش بدم ......

finaldestination3_bigreleaseposter.jpg

فاینال دیستنیشن 3 هم دیدم باید حیف وقت دانلود که گذاشتم براش بگم که افتضاح تر از همه سری هاش بود مخصوصا جلوه های ویژه اش که دیگه بدتر من امق تبلیقش رو گرفتم توش متوجه جلوه های ویژه افتضاحش شدم ولی بازم دانلود کردم ....
فکر نمی کنم حتی فروش هم بکنه کاگردانش هم مطمئنا نباید مال سری قبلش باشه ( هنوز چک نکردم ) ....

نوشته شده توسط kelark:
اره احتمالش هست راستی اگه کسی از برو بچ کمیک بوک های سین سیتی و انواع مارولا رو می خواد بگه من براش بزارم یا لینک دانلود بش بدم ......
میلاد جان اگه لینک از کمیکهای Sin City و Batman و X-Men بذاری ممنون میشم.البته میدونم Batman برای DC Comics هست ولی اگه داشتی بذار.

سلام
اول یه خسته نباشید و تشکر سفارشی برا حسین که یه حالی به تاپیک داد .
من خودم 2 روز اصلا ماهشهر نبودم برا همینم کانکت نشدم .
میشه یه سایت خارجی بهم معرفی کنید که مثل سایت گیم اسپات که بازی نقد میکنه فیلم نقد کنه؟!!!
یه سری هم به :
www.imdb.com
بزن .

سلام
میلاد این کامیک بوکها چی شد ؟
=====
امروز یکم با مونا مسیج نگاری کردم .
میگفت که به خاطر کنکور دور همه چی رو خط کشیده و 3 پیچ نشسته به درس خوندن .
قول داده که روزی که کنکور رو داد . شبش تاپیک رو بترکونه
158.gif

نوشته شده توسط PC:
يه نفر در باره ي Date Movie توضيح كامل ميده !؟

---------------------
Trailers هاي فيلم رو از كجا دانلود كنم ؟

date2.jpg

یه چیزی تو مایه های اسکری مووی هست ( مسخره فیلمها میکنه کیل بیل - ودینگ کرشرز - کینگ کونگ )
عکساشو از این اینجا ببینید .....

کارگردانش فکر کنم فیلمنامه نویس سری اسکری مووی ها بود ( به غیر از 4 ) تو بازیگراش هم من فقط Alyson Hannigan رو میشناسم ( بافی و آمریکن پای )
من خودم برای دانلود تریلر از این سایت استفاده می کنم : http://www.movie-list.com/

بچه ها تریلر سکری مووی رو گرفتم توش همش داره مسخره تام کروز و جنگ دنیا هاش میکنه....

نوشته شده توسط parham_safa:
سلام
میلاد این کامیک بوکها چی شد ؟

من خودم هرچی کمیک بوک هست از سایت http://www.torrentspy.com استفده می کنم ... ببخشید لینک دقیق نزاشتم ولی همون ورودی سایت هر کیمک بوکی می خواین سرچ کنید البته باید بلد باشین با تورنت کار کنین...

با سلام..

@پرهام

من هم گرفتارم به خدا وگرنه حتما بیشتر به اینجا سر می زدم.. شهرام هم بدتر از من .. اصلا معلوم نیست کجاست .. یه مدت پیداش میشه بعد دیگه نمیشه گیرش اورد
==

حرف از کمیک بوک و از این چیزا شد :)

ابتدا منگای ( Manga - همون ریشه اصلی کمیک بوک ها که مال ژاپنی هاست) Legend Of Zelda : (قایل توجه عماد عزیز ) :

Legend of Zelda OOT manga
Code:
http://rapidshare.de/files/5769188/OOT_Manga_Volume_1.rar
http://rapidshare.de/files/5771079/OOT_Manga_Volume_2.part1.rar
http://rapidshare.de/files/5771235/OOT_Manga_Volume_2.part2.rar
---

اینهم چند تا فایل RAR که مجموعه ای از چندین کمیک به شرح زیر هستند :
Code:
Amazing.Fantasy.Vol.1.No.16.Feb.2006.Comic.eBook-aAF
Batgirl.Vol.1.No.71.Feb.2006.Comic.eBook-aAF
Batman.And.The.Monster.Men.Limited.Series.Vol.1.No.3.Mar.2006.Comic.eBook-aAF
Black.Panther.Vol.4.No.11.Feb.2006.Comic.eBook-aAF
Blood.of.The.Demon.Vol.1.No.11.Mar.2006.Comic.eBook-aAF
Blood.of.The.Demon.Vol.1.No.9.Jan.2006.Comic.eBook-aAF
Captain.America.Vol.5.No.13.Jan.2006.Comic.eBook-aAF
Conan.Vol.1.No.23.Dec.2005.Comic.eBook-aAF
Detective.Comics.Vol.1.No.815.Mar.2006.Comic.eBook-aAF
Fantastic.Four.Iron.Man.Big.In.Japan.Limited.Series.Vol.1.No.3.Feb.2006.Comic.eBook-aAF
Freshmen.Vol.1.No.2.Sep.2005.Comic.eBook-aAF
Gotham.Central.Vol.1.No.39.Mar.2006.Comic.eBook-aAF
Hard.Time.Season.Two.Vol.1.No.2.Mar.2006.Comic.eBook-aAF
Iron.Man.Vol.4.No.5.Mar.2006.Comic.eBook-aAF

دانلود :

Code:
http://rapidshare.de/files/12115639/comics_Vanix.Net.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/12116145/comics_Vanix.Net.part2.rar.html

حجم : 100 + 61 مگ
---

کمیک ها :
Code:
Fantastic.Four.Special.Oneshot.Vol.1.No.1.Feb.2006.Comic.eBook-aAF
Grounded.Vol.1.No.1.Jul.2005.Comic.eBook-aAF
Grounded.Vol.1.No.2.Aug.2005.Comic.eBook-aAF
Grounded.Vol.1.No.4.Nov.2005.Comic.eBook-aAF
JSA.Vol.1.No.67.Jan.2005.Comic.eBook-aAF
Justice.League.Unlimited.Vol.1.No.5.Mar.2005.Comic.eBook-aAF
What.If.Daredevil.The.Devil.Who.Dares.Vol.3.No.1.Feb.2006.Comic.eBook-aAF
X.Men.Colossus.Bloodline.Limited.Series.Vol.1.No.1.Nov.2005.Comic.eBook-aAF
X.Men.Colossus.Bloodline.Limited.Series.Vol.1.No.2.Dec.2005.Comic.eBook-aAF
X.Men.Colossus.Bloodline.Limited.Series.Vol.1.No.3.Jan.2006.Comic.eBook-aAF

دانلود :
Code:
http://rapidshare.de/files/11594324/comics_0112---Vanix.Net.part1.rar.html
http://rapidshare.de/files/11755002/comics_0112---Vanix.Net.part2.rar.html

حجم : 100 + 76 مگ

شرمنده میلاد جان که تو کارت فوضولی کردم :)

فعلا.
Cheers

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or