Movie Center

من راجه به اسکار از الان چیزی نمیگم چون اکثرشون رو هنوز ندیدم.اگه بگم هم باید از روی امتیازای سایتا بگم که اینم کار چرتیه چون مث اینه که نظر اونا رو کپی کنم!!
ولی میتونم بگم که وودی آلن به احتمال 90%اسکار نمی گیره.چون اگه می خواستن بهش اسکار بدن یکم بیشتر نامزدش میکردن اینور اونور!

در ضمن تا حالا تو IMDB کارگردانای ایرانی رو سرچ کردین؟امتیازای که فیلماشون دارن فوق العادس.به عنوان مثال فیلم <چریکه ی تارا>امتیازش هست 8.9 یعنی باید تو لبست بهترین 250 فیلم تاریخ این سایت رتبه 4 یا5 رو داشته باشه!!یا مسافران همین کارگردان امتیازش هست 8.5.این User Comment فیلم باشو،عریبه ی کوچک هستش:The best movie I have ever seen با امتیاز 7.9!مرگ یزد گرد امتیازش هست 8.7!
عباش کیارستمی:زندگی و دیگر هیچ: 8 ار 10.کلوز آپ با بازی مخملباف امتیازش شده 8.5.
محسن مخملباف:نون و گلدون امتیازش شده 8 از 10.User Commentاز فیلم روزی روزگاری سینما Simply Brilliant.
تازه برای فیلم دلشدگان علی حاتمی هم یکی نوشته بود بهترین فیلمی که دیدم.
هم اینا رو واسه این گفتم که8 بدونین سینمایی که ایران داره شاید الان تو دوران افتش باشه(که هر از گاهی هنوز هم فیلمای خیلی خوبی مث <وقتی همه خواب وبدند>یا <کارگران مشغول کارند>اکران میشه)ولی یکی از سینماهای قویه.و اگه خود ما بهش ارزش ندیم باید هر روز بیشتر شاهد نزولش باشیم...

سلام
در ضمن تا حالا تو IMDB کارگردانای ایرانی رو سرچ کردین؟امتیازای که فیلماشون دارن فوق العادس.به عنوان مثال فیلم <چریکه ی تارا>امتیازش هست 8.9 یعنی باید تو لبست بهترین 250 فیلم تاریخ این سایت رتبه 4 یا5 رو داشته باشه!!یا مسافران همین کارگردان امتیازش هست 8.5.این User Comment فیلم باشو،عریبه ی کوچک هستش:The best movie I have ever seen با امتیاز 7.9!مرگ یزد گرد امتیازش هست 8.7!
عباش کیارستمی:زندگی و دیگر هیچ: 8 ار 10.کلوز آپ با بازی مخملباف امتیازش شده 8.5.
محسن مخملباف:نون و گلدون امتیازش شده 8 از 10.User Commentاز فیلم روزی روزگاری سینما Simply Brilliant.
تازه برای فیلم دلشدگان علی حاتمی هم یکی نوشته بود بهترین فیلمی که دیدم.
هم اینا رو واسه این گفتم که8 بدونین سینمایی که ایران داره شاید الان تو دوران افتش باشه(که هر از گاهی هنوز هم فیلمای خیلی خوبی مث <وقتی همه خواب وبدند>یا <کارگران مشغول کارند>اکران میشه)ولی یکی از سینماهای قویه.و اگه خود ما بهش ارزش ندیم باید هر روز بیشتر شاهد نزولش باشیم...
کاملا باهات موافقم . ( الان سامان رو میخواد که بیاد قربون صدقت بره )
ولی خوب تو همین لیستی که تو گفتی مرگ یزدگردی هست که بعد از 11 - 12 سال هنوز اجازه اکران نگرفته . ( ای خاک بر سر وزارت ارشاد )
خیلی از فیلمایه توپیم که اکران میشن اینقدر سانسورشون میکنن که چیزی ازش نیمونه .
اونایی که دنیای تصویر میخونن حتما مطلبی رو که درباره " حاجی واشنگتن " علی حاتمی نوشته رو دیدن . خوب با همچین کارایی چجوری این سینما میتونه پیشرفت کنه ؟
وقتی من تو کفم که بید مجنون و حکم رو ببینم ولی هنوز نتونستم چکارش باید بکنم ؟
در حالی که فیلم روز هالیوود رو الان رو میزم دارم باید برای فیلمایه ایرانی هزار تا سگدو بزنم و تازه گیرشون هم نیارم .
خلاصه عماد این رشته سر دراز دارد .
=====
من یه تعداد از فیلمایه اسکار مثل " سیریانا " . " نارنیا " . " crash " و 1 - 2 تای دیگه تا پس فردا به دستم میرسه ( 100% ) نگاه کردم نظرم رو میگم .

سلام
عماد بعد چیزایی که درباره imdb و ایران نوشته بودی . رفتم یه گشتی توش زدم .
کفم خیلی برید و بیشتر از اون به سینمای ایران و افرادی مثل کیارستمی و کیمیایی افتخار کردم .

گفتين كيارستمي، گفتم خوبه اينو بخونين:

ژان لوك گدار درباره‌ي كيارستمي گفته كه:« فيلم با دي دبليو گيريفيت شروع شده و به عباس كيارستمي ختم مي‌شود. » و مارتين اسكورسيزي : « كيارستمي نماينده عالي‌ترين سطح هنر در سينماست» وقتي اين گفتارها درباره كيارستمي گفته شد، او خود را به زيبايي پس كشيده و مي‌گويد : « اين تعارفات، احتمالا براي پس از مرگم مناسب‌ترند.»

ادامه :

http://www.cinemaema.com/modules.php?op=modload&name=TWNews&file=newsview&sid=743

نوشته شده توسط Elvish Hero:
البته خیلی هم روی این امتیازها حساب نکنین.چون مثلآ برای چریکه تارا فقط 7 نفر رآی دادن ولی برای فیلمهای معروف مثل Star Wars حدود 160000 نفر رآی دادن و فکر کنم به همین دلیل هست که IMDb فیلمهای ایرانی رو توی لیست 250 فیلم اول قرار نمیده.
موفق باشین.

حداقل 1300 رای برای اینکه فیلمی جزو 250 فیلم بشه لازمه.

در ضمن از این فرمول محاسبه میشه

The formula for calculating the Top Rated 250 Titles gives a true Bayesian estimate:

weighted rating (WR) = (v ÷ (v+m)) × R + (m ÷ (v+m)) × C

where:

R = average for the movie (mean) = (Rating)

v = number of votes for the movie = (votes)

m = minimum votes required to be listed in the Top 250 (currently 1300)

C = the mean vote across the whole report (currently 6.8)
for the Top 250, only votes from regular voters are considered.

نوشته شده توسط pirates:
اقا کسی فیلم
big moms house]
رو دیده از بازیگر نقش اولش چه فیلمایی رو سراغ دارید

12m.jpg

بازيگز نقش اصلي اين فيلم مارتين لورنس هست كه فكر كنم معروفترين فيلمش Bad Boys باشه كه با ويل اسميت بازي كرده.
اينم بگم كه قسمت دوم اين فيلم هم اخيرا ساخته شده كه تازه هم اكران شده.
يه سر به لينك زير بزن كل فيلم هايي كه Martin Lawrence بازي كرده:

Martin Lawrence

اگه تو اين سبك حال ميكني يه فيلم ديگه هم من تازه ديدم كه داستانش تو همين مايه هست كه دوتا مرد سياه پوست با گريم خودشونو جاي دو تا دختر سفيد جا ميزنن اسم فيلمش هم white chicks هست.

48m.jpg

سلام
بازيگز نقش اصلي اين فيلم مارتين لورنس هست كه فكر كنم معروفترين فيلمش Bad Boys باشه كه با ويل اسميت بازي كرده.
یه فیلم خیلی معروف دیگه هم داره به اسم " الماس آبی " که با لوک ویلسن بازی کرده و از فیلمهاییه که باعث شهرتش شدن .
ژان لوك گدار درباره‌ي كيارستمي گفته كه:« فيلم با دي دبليو گيريفيت شروع شده و به عباس كيارستمي ختم مي‌شود. » و مارتين اسكورسيزي : « كيارستمي نماينده عالي‌ترين سطح هنر در سينماست» وقتي اين گفتارها درباره كيارستمي گفته شد، او خود را به زيبايي پس كشيده و مي‌گويد : « اين تعارفات، احتمالا براي پس از مرگم مناسب‌ترند.»
سامان جان کاریش نمیشه کرد .
تو نوشته ها یه تیکه هست که گفته ایرانیا فکر میکنن غربیا به این خاطر کارای کیارستمی رو تحسین میکنن چون کارایه بدیه .
این حرف خیلی معنی داره .
یه دنیا بدبختی برا ایران توش خوابیده .
ولش کن . این جور صحبتا فقط باعث سوختن دل میشه .
=====
راستی فیلم Crash رو دیدم .
یه فیلم فوقالعاده بود .
خیلی خوشم اومد ازش .
یه فیلم خاص که یه جور خاصی بود .
این همه هنرپیشه معروف داره . ولی توش خبری از نقش اول و دوم و غیره نیست .
نه نقش مثبت داره . نه نقش منفی .
همه هم خوبن . هم بد . به جز یه نفر که فقط خوبه . ولی نمیگم کیه .
تازه یه قسمت از داستان درباره یه خانواده ایرانی هست که فیلم رو برا ما جالبتر میکنه .
البته من این فیلم رو با زیرنویس فارسی دیدم .
به شما هم توصیه میکنم فقط با زیرنویس و البته بدونه سانسور نگاهش کنین .

Fun With Dick and Jane

فيلم جديد جيم كري . در رابطه با يك خانواده است كه از پولدلري تا بيچارگي را تجربه مي كند .
اين فيلم ته خنده هست !

ژانر : خنده دار
تاريخ اكران : 21 دسامبر 2005
درجه سني : بالاي 13 سال
كمپاني : سوني پيكچرز
فروش : $108,580,803

بازيگران : Jim Carrey, Téa Leoni, Alec Baldwin, Richard Jenkins, Angie Harmon
كارگردان : Dean Parisot

عكس ها :

آخرین ویرایش:

Underworld: Evolution

کارگردان: لن وايزمن
بازيگران: كيت بكينسل، اسكات اسپيدمن، بيل ناي، درك جاكوبي، توني كوران

ژانر : ترسناك
امتياز ( از نظر كارشناسان ) : D
امتياز ( از نظر تماشاگران ) : B
پخش: Screen Gems
فروش : $52,950,739
تاريخ اكران : 20 ژانويه 2006

خلاصه داستان: اين فيلم، داستان بلند جنگ بين دلالان اشرافي مرگ و لايكن هاي خشن (گرگ آدمها) را دنبال مي كند. اين فيلم شروع خصومت اجداد بين دو قبيله به نام سيلين (كيت بكينسل)، قهرمان دراكولاي زن و مايكل (اسكات اسپيدمن)، حيوان دو رگه لايكن را شرح مي دهد، اين دو سعي دارند رازهاي نژادشان را آشكار كنند. داستان جنگها، رابطه پنهاني و عشق ممنوعي كه آنها را به نبردي براي پايان دادن به اين جنگها سوق مي دهد ...

--------------------------

انگار اين تاپيك زنده نميشه پرهام جان !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or