Movie Center

سلام به همه دوستان

من جدیدا دارم از سرویس وایرلیس استفاده میکنم

و الان هم دارم آخرای دانلود فیلم کینگ کنگ رو انجام میدم

من زیاد از فیلم سر رشته ندارم

فقط می خواستم یه فیلم خیلی قشنگ رو معرفی کنید که همچین اکشن باشه
و داستان جالبی داشته باشه که ارزش دانلود کردن رو داشته باشه رو بگید
و اینکه توی فیلم صحنه های :cheesygri :cheesygri :cheesygri نباشه که چون می خوام
با خانواده نگاش کنم که بعدا درده سر نشه
اگه یه کچلو باشه میتونم با میکس کردن حلش کنم
که زیاد تابلو نباشه

گیلمورو اسلش هیچ وقت بعنوان گیتاریتهای تکنیکی مطرح نبودند و به اصطلاح شریدر نبوده ونیستند ولی کارهای موندگار زیاد دارند و حاشیه هم اطراف زندگی هنریشون زیاد بوده و معروفیت زیادی دارند .البت من بشخصه به گیلمور علاقه زیادی دارم ولی اسلش نه چندان .مخصوصا اینکه گانز در حمایت از چارلز منسون (کسی که دستور قتل شارون تیت رو داد) اهنگی ساختند که باعث شده من کلا از گانز متنفر باشم .در ضمن این بابا اخر عمری اومدو گیتارست مایکل جکسون شد.ولی گیلمور ادم محترمیه .

در ضمن این بابا اخر عمری اومدو گیتارست مایکل جکسون ش
آره منم کنسرتش را دیدم که برای جکسون گیتار میزد..اما کلا اسلش در ایران خیلی طرفدار داره اما خب من طرفدارش نیستم...راستی میتونی از یوهان مالمستین یک عکس بزاری و یک توضیحاتی در مورد بدی..ممنون میشم

واقعا که فیلم رو شرمنده کردین!!من چون دیروز امتحانام تموم شد چن وقتی فیلم ندیده بودم ولی دیروز اون یارو 40 ساله رو دیدم با الیور تویست(طبق معمول بن کینگزلی خیلی توپ بازی کرده).ولی جوایز گلدن گلابم دادن پس کوش خبرا؟؟در ضمن سایت متا کریتیکز که یکی از سایتای خوب نقد همه چی هستش لاک پشت ها پرواز می کندد قبادی رو یکی از بهترین فیلمای سال معرفی کرده.
اینم جایزه های گلدن گلاب:
بهترین فیلم درام:کوهستان بروکبک((آنگ لی))
بهترین فیلم موزیکال یا کمدی:روی خط راه برو((چیمز منگولد))
بهترین بازیگر مرد نقش اول فیلم درام:فیلیپ سیمور فاهمن((کاپوت))
بهترین بازیگر زن نقش اول فیلم درام:فلیسیتی هافمن((ترنس امریکا))
بهترین بازیگر مرد نقش اول فیلم موزیکال یا کمدی:ژاکوئین فونیکس((روی خط راه برو))
بهترین بایگر زن نقش اول فیلم موزیکال یا کمدی:ریز ویترسپون((روی خط راه برو))
بهترین بازیگر مرد نقش دوم:جرج کلونی((سیریانا))
بهترین بازیگر زن نقش دوم:راچل ویز((باغبان وفادار))
بهترین کارگردان:آنگ لی((کوهستان بروکبک))
(فکر کنم)بهترین فیلمبرداری یا تدوین:لری مک مرتی،دایانا اوسانا((کوهستان بروکبک))
بهترین موسیقی:گوستاوا سانتالالا،برنی تاپین((به خاطر موسیقی A love That Will Never Grow Oldبرای کوسهتان بروکبک))
بهترین امتیاز اصلی(فکر کنم به موسیقی ربط داره):خاطرات گیشا((جان ویلیامز))
بهترین فیلم غیر انگلیسی:(حالا)(اینجا) بهشت (است) که فلسزینیه.
به ترجمه ها هم گیر ندین!شانس آوردین کوهستان گوژپشت معنی نکردم!!
اینم لینک که نگین برنده ها رو از خودت در وکردی!:http://www.imdb.com/features/rto/2006/goldenglobes
بعدشم کسی لینک دانلود اون موسیقی فیلم کوهستان بروکبک رو داره؟(فکر کردین پس چرا انگلیسی نوشتم؟!!)
دمتون گرم...

اقا عماد دستت طلا ( کوهستان گوژپشت
39.gif
) بچه کاندیدای اسکار هم من خوندم اخر ژانویه میدن ) کسی از آقو پرهام خبری نداره من یه نیمچه لیستی اماده کردم بش بدم.... کوشش ؟ ؟ ؟

oldboy + لاک پشتها هم پرواز میکنند

با سلام ؛

در دو ماه اخیر چهار پنج تا فیلم دیدم . چون دوتاش به شدت زیبا بود گفتم یه چند خطی راجع بهشون بگم

Oldboy(2003) که قبلاً اقا داود راجع بهش نوشته بود ، یک فیلم نامتعارف از سینمای کره جنوبی .

فیلمی با داستانی زیرکانه بیانگر احساسات ادمی ؛ کینه عشق و انتقام /

بازی زیبای شخصیت اصلی و موسیقی که به داستان عمق میده .

فیلمنامه ای عالی . هر چی به انتها نزدیکتر میشید چیزهای جدیدتری فیلم به شما میده. و نمایش احساساتی که به زیبایی فیلم و به پایان میرسونه.

هر چند فیلم دارای خشونت زیادی هست اما همش قابل درکه. یعنی شما میگید هر کس دیگری بود همین کارو میکرد.

اولش داستان فیلم کمی عجیبه . سئوالاتی براتون پیش میاد ولی فیلم به صورت زیبایی همه چیزو مشخص میکنه.

IMDB Rating : 8.4/10
امتیاز خودم :9/10
=========================================================
لاک پشتها هم پرواز میکنند

ke7u6o.jpg

فیلم بهمن قبادی.

یک شاهکار از سینمای ایران ؛ یک اثر درام به معنای واقعی . فیلم به زبان کردی هست و به پیرامون زندگی گروهی از مردمان روستایی کرد عراق میپردازه که قبل از سقوط صدام در اردوگاه مانندی زندگی میکنند.

البته شاید بشه گفت به زندگی نوجوانانی که در اثر جنگ همه چیزو از دست دادن . خانه و خانواده و تعدادی هم معلول جنگی شدن.

من به شخصه از اکثر فیلمهای درام چندان خوشم نمیاد چون حسی که باید به ادم بدن و نمیدن .

اما این فیلم معنای واقعی احساسه . درد و غم و با تمام وجود حس میکنید وقتی تنفر مادر از بچه رو میبینید . تنفری که هم بودنش غمناکه هم نمیتونه نباشه.

برادری که درمونده شده و بچه هایی که زندگیشون در مین جمع کردن خلاصه شده.

سینمای ایران اگر ارزشی داشته باشه به خاطر این چنین فیلمهایی ارزش داره.

شخصاً بهترین فیلم ایرانی بود که بعد از آژانس شیشه ای دیدم.

موسیقی فیلم هم اثر زیبای حسین علیزاده است.

IMDB Rating: 7.8/10
(875 votes)

امتیاز خودم :9/10
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Plot Outline: Near the Iraqi-Turkish border on the eve of an American invasion, refugee children like 13-year-old Kak (Ebrahim), gauge and await their fate.

Genre: Drama / War

بازیگران :
Soran Ebrahim .... Satellite
Avaz Latif .... Agrin
Saddam Hossein Feysal .... Pashow
Hiresh Feysal Rahman .... Hengov
Abdol Rahman Karim .... Riga
Ajil Zibari .... Shirkooh

Also Known As:
Turtles Can Fly (International: English title)
MPAA: Rated PG-13 for violence, disturbing images and mature thematic material, all involving children.
Runtime: 98 min / 95 min / Argentina:97 min (Mar del Plata Film Festival)
Country: Iran / France / Iraq
Language: Kurdish

این هم راجع به فیلم که از IMDB میذارم
------------------------------------------------------------------------------------------------------
It's an excellent work Ghobadi did. When the movie finished I couldn't leave the chair for the next 10 minutes. I ran to the toilet to finish my crying. It reminded me of how little I'm aware what's going on in the world, even next door to where I was born and my own childhood.It reminded me that the humanity in me hasn't died yet but needed to be woken up. It's about a tough life where the kids are in charge of adults and more mature than them. The movie gives a clear picture of a bunch on refugee Kurds on their own land

------------------------------------------------------------------------------------------------------
A viewing of this film earlier tonight at the Chicago Film Festival was immediately followed, in my case, by a trip to a bathroom stall where I stared blankly at a wall for fifteen minutes amidst a state of pure, and surprisingly prolonged, emotional helplessness. Prior to this evening, Schindler's List, Life is Beautiful and a select handful of others comprised my elite list of unforgettable films that fearlessly tackle the ambivalent, or at least paradoxical, human condition by managing to straddle the inherent injustice and the unfettered hope of perseverance, but Turtles Can Fly now ranks above all others. Despite frequenting this website for years, I have never been previously inspired to comment on anything.
Incredible performances from a cast mainly comprised of children and teens. Director/writer Bahman Ghobadi blends day-to-day experiences common to people everywhere (falling in love, being asked to do something you don't really know how to do, etc ...) , with some of the realities of life in a Kurdish village in Iraq before the (most recent) war, to create an incredibly moving film. It is at once specific to its time and place, and universal. There is horror and humour, honour and compassion.

It's beautifully filmed, too, but the power comes totally out of the stories and the kids, who are in effect playing themselves.

I saw this at a festival, don't know what kind of distribution it will get, but I strongly recommend anyone who gets the chance going to see it.
Watching this movie is an incredibly absorbing (and even physical) experience. It is amazing how the young cast (non-professionals, some of them actually lived in refugee camps along the Iraq-Turkish border) deliver such powerful performances. This is also a huge compliment to the director Bahman Gohbadi who directed the children and teens. Although the film depicts the nightmare where these children live in, it has also some comic moments, making it even more believable and real life. And what's more: the film never gets sentimental.

For me it is one of the best movies I have seen in the last few years. Not uplifting (I really needed a drink after wards) and a film you will not easily forget. On the other hand the story does provide sparkles of hope and the main characters are true survivors. So don't miss it when it plays in a theater near you! "Turtles Can Fly" won the audience award of the International Filmfestival in Rotterdam 2005 (Netherlands).
'Turtles Can Fly' is a terrific film that uses a fictional story to show the conditions of the Kurdish people living in a refugee camp in Iraq near the Turkish border. The film starts just before the US invasion of Iraq and ends after that invasion. One thing we see immediately is that life will not be better for these Kurdish people after the US have liberated, if that is the right word, the country of Iraq. Before the invasion life seems very hard, after it nothing seems changed.
و در آخر واجب شد زمانی برای مستی اسبها رو هم پیدا کنم و ببینم.
یک فیلم دیگه ای که دیدم آقا و خانم اسمیت بود
امتیاز خودم :5/10

۞۩ محمد ۩۞

میگم دم Tv خودمون گرم انصافا. اونشب بتمن و دیشب فنتستک 4 و امروز هم جنگ دنیاها. جزیره رو هم که قبلا نشون دادن. گروگان هم دیشب بود. خدا کنه همیشه عید باشه تا از این فیلما نشون بدن.

بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر امروز پنجشنبه آغاز به کار میکنه .
جشنواره امسال بخشهای مختلفی داره :
مسابقه سینمای ایران/ مسابقه سینمای بین الملل/ مسابقه سینمای آسیا/ مسابقه سینمای معناگرا/ مسابقه آثار مستند ایران/ نکو داشت هنرمندان/ جشنواره جشنواره ها/ مروری بر فیلمساز ژاپن یوجی یامادا (بازمانده نسلی فاخر)/ مروری بر آثار سیدنی لومت (سینماگر همیشه معترض) / سینمای سرزمین های اسلامی/ چشم انداز سینمای آمریکای لاتین/ نمایش های ویژه مستند/ نمایش های ویژه فیلمهای روز .

و این هم سینما هایی که امسال برگزار کننده جشنواره هستند:
آستارا ۲۲۷۱۴۰۲۲
آفریقا ۸۸۹۰۷۱۷۱- ۸۸۹۱۴۷۴۹
بهمن ۱ ۶۶۴۱۹۸۸۲-۶۶۴۱۸۸۰۱
بهمن ۲ ۶۶۴۱۹۸۸۲-۶۶۴۱۸۸۰۱
پایتخت ۲-۸۸۳۱۲۶۳۱
سپیده ۱ ۶۶۴۱۷۶۷۰-۶۶۴۱۷۹۸۱
سپیده ۲ ۶۶۴۱۷۶۷۰-۶۶۴۱۷۹۸۱
صحرا ۷۷۵۰۷۷۷۷-۷۷۶۳۲۰۰۹
عصر جدید ۱ ۸۸۹۵۱۵۵۰-۸۸۹۶۸۴۴۸
عصر جدید ۲ ۸۸۹۵۱۵۵۰-۸۸۹۶۸۴۴۸
عصر جدید ۳ ۸۸۹۵۱۵۵۰-۸۸۹۶۸۴۴۸
فرهنگ ۱ ۹۰-۲۲۰۰۲۰۸۸
فرهنگ ۲ ۹۰-۲۲۰۰۲۰۸۸
فلسطین ۱ ۶۶۴۶۳۲۶۹
فلسطین ۲ ۶۶۴۶۳۲۶۹
فلسطین ۳ ۶۶۴۶۳۲۶۹

پیش فروش بلیط ها هم از چند روز پیش آغاز شده و برای دانشجو ها هم تخفیفاتی دارن .

میگم دم Tv خودمون گرم انصافا. اونشب بتمن و دیشب فنتستک 4 و امروز هم جنگ دنیاها. جزیره رو هم که قبلا نشون دادن. گروگان هم دیشب بود. خدا کنه همیشه عید باشه تا از این فیلما نشون بدن.
آره خوبه د..اما وقتی از سر و ته بیشتر این فیلم ها میزنند دیدنش ارزشی نداره...در دوبله فیلم ها هم همینطور خیلی از حرف ها را یا سانسور میکنند و یا عوض میکنند....من که معمولا هیچوقت از تلویزیون ایران فیلم نگاه نمی کنم

نوشته شده توسط farzadlion:
آره خوبه د..اما وقتی از سر و ته بیشتر این فیلم ها میزنند دیدنش ارزشی نداره...در دوبله فیلم ها هم همینطور خیلی از حرف ها را یا سانسور میکنند و یا عوض میکنند....من که معمولا هیچوقت از تلویزیون ایران فیلم نگاه نمی کنم

ولی خدا وکیلی جنگ دنیاها که صحنه ای نداره . برای من مهم نسیت که سانسور شده باشه یا نه . گوشم به دیالوگهاست و چشمم به بازیه فوق العاده بازیگرا و تکنیک های جذاب فیلم هست . دکوپاژها زیبا و فیلمبرداری ها و نورپردازیهای فوق العاده ای که توی فیلمها به کار میره . البته نه همه فیلم ها .
وقتی فیلم کامل رو قبلا دیده باشی مهم نسیت که توی تلویزیون چقدرش رو زده باشن . مهم کیفیت خوب و دوبله هست . برای من البته .

سلام ...
من يك سوال داشتم ... ايران اين فيلم ها را از كمپاني هاي فيلمسازي تهيه ميكنه و منظورم اينه كه براي پخش مجوز ميگيره و فيلمو ميخره يا همينجوري ميرن توپخونه سيديشو ميگيرن پخش ميكنن ؟ من نميدونم به اينا كه اين فيلم ها را نميفروشن چون خيلي از كانال هاي بزرگ دنيا هم توان خريد و پخششو ندارن پس اينا همه در معنا شكستن حق كپي رايت جهاني است ... پس اين دولت نرم افزاري چرا به خودش اينقدر فشار مياره تا مجلس قانون كپي و كپي برداري غير قانوني را تكميل كنه در صورتي كه بزرگترين رسانه كشور ازش سرپيچي ميكنه ؟! البته اينا همه بر ميگره به اين كه فيلمو خريداري نكرده باشن !

حامد مث اینکه در جریان نیستی!!اینجا ایرانه!مسلما این فیلم هارو نمی خرن چون این فیلم ها اکثرشون هنوز تو بعضی حاهای دنیا رو اکران رسمیه و تا اکران تموم نشه کمپانی فکر نکنم به هیچ وجه امتیاز فیلم رو بفروشه.تازه اگه دقت کنی هم کیفیت فیلما روشن نیست.یعنی کیفیت کمپانی نیست.فک کنم میرن از مغازه دی وی دی شو میگیرن میان پخش میکنن!این قضیه کپی رایت هم من فک نکنم به جایی برسه.چون اگه ایران وارد این قضیه شه باید خیلی خسارت بده فک کنم.همونطوری که الان ایران به امریکا میگه اموال مصادره شده ی مارو بده فک کنم این کار تلویزیون هم باید هزینش داده بشه اگه ایران قانون کپی رایت رو قبول کنه.کسی هم که پول نمیده اینقدر پس فک نکنم کپی رایت تصویب شه.در ضمن امروز شبکه یک عصری مارچ پنگوئن هارو داره!ساعت 7.8 فکر کنم.

يه سوال !
جنگ دنيا ها چي داشت كه 54 دقيقه ش رو نشون ندادند ؟!! اين فيلم تو تلويزيون ما 62 دقيقه اي بود.چي ش رو حذف كردند واقعا براي من سواله !!

راستي 4 شگفت انگيز يكي از احمقانه ترين فيلم هايي بوده كه تو تاريخ زندگيم ديدم.دقيقا مثه اين بود كه ورداشتن كارتون باورنكردني ها رو فيلم كردن !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or