Movie Center

نوشته شده توسط kourosh:
پرهام جان من تقریبا هر روز به اینجا سر میزنم ولی پست نمیدم اخه دیگه کسی بحث موسیقی نمیکنه
کورش خان من یه بحث وسط میکشم :)
از بین متال بازها
از کی خوشت میاد و کی رو قبول داری یا اصلا متال بازی یا نه ؟ ;)
نیای بگی لینکین پارک :cheesygri
منظورم بیشتر سبکهای خاص بود دیث یا همون بلک و هیوی و ......

نقل قول.........................................................................................
بعد كساني كه اين فيلمو ديدن ، تلويزيون ما ميتونه اين فيلمو بدون اينكه نابود كنه نشون بده ؟؟
يعني بشينيم ببينيم يا بهتره اصلاً نبينيم بعداً DVD اين فيلمو بگيريم ببينيم ؟
.................................................................................................

فکر نمی کنم فیلمی در این دنیا باشه که ایران بتونه بدون سانسور نشون بده(حتی بعضی از فیلم های ساخت هم از این قضیه مستثنی نیستند)
اما فیلم Batman Begins هم مطمعنا بدون سانسور نیست اما خب کلا انقدر صحنه نداره که فیلم را بخوان نابودش کنند...بیشتر صحنه های فیلم پاستوریزس

با اینکه قبلا اینا رو گفتم ولی چون موضوع مورد علاقمه چشم دوباره میگم .من بیشتر موزیک بازم تا متال باز واگه دقیق تر بگم بیشتر گیتار بازم تا متال باز(فقط گیتار الکتریک)
بین سبکهای متال من اینا رو دوست دارم :Epic metal- hollywood metal-symphonic metal-neoclassic -black metal- death metal ,....
بین گیتاریستها هم : malmsteen - luca turilli - steve vai - john perrucci- timo tolkki-marty friedman و هر گیتاریستی که سراغ نئو کلاسیک بره
بین گروهها هم : Rhapsody - nightwish - Death - godgory - luca turilli ,...
کلا برای من تکنیک نوازندگی و احساس مهمه نه شعر روی اهنگ.در ضمن اینا گه گفتم اسم هایی بود که بیشتر از بقیه کاراشونو گوش میکنم ولی کلا فقط اینها نیستند.
شما خودت چی گوش میکنی؟

آخرین ویرایش:
آقا کمک از دوستان کسی هست که فیلم قدیمی داشته باشه من دنبال دو تا فیلمم کسی میتونه کمکم کنه؟ 1 - فیلمی که تو ایران به اسم" کتاب افرینش" اکران شد اسم اصلیش نمیدونم چیه شاید همین باشه 2 - فیلم ده فرمان

نوشته شده توسط kourosh:
با اینکه قبلا اینا رو گفتم ولی چون موضوع مورد علاقمه چشم دوباره میگم .من بیشتر موزیک بازم تا متال باز واگه دقیق تر بگم بیشتر گیتار بازم تا متال باز(فقط گیتار الکتریک)
بین سبکهای متال من اینا رو دوست دارم :Epic metal- hollywood metal-symphonic metal-neoclassic -black metal- death metal ,....
بین گیتاریستها هم : malmsteen - luca turilli - steve vai - john perrucci- timo tolkki-marty friedman و هر گیتاریستی که سراغ نئو کلاسیک بره
بین گروهها هم : Rhapsody - nightwish - Death - godgory - luca turilli ,...
کلا برای من تکنیک نوازندگی و احساس مهمه نه شعر روی اهنگ.در ضمن اینا گه گفتم اسم هایی بود که بیشتر از بقیه کاراشونو گوش میکنم ولی کلا فقط اینها نیستند.
شما خودت چی گوش میکنی؟
من خودم از بین این سبکها فقط از بلک خوشم میاد (سبک فوق العاده اییه )
از بین بند ها هم COB رو خیلی قبول دارم کارشون درسته....از نظر آهنگشنوم خیلی قشنگ کار میکنن بعضی وقتها تو یه آهنگ 3 بار استیل آهنگو عوض میکنن ........ خیلی حال میدن......

ببينم اين همون Batman Begins هست ؟؟!
دوست عزيز همنطور که فرزاد گفت فيلم اصلي صحنه اي به اون صورت نداره تازه اون صحنه ها هم در روند و داستان فيلم مشکلي ايجاد نمي کنن.

نوشته شده توسط Zelda:
من خودم از بین این سبکها فقط از بلک خوشم میاد (سبک فوق العاده اییه )
از بین بند ها هم COB رو خیلی قبول دارم کارشون درسته....از نظر آهنگشنوم خیلی قشنگ کار میکنن بعضی وقتها تو یه آهنگ 3 بار استیل آهنگو عوض میکنن ........ خیلی حال میدن......
البته اگه منم حساب کنین کلا با موسیقی های سریع و تکنیکی خیلی حال میکنم . ;)
Thrash و Death و تا حدودی هم Black البته سبک های دیگه هم گوش میدم و بدم نمیاد مثل Power .
COB رو خیلی خوب اومدی . من خیلی خیلی حال میکنم با این گروه . اصلا یه جورایی کلا تریپ و کلاس آهنگ سازیشون با بقیه گروه ها فرق فوکوله !
واقعا آهنگ سازی و نوازندگیشون حرف نداره . ( البته این نظر منه )

نقل قول---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
یک سوال ؟؟ بهترین گیتاریست تاریخ موسیقی راک کیه ؟؟؟

پوسترهای 2005 -4

این فیلم گویا خیلی ترسناک بیده

k46osw.jpg

k46ov7.jpg

این به نظر من یکی از جالبیرین پوسترهای امساله

k46owj.jpg

k46ozo.jpg

k46p0j.jpg

k46p1s.jpg

k46p3k.jpg

k46p7o.jpg

۞۩ محمد ۩۞

شاید باور نکنید ولی اینکه بگیم کدوم گیتاریست بهترینه کار اشتباهیه چون معیار درستی برای انتخاب وجود نداره یه عده میگن جیمی هندریکس بهترینه یه عده میگن مالمستین و جالب تر از همه من از یکی شنیدم که میگفت جیمزهتفیلد بهترین گیتاریسته تاریخه:cheesygri .البته این اخری بیشتر یه جوکه .ولی اگه سوال رو اینطوری بپرسیم که بنظر تو بهترین کیه اونوقت میشه جواب داد .بنظر من (که ممکنه خیلیها قبول نداشته باشند) اینگوی یوهان مالمستین بهترین گیتاریست طول تاریخه .سرعت تکنیک واحساس رو یکجا داره البته گوشت باید به نئوکلاسیک عادت داشته باشه تا بتونی تشخیص بدی .

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط kourosh:
شاید باور نکنید ولی اینکه بگیم کدوم گیتاریست بهترینه کار اشتباهیه چون معیار درستی برای انتخاب وجود نداره یه عده میگن جیمی هندریکس بهترینه یه عده میگن مالمستین و جالب تر از همه من از یکی شنیدم که میگفت جیمزهتفیلد بهترین گیتاریسته تاریخه:cheesygri .البته این اخری بیشتر یه جوکه .ولی اگه سوال رو اینطوری بپرسیم که بنظر تو بهترین کیه اونوقت میشه جواب داد .بنظر من (که ممکنه خیلیها قبول نداشته باشند) اینگوی یوهان مالمستین بهترین گیتاریست طول تاریخه .سرعت تکنیک واحساس رو یکجا داره البته گوشت باید به نئوکلاسیک عادت داشته باشه تا بتونی تشخیص بدی .
کاملا موافقم سید جان .
نمیشه یک نفر رو به عنوان بهترین انتخاب کرد چون ممکنه یه گیتاریست تو سالهای قبل بهترین بوده و همه قبولش داشتن اما کسی باشه که جدید تر اومده باشه و خیلی بهتر و تکنیکی تر و حرفه ای تر کار بکنه . مثل این میمونه که بگیم کارت گرافیک Trident 2 MB بهترین کارت گرافیک تاریخ بوده و خواهد بود!!!
بالاخره رو ز به روز تکنیک و تجربه گیتاریستها بالاتر میره و مسلما از قدیمی تر ها بهتر کار میکنن . ( البته نه همشون ! )
اون جک هم خیلی با مزه بود . دستت درد نکنه . روحیمون که پژمرده شده بود رو شاداب کردی ! :cheesygri
جیمز هتفیلد بهترین تاریخ ؟؟؟؟ :confused: :D
اون طرفی که این حرفو بهت گفته خیلی حرفه ای بوده بابا !
در مورد مالمستین کاملا باهات موافقم . کسی هست که هم سرعت و تکنیک خیلی بالایی داره و هم درک و شعور موسیقیاییش خیلی بالاست .

اینگوی یوهان مالمستین بهترین گیتاریست طول تاریخه .سرعت تکنیک واحساس رو یکجا داره البته گوشت باید به نئوکلاسیک عادت داشته باشه تا بتونی تشخیص بدی .
از توضیحاتت ممنون...نظرت در مورد دیوید گیلمور چیه ؟؟؟؟ و همچنین اگه نظرتا در مورد Slash هم بگی ممنون میشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or