Movie Center

سلام
اول این که سامان امضات رو یه فکری به حالش بکن . ( گیر دادن به مدیرا چه حالی میده )
=====
دوم اینکه هنرپیشه مرد سایلنت هیل " شون بین " نبود ؟
=====
سوم این که میلاد پس اون لیستی که آماده کرده بودی چی شد ؟

حالا که صحبت از War of the Worlds شد دونستن اینها بد نیست;)

کارگردان : Steven Spielberg
تولید کننده : Kathleen Kennedy
نویسنده :Josh Friedman, David Koepp
بازیگران : Tom Cruise, Dakota Fanning, Justin Chatwin
تاریخ اکران : 29 جون 2005
مدت زمان فیلم : 116 دقیقه
بودجه : 132 میلیون دلار
i12224_200pxWaroftheworldsPoster.jpg

آخرین ویرایش:
سامان تو آزادی رو تو این امضای مسخره می بینی؟!خدایی زشته امضاش!!d:عکس انتظامی خوشگل تر بود!
راستی گفتم انتظامی یاد دوستان فیلمی افتادم!آقا چشنواره فجره ها چرا خوابیده اینجا؟کیا چه فیلمایی دیدن تا حالا؟من دیشب ستاره ها(فریدون جیرانی)رو دیدم.اول بگم که سبک فیلم در فیلم داره.یعنی موضوش راجه به سینماس.یه فیلم کاملا تاریک و اعصاب خورد کن.نمیشه گفت خوب بود یا بد.فیلمش از نظر سینمایی خوب بود ولی به دیدنش نمی ارزه!فضای فیلم کلا تو 3 جا خلاصه میشه.دو تا خونه و یه اتوبوس.لوکیشن خارجی اصلا نداره فیلمش.اون دو تا خونه جفتشون دلگیرن(یکی خیلی درب و داغون و سرد اون یکی هم خیلی مایه داری و سرد).اتوبوس هم فضای بدی داره.جوونا دارن حال میکنن در حالی که پدر یکی شون نگرانه...
جدا از این چیزا من هر دفه بازی انتطامی رو می بینم میگم اگه این یه روز بمیره چی میشه؟تو همین فیلم شما فقط کافیه ببینینش.یه صحنه داره که انتظامی تو اون فیلم درونیه دیالوگ یادش رفته(یه مرد فقیز که اگه بازیگری رو نگیره بدبخت میشه،در ضمن فلج هم هست پاهاش)بعدش دوربین داره یه کلوزآپ ازش میگیره.شما همین صفحنه رو که نگاه میکنی تاثیری که روت میذاره کمتر یه فیلم کامل میتونه روت بذاره!فیلم خوبیه ولی اعصب قوی میخواد.بازیگراشم:عزت الله انتظامی،امین حیایی،نگار فولادوند،آهو خردمند،رضا رویگری.
امروز هم قرار بود برم ((به نام پدر)) حاتمی کیا رو ببینم که خواب موندم.الانم مثه سگ پشیمونم!آخرشم بگم که به نظر میاد بهترین فیلمای جشنواره اینا باشن:به نام پدر،کارگران مشغول کارند،باغ فردوس ساعت پنج بعد از ظهر،چند میگیری گریه کنی تا اینجا بیشترین موفقیت رو داشتن.جالبه بدونین که یه فیلم هم هست به اسم((شاهزاده ایرانی))!که داستان یه شاهزاده ی ایرانیه که به دستر پدرش میره تا پهلوون دشمن رو بگیره(یا یه همچین چیزی)من خودم که خیلی مشتاقم این فیلمو ببینم!در ضمن فیلم ستاره ها یه فیلم 3 اپیزودی هست که الان اپیزود اولش رو پرده س به اسم(ستاره می شود)

سامان تو آزادی رو تو این امضای مسخره می بینی؟!خدایی زشته امضاش!!d:عکس انتظامی خوشگل تر بود!

ازادي يعني اينكه من هر عكسي دوست داشتم توي امضام بذارم تا جايي كه مزاحم كسي نشه.حالا مسخره باشه.زشت باشه.سكسي باشه.هر چي باشه كسي حق نداره بگه چرا اونو گذاشتي توي امضات.من دلم ميخواد اين عكس رو بذارم توي امضام.
ازداي يعني هر كي هر جور دلش ميخواد باشه تا جايي كه به حقوق بقيه تجاوز نكنه.

دوست عزيز سامان اين جا جاي اين بحثا اينجا نيست در ضمن اينکه گفتي هرکس هر جور دلش مي خواد باشه درسته ولي اينجا يک سايت عمومي و صدها نفر از اين سايت و تاپيک رو مي بينن .پس يه مقدار به اصول شرعي پايبند باش حداقل تو اين تاپيک.

با این که جای این بحثا تو این تاپیک نیست ولی باید بگم که این سایت دین رسمی نداره که بخوایم به اصولش پایبند باشیم.کسی اینجا دین رسمی انتخاب نکرده که کسی پایبند به اون باشه.اگه هم دین رسمی انتخاب شد ورود ب سایت کاملا اختیاریه نه مثل جایی که شما بخوای نخحوای باید توش باشی و باید یرو یه چیزی باشی که شاید قبولش نداشته باشی.

.پس يه مقدار به اصول شرعي پايبند باش حداقل تو اين تاپيک

من دين و شرع تو رو ندارم.
به هر حال من امضام رو عوض كردم.لطفا اين تاپيك رو از هدف اصليش دور نكنيد...ديگه در اين مورد بحث نشه ...
موفق باشيم

این سایت دین رسمی نداره
Elvis جان دین رسمی سایت و از حرفای من استخراج کردی یا از خودت.
در ضمن در مورد و خروج به سایت هم چیزی نگفتم فقط گفتم جای این بحث ایجا نیست و یه تذکر کوچولو.

من اون دین رسمی رو از این که گفتین به اصول شرعی پایبند باشین در آوردم.وقتی شرعی نیست اصولشم نیست.حالا بیخیال...
الان Chicken littleرو دیدم.بد نبود ولی از والت دیزنی انتظار بیشتری میرفت.به نظر میرسه که پیکسار تو این نسل کارتونای کامپیوتری جلوتر از والت دیزنی باشه.کلا کلیشه ای بود.یه شخصیت که هیشکی حدی نمی گیردش به اضافه ی یه چنتا دوست عجیب غریبش دنیا رو نجات میدن.دی وی دیه مونیخ روهم نگیرین چون پرده ایه!

Leon3d.jpe

اقا من چندين سال پيش اين فيلم بسيار زيبا رو ديدم و بسيار هم ازش خوشم اومد.يكي از زيباترين فيلم هاي خارجي عمرم بوده.فيلم فرنسوي هست و تو آمريكا هم اكران شده.

الان ماهواره كانال italia 1 داشت ميداد كه اوايلش بود ولي يه مرتبه قطع شد و كانال ديگه نيومد و رفت قاطيه كانال هاي scramble . خلاصه مارو گذاشت تو خماري و البته يه كار خيلي مثبت انجام داد و اين بود كه اين فيلم رو يادم من اورد و باعث شده كه من فردا بخوام برم بگيرمش.

در ضمن موسيقي اين فيلم هم بسيار زيباست كه الان ديدم ايران باي يه سي دي ميفروشه كه تمام آهنگ هاي اون هم توش هست.original soundtrack

خلاصه من اين فيلم رو بايد حتما دوباره ببينم.كيا اين فيلمو ديدن ؟ نظرشون چيه ؟ در مورد صحبت شه بد نيست ...

سلام
سامان جان اول به خاطر گیری که به امضات دادم و باعث بوجود اومدن بحث شدم ببخش .
=====
فیلم leon محصول سال 94 فرانسه هست .
کارگردانش لوک بسون هست .
نقش اولش که همون leon باشه ژان رنو هست .
نقش منفیه فیلم که همون پلیس فاسد هست رو گری اولدمن بازی کرده .
و اون دختری که خانودادش رو از دست میده هم ناتالی پرتمن هست .
فیلمش فوقالعاده قشنگ و خوش ساخت هست و از مجموعه کارهای ارزان قیمت و معروف لوک بسون هست .
کلا دیدنش رو به همه توصیه میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or