Movie Center

كيا اين فيلمو ديدن ؟ نظرشون چيه ؟ در مورد صحبت شه بد نيست ...
من دیدمش ( فکر کنم همه دیدن ! ) فیلم خیلی خوبیه !
در همین حد کافیه ؟ :)

اون یارو پلیسه که نقش منفیه خیلی خوب بازی میکنه ... ناتالی پورتمن هم اون زمان بچه ای بیش نبوده ! خوب بازی کرده فقط یخورده گنده تر از دهنش حرف میزنه :)
ژان رنو هم که دیگه استاده ...

داستانش هم جالبه ... پیچیدگی خاصی هم نداره ... یه عده پلیس فاسد ! هستن که پدر دختره نمیدونم بدهی داره بهشون یا جنسشون رو کم و زیاد کرده (یادم نیست ) بعد میان خونواده دختره رو میکشن دختره هم میره آویزونه لئون میشه :) آخرش هم به کشتن میدش !

نوشته شده توسط Saman:
Leon3d.jpe

اقا من چندين سال پيش اين فيلم بسيار زيبا رو ديدم و بسيار هم ازش خوشم اومد.يكي از زيباترين فيلم هاي خارجي عمرم بوده.فيلم فرنسوي هست و تو آمريكا هم اكران شده.

الان ماهواره كانال italia 1 داشت ميداد كه اوايلش بود ولي يه مرتبه قطع شد و كانال ديگه نيومد و رفت قاطيه كانال هاي scramble . خلاصه مارو گذاشت تو خماري و البته يه كار خيلي مثبت انجام داد و اين بود كه اين فيلم رو يادم من اورد و باعث شده كه من فردا بخوام برم بگيرمش.

در ضمن موسيقي اين فيلم هم بسيار زيباست كه الان ديدم ايران باي يه سي دي ميفروشه كه تمام آهنگ هاي اون هم توش هست.original soundtrack

خلاصه من اين فيلم رو بايد حتما دوباره ببينم.كيا اين فيلمو ديدن ؟ نظرشون چيه ؟ در مورد صحبت شه بد نيست ...

از بازي Gary Oldman تو اين فيلم خيلي سخت بشه گذشت. عالي بود

دوستان يه سوال بي ربط به تاپيك داشتم
ميتونيد روز دقيق مراسم اسكار وساعتشو بگيد و اينكه كانالي از ماهواره مستقيم پخش ميكنه؟

.كيا اين فيلمو ديدن ؟ نظرشون چيه ؟ در مورد صحبت شه بد نيست ...
منم این فیلما دیدم...راستش چی بگم.. بنظر من فیلم خوبیه اما شاهکار نیست .. در کل یکی از بهترین فیلم هاییه که من از ژان رنو دیدم..

هفته پيش Underworld: Evolution رو ديدم و بنظر من خيلي از قسمت اولش خوش ساختتر بود و بازي خوب كيت بكينسل هم كاملترش كرد. من كه خوشم اومد همه عناصر يك فيلم اكشن خوب رو داشت :) شمام بريد بگيريد ببينيد البته من دانلود ميكنم :)

سامان انضافا تو خودتم میونی از چی خوشت میاد؟؟!من که خیلی از فیلم لئون خوشم نیومد.ناتالی پورتمن و ژان رنو خیلی به هم بی ربط بودن و اصلا دلیل واقعی ای نمیشه برای رابطه شون آورد جز عضق یه دختر 15 ساله به یه مرد 30-40 ساله.که من بازم فکر میکنم یه جور سمبل کاری ت داستانه.راستی جشنواره فیلم فجر تموم نشد ولی اختتامیه اش برگزار شد که برنده ها رو اعلام کردن.همونطور که انتظار می رفت نام حاتمی کیا در غیاب بزرگان سینما عوعا کرد!
« به نام پدر » ساخته ابراهيم حاتمی کيا با کسب پنج سيمرغ بلورين فيلم برتر جشنواره لقب گرفت. ليست کامل برگزيدگان به شرح زير می باشد:
بهترين فيلم: « به نام پدر » به تهيه کنندگی ابراهيم حاتمی کيا
بهترين كارگرداني : اصغر فرهادي براي فيلم « چهارشنبه سوري »
ديپلم افتخار بهترين فيلمنامه: « به آهستگي » نوشته پرويز شهبازي
ديپلم افتخار بهترين فيلمنامه : « بنام پدر » نوشته ابراهيم حاتمي كيا
ديپلم افتخار بهترين فيلمنامه اقتباسي : « شاهزاده ايرانی » نوشته محمد نوری زاده
بهترين بازيگر نقش اول زن: هديه تهراني براي بازي در فيلم « چهارشنبه سوري »
بهترين بازيگر نقش اول مرد: پرويز پرستويي براي بازي در فيلم « بنام پدر »
بهترين بازيگر نقش مكمل زن: مهتاب نصير پور براي بازي در فيلم « بنام پدر »
با تقدير از: ترانه عليدوستي براي بازي در فيلم « چهارشنبه سوري »
بهترين بازيگر نقش مكمل مرد: حميد لولايي براي بازي در فيلم « چند مي گيري گريه كني »
بهترين مدير فيلمبرداري: محمد داوودي براي فيلم « زمستان است »
بهترين تدوين: هايده صفي ياري براي فيلم « چهارشنبه سوري »
بهترين موسيقي متن فيلم: محمد رضا درويشي براي فيلم « شهر آشوب »
بهترين چهره پردازي: مهرداد مير كياني براي فيلم « بنام پدر »
بهترين صدابرداري: يدالله نجفي و ناصر شکوهی نيا براي فيلم « زمستان است »
بهترين صداگذاري: محمد رضا دلپاك براي فيلم « زمان مي ايستد »
بهترين طراحي صحنه و لباس: ايرج رامين فر براي فيلم « شاهزاده ايراني »
بهترین جلوه هاي ويژه: محسن روزبهاني براي فيلم « شهرآشوب »
بهترين فيلم هنر و تجربه: « سفر به هيدالو » ساخته مجتبي راعي
بهترين فيلم كوتاه داستاني: « با او » ساخته نقي نعمتي
بهترین فيلم اول: « عصر جمعه » ساخته مونا زندي حقيقي
بهترین فيلم دوم: « شاهزاده ايراني » ساخته محمد نوري زاد
بهترین کارگردانی فیلم مستند: « اینانا » به کارگردانی سودابه مجاوری
دیپلم افتخار کارگردانی فیلم مستند: « دگردیسی » ساخته سیدحسین صافی
بهترین پژوهش فیلم مستند: امید بنکدار و کیوان علی محمدی برای فيلم « MDMA »
دیپلم افتخار پژوهش فیلم مستند: وحید چاووش برای « خاطرات ابری ».

با این حساب به نام پدر اول شد.چهارشنبه سوری دوم شد.شاهزاد ایرانی سوم شد.این یکیو باید دید.امیدوارم کار آبرومندی باشه(البته هیچ ربطی به بازی ای با همین اسم نداره).مخص.صا این که صحنه و لباس رو برده که تو یه فیلم اینجور خیلی مهمه.بهترین فیلمنامه اقتباسی رم برده.البته اینا مل بخش ایرانه.بخش جهانم اعلام شد که چون توی هیچ سایتی پیدا نکردم و فقط تو روزنامه خوندم مهماشو فقط براتون میذارم:
سه تا رو ایران برده:
بهترین فیلمنامه نویس:مانی حقیقی(کارگران مشغول کارند)
بهترین بازیگر مرد:محمدرضا فروتن(به آهستگی)
بهترین فیلم(این سیمرغ بلورین نیست!جایزه است):جهانگیر کوثری(به آهستگی)
بهترین کارگردانی:جانی آمیلو(کلیدهای حانه-ایتالیا)
جایزه ویژه:آزرده(ماساهیرو کوبایاشی-ژاپن(داود کجایی؟!))
بهترین اثر هنری:سقوط(الیور هیرشبیگل-آلمان)
تماشاگران:پنهان(مایکل هانکه)
سینمای معناگرا:زورو(یوسف فارسی-سوند-دانمارک-انلیس)
بهترین کارگردان(با بهترین کارگردانی فرق داره!):برادر کوچک(تائه هی یونگ هیم-چین)
بهترین فیلم:فرشته طائرپور(تهیاه کننده)برای فیلم وقتی همه خواب بودند(من زیاد تعریفشو شنیدم)
یه دیپلم افتخارم به داداش مصطفس عقاد دادن.البته این جایزه هاشون خیلی در هم برهمه!در ضمن به نام پدر یه جایزه دیگه هم برد تو بخش مساقه آسیا(بهترن فیلم)
من خودم 4 تا فیلم دیدم امسال که هیچکدوم تو این لیست نبودن!ستاره ها(6 از 10).تقاطع(7 از 10).صحنه جرم ورود ممنوع(5 از 10).زاگرس(3 از 10).ابته اگه شنس بیارم امشب چهارشنبه سوری رو میبینم.

نوشته شده توسط XENOS:
دوستان يه سوال بي ربط به تاپيك داشتم
ميتونيد روز دقيق مراسم اسكار وساعتشو بگيد و اينكه كانالي از ماهواره مستقيم پخش ميكنه؟

من دقیقا نمی دونم ولی بزار 30 ژانویه که کاندیدا رو گفتن بتون دقیق میگم چه کانالی میزاره و چه ساعتی : کانالش هم چنل 2 و اس اف 2 به احتمال 60 درصد پخش مستقیم میکنند

نوشته شده توسط Darkfie1d:
هفته پيش Underworld: Evolution رو ديدم و بنظر من خيلي از قسمت اولش خوش ساختتر بود و بازي خوب كيت بكينسل هم كاملترش كرد. من كه خوشم اومد همه عناصر يك فيلم اكشن خوب رو داشت :) شمام بريد بگيريد ببينيد البته من دانلود ميكنم :)

بابا ای بل من چون یه مشت دی وی دی گذاشته بودم دانلود بشه دانلود اندر ورد افتاده اخرا ولی فکر کنم تا 4 روز دیگه دانلودش تموم میشه حتما در موردش بحث می کنیم ...

اقایون من در چند روز اخیر یه سری دی وی دی گرفتم که اونایی که خوب بودن رو بتون میگم گیر بیارین :

Weding Crasher 7/10
IN to The blue 6/10
cinderla man 9/10
War Of the Wold :D 10/10
40year old virgin 9/10​
اگه غلط املای دارن به بزرگی خودتون ببخشید اعداد هم امتیازاتی که خودم بشون دادم :cheesygri

سلام

میشه کمی در مورد فیلم Underworld: Evolution توضیح بدید

من الان برای ظهر دانلود Hostel تموم میشه
بعدش دیگه بیکارم این ارزش اوردن رو داره
بعد اینکه فیلش که از روی پرده نیسش
چون این هاستیل همشون از روی پرده بودش

نوشته شده توسط kelark:
من دقیقا نمی دونم ولی بزار 30 ژانویه که کاندیدا رو گفتن بتون دقیق میگم چه کانالی میزاره و چه ساعتی : کانالش هم چنل 2 و اس اف 2 به احتمال 60 درصد پخش مستقیم میکنند

از پاسخت ممنون. اسم انگليسي اين دو كانالي كه گفتيو ميتوني بزاري واينكه اگه مطمئن شدي از يه كانال كه حتما مراسمو نشون ميده مارو در جريان بزار

نوشته شده توسط Darkfie1d:
دارک فیلد جان من قسمت اول UnderWorld رو دیدم و خیلی خیلی باهاش حال کردم.فقط مشکلی که هست اینه که توی اون قسمت هم ویکتور (Victor) و هم لوشن (Lucian) دوتاشون مردن ولی توی عکسها و تریلرها و ... Evolution این دو تا هستن.میخواستم بدونم دوباره برمی گردن یا اون تیکه ها مربوط به گذشته شون هست؟یه سوال دیگه هم اینکه توی این فیلم Vampire ها به جز ویکتور یه رییس دیگه هم داشتن ( فکر کنم اسمش مارکوس بود ).اون توی Evolution هست یا نه ؟
موفق باشین.

آریا جان مارکوس رییس دیگه ی خوناشام ها بوده که قسمت اول در خوابه و مثل اینکه اون باید
بیدار میشده نه ویکتور !
اما در صحنه ی آخر فیلم قبل میبینید که خون دکتر لایکن ها وارد جایی که مارکوس درش قرار داشته میشه و از این چیزی انتظار نمیره جز زنده شدن مارکوس.

نوشته شده توسط EBLISER:
آریا جان مارکوس رییس دیگه ی خوناشام ها بوده که قسمت اول در خوابه و مثل اینکه اون باید
بیدار میشده نه ویکتور !
اما در صحنه ی آخر فیلم قبل میبینید که خون دکتر لایکن ها وارد جایی که مارکوس درش قرار داشته میشه و از این چیزی انتظار نمیره جز زنده شدن مارکوس.
کاملآ درسته.ولی لوشن و ویکتور توی این فیلم چی کار می کنن ؟ توی UnderWorld : Evolution صحنه های اون یارو که نصفش Werewolf و نصف دیگش Vampire بود هم باید باحال باشه.
----------------------------------------
یه سوال :
DVD فیلمهای King Kong , Harry Potter 4 اومده ؟ با کیفیت خوب ؟
موفق باشین.

DVD فیلمهای King Kong , Harry Potter 4 اومده ؟ با کیفیت خوب ؟
موفق باشین.
king kong رو تا جایی که میدونم همشون پرده ای هستن.تو سایتهای تورنت هم فقط پرده ایش رو دیدم.hp4 رو هم یکی از آشناهام میگفت dvd یش رو داره حالا نمیدونم راست گفته یا نه.

آخرین ویرایش:
کاملآ درسته.ولی لوشن و ویکتور توی این فیلم چی کار می کنن ؟ توی UnderWorld : Evolution صحنه های اون یارو که نصفش Werewolf و نصف دیگش Vampire بود هم باید باحال باشه
.

درسته فیلم هنوز به دست خودم نرسیده اما فکر میکنم که این عکس ها فقط حکم یه اسکرین شات از فیلم قبلی رو داشته باشن.
بله مایکل همون انسان فناناپذیر که با گاز گرفته شدن توسط دو گروه لایکن ها و خوناشام ها قدرت
زیادی به دست آورد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or