Movie Center

سلام بچه ها كسي قيلم Hitch رو ديده
250px-Kevin_26_Will_in_Hitch.jpg

Hitch فیلمیه به کارگردانیه Andy Tennant. با بازیگریه Will Smith که نقش یک دکتر را بازی می کنه ...هنر پیشگان فیلم عبارتند از
Will Smith — Alex 'Hitch' Hitchens
Eva Mendes — Sara
Kevin James — Albert
Amber Valletta — Allegra Cole
200px-Hitch_poster.jpg

آخرین ویرایش:
سلام

ممنون فرزاد جان....ولي منظورم اينكه اگه فيلم قشنگي هست تو سبد سفارشم بدم....

اون فيلم وحشتناك رو هم بگيد اگه جالب هست بگيرم...راستي رينگ 2 رو هم همين طور

اصلا چند تا فيلم وحشتناك پدر مادر دار رو بگيد تا من هم ديگه اين جوري سر در گم نشم

سلام
بچه ها من مجموعه فیلمهای پلنگ صورتی رو میخوام که پیتر سلرز توشون بازی کرده و کارگردانشونم بلیک ادواردز هست ( فکر کنم 5 تا هستن ) . میخوام dvd باشه .
( مونا یدونم که الان میگی ایران بای دارشون . ولی من چیزی رو میخوام که کیفیتش عالی و تضمین شده باشه )
اگر کسی میتون کمکم کنه pm بزنه لطفا
آخه مشکل اینه که اینی که ایران بای کیفیتش عالی و تضمین شدست !!
اتفاقا یه پکیجه !!

سلام

ممنون فرزاد جان....ولي منظورم اينكه اگه فيلم قشنگي هست تو سبد سفارشم بدم....

اون فيلم وحشتناك رو هم بگيد اگه جالب هست بگيرم...راستي رينگ 2 رو هم همين طور

اصلا چند تا فيلم وحشتناك پدر مادر دار رو بگيد تا من هم ديگه اين جوري سر در گم نشم
مشکل اینه که از این جدیدا هیچ کدومشون پدر مادر دار نیستن !!!

ولی این خانه مومی (house of wax ) من چند روز پیشم گفتم .... از اون ترسناکای وحشی بازی هست . تریپ اره و اینا .....
Dark water و Skeleton key و ابلته Saw II هم هستن و یک فیلم وحشی بازی دیگه هم هست بنام High tension که اره رو میزاره تو جیفش )NC-17 هست !!!)

چند تا دیگه هم هست ولی اونا دیگه چرت ترن !!

رینگ 2 هم بد نیست اگه یکشو دوست داری اینم خواهی داشت تا حدی !!

رینگ 2 هم بد نیست اگه یکشو دوست داری اینم خواهی داشت تا حدی

اتفاقا همين الان جلوي روم هست
smile.gif

بذار اصلا بگم چه فيلمهايي رو گرفتم (ببخشيد فارسي مي نويسم)

اسكندر

sin sity

جنگ دنياها

kingdom of heaven

رينگ2

hitch

كارتونهاي ماداگاسكار و شگفت انگيزان

خانه مومي

حالا اينها قابل تعويض هست...فقط كرايه فيلم كم ميشه

هر كدوم به درد آرشيو مي خوره لطفا بگيد نگه دارم...بقيه رو هم كه>>>>>>>>>>>>>

دوستان عزيز , ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه آرشيو DVD فيلم داشته باشه ؟
من خودم حدود 185 تا DVD دارم (البته همه خارجي هستن و ايراني توشون نيست) و ميخوام ببينم اگر كسي از بچه ها باشه كه تو كار DVD باشه و تمايل داشته باشه تا با هم تبادل DVD كنيم , يعني چيزايي رو كه من دارم و اون نداره , من بهش بدم و بر عكس چيزايي رو هم كه من ندارم ازش بگيرم و رايت كنم.
wink.gif

دوستان عزيز , ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه آرشيو Dvd فيلم داشته باشه

سلام

من قصد تملق ندارم.....ولي من حدود 380 تا فيلم Dvd دارم..ادعا مي كنم كه بيشتر فيلمهاي پدر و مادر دار رو دارم...dvd پچ دار و اورجينال هم حدود 15 عنوان دارم....مثلا ارباب حلقه ها. كه در يه پچ 3 تايي ارايه شده....

من همه جوره در خدمتت هستم طاهر جان...شما جون بخواه

سلام
دوستان عزيز , ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه آرشيو DVD فيلم داشته باشه
طاهر من تازه شروع کردم به جمع کردن dvd ولی خوشحال میشم که با هم بده بستون داشته باشیم .
من بیشتر فیلمایه کلاسیک و قدیمی جمع میکنم .
فقط مشکلی که هست من خوزستان زندگی میکنم .
آخه مشکل اینه که اینی که ایران بای کیفیتش عالی و تضمین شدست !!
اتفاقا یه پکیجه
مونا نمیخوام رایت شده باشه ها .
dvd هاش باید orginal باشن .
حوصله ندارم برم ایران بای . زحمت بکش بگو پکش چنتایه و قیمتش چقدر هست .
=====
بچه فردا شب ساعت 8:40 دقیقه شبکه 4 فیلم " مرد فیلنما " رو میزاره .
کارگردانش دیوید لینچ عزیز و دوست داشتنیه . هنرپیششم سر آنتونی هاپکینز .

بچه فردا شب ساعت 8:40 دقیقه شبکه 4 فیلم " مرد فیلنما " رو میزاره .
کارگردانش دیوید لینچ عزیز و دوست داشتنیه . هنرپیششم سر آنتونی هاپکینز .

آره....چند تا فيلم ديگه هم شبكه هاي ديگه دارن...همون بهتر كه اسمشونو نگم/////

طاهر من تازه شروع کردم به جمع کردن dvd ولی خوشحال میشم که با هم بده بستون داشته باشیم .
من بیشتر فیلمایه کلاسیک و قدیمی جمع میکنم .
فقط مشکلی که هست من خوزستان زندگی میکنم

خب مگه نمي شه اونجا تبادل فيلم داشت......اصلا بهتره كه تبادل در صورت خواستن به صورت رايتي باشه....بهتر نيست...يعني من فيلم از پرهام ميگرم..اون رايت مي كنه برام و باز اون يه فيلم از من مي خواد من براش رايت مي كنم.....سر به سر هم ميشه...

سلام
خب مگه نمي شه اونجا تبادل فيلم داشت......اصلا بهتره كه تبادل در صورت خواستن به صورت رايتي باشه....بهتر نيست...يعني من فيلم از پرهام ميگرم..اون رايت مي كنه برام و باز اون يه فيلم از من مي خواد من براش رايت مي كنم.....سر به سر هم ميشه...
اینجوری خوبه . ولی موضوع اینه که هنوز خیلیا dvd recorder ندارن . تازه dvd 9 ها رو چکار کنیم ؟
ولی من همه جوره پایتم .

نوشته شده توسط Taher:
من خودم حدود 185 تا DVD دارم (البته همه خارجي هستن و ايراني توشون نيست) و ميخوام ببينم اگر كسي از بچه ها باشه كه تو كار DVD باشه و تمايل داشته باشه تا با هم تبادل DVD كنيم , يعني چيزايي رو كه من دارم و اون نداره , من بهش بدم و بر عكس چيزايي رو هم كه من ندارم ازش بگيرم و رايت كنم.
wink.gif

فكر خوبيه.منم حاضرم ولي يك مشكلي هست كه اونم وابستگي شديد بعضيا به فيلماشون هست(مثل خود من)كه حتي يك لحظه هم نمي تونن اونا رو(مخصوصا اونايي كه براشون خاطره هاي خوبي رو تداعي مي كنن)از خودشون دور كنن.ولي براي حل اين مشكل هم:

بهتره كه تبادل در صورت خواستن به صورت رايتي باشه....بهتر نيست...يعني من فيلم از
پرهام ميگرم..اون رايت مي كنه برام و باز اون يه فيلم از من مي خواد من براش رايتمي كنم.....سر به سر هم ميشه...

به نظرم راه حل بهزاد راه حل مناسبيه.
در ضمن به جز
dvd هاي خارجي من بعضي از فيلمهاي ايراني كه بهشون علاقه دارم رو هم به صورت vcd دارم(به راحتي نمي شه از كنار فيلمهايي چون لاك پشت ها (هم)پرواز مي كنند يا اشك سرما و يا پري يا مادر و يا خيلي از فيلمهاي ايراني با وجود همه كاستيهاشون گذشت.در دسترس بودن نشانه كم ارزش بودن چيزي نيست(البته!!! در مورد رايت فيلمهاي ايراني با توجه به همون نوشته تكراري اول همه فيلمها موافق نيستم)

آخرین ویرایش:
ممنون فرزاد جان....ولي منظورم اينكه اگه فيلم قشنگي هست تو سبد سفارشم بدم
نمی تونم بگم خیلی قشنگه اما در کل می تونم بگم بد نیست...حداقل ارزش یکبار دیدن را داره....

نوشته شده توسط Taher:
wink.gif

اقا طاهر من دي وي دي زياد دارم ( 40 تا );) اكثرا اصلي هستند ( لورد ها - بليد1و2و3 - - ( سريال هاي انجل - لاست - .... ) همش هم دانلودين ولي اصلي. من كه شيرازم ببينين مشكلي چيزي ندارين؟ )

براي رايت هم LG DVD خوبن قيمتش هم 500 تومنه ايني ( TDK DVD+R ) كه اقا پرهام ميگن خيلي گرونه مال بچه پولداراست نه من

مبگم يه توضيحي در مورد ايران باي به منم بدين اين چه سايتي هست.

راستي بچه ها از طرف يه جايي ( DVD ARCHIVER ) بم ميل زدن گفته 1500 تا يا بيشتر دي و دي داره مي خواين ميلشو بتون بدم چون فكر كنم طرف تهراني باشه من تا ترم ديگه كه مي خوام تهران مهمان بگيرم نمي تونم از اين منبع ها استفاده كنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or