farzadlion
کاربر سایت
آخه مشکل اینه که اینی که ایران بای کیفیتش عالی و تضمین شدست !!سلام
بچه ها من مجموعه فیلمهای پلنگ صورتی رو میخوام که پیتر سلرز توشون بازی کرده و کارگردانشونم بلیک ادواردز هست ( فکر کنم 5 تا هستن ) . میخوام dvd باشه .
( مونا یدونم که الان میگی ایران بای دارشون . ولی من چیزی رو میخوام که کیفیتش عالی و تضمین شده باشه )
اگر کسی میتون کمکم کنه pm بزنه لطفا
مشکل اینه که از این جدیدا هیچ کدومشون پدر مادر دار نیستن !!!سلام
ممنون فرزاد جان....ولي منظورم اينكه اگه فيلم قشنگي هست تو سبد سفارشم بدم....
اون فيلم وحشتناك رو هم بگيد اگه جالب هست بگيرم...راستي رينگ 2 رو هم همين طور
اصلا چند تا فيلم وحشتناك پدر مادر دار رو بگيد تا من هم ديگه اين جوري سر در گم نشم
رینگ 2 هم بد نیست اگه یکشو دوست داری اینم خواهی داشت تا حدی
دوستان عزيز , ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه آرشيو Dvd فيلم داشته باشه
طاهر من تازه شروع کردم به جمع کردن dvd ولی خوشحال میشم که با هم بده بستون داشته باشیم .دوستان عزيز , ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه آرشيو DVD فيلم داشته باشه
مونا نمیخوام رایت شده باشه ها .آخه مشکل اینه که اینی که ایران بای کیفیتش عالی و تضمین شدست !!
اتفاقا یه پکیجه
بچه فردا شب ساعت 8:40 دقیقه شبکه 4 فیلم " مرد فیلنما " رو میزاره .
کارگردانش دیوید لینچ عزیز و دوست داشتنیه . هنرپیششم سر آنتونی هاپکینز .
طاهر من تازه شروع کردم به جمع کردن dvd ولی خوشحال میشم که با هم بده بستون داشته باشیم .
من بیشتر فیلمایه کلاسیک و قدیمی جمع میکنم .
فقط مشکلی که هست من خوزستان زندگی میکنم
اینجوری خوبه . ولی موضوع اینه که هنوز خیلیا dvd recorder ندارن . تازه dvd 9 ها رو چکار کنیم ؟خب مگه نمي شه اونجا تبادل فيلم داشت......اصلا بهتره كه تبادل در صورت خواستن به صورت رايتي باشه....بهتر نيست...يعني من فيلم از پرهام ميگرم..اون رايت مي كنه برام و باز اون يه فيلم از من مي خواد من براش رايت مي كنم.....سر به سر هم ميشه...
نوشته شده توسط Taher:دوستان عزيز , ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه آرشيو DVD فيلم داشته باشه ؟
من خودم حدود 185 تا DVD دارم (البته همه خارجي هستن و ايراني توشون نيست) و ميخوام ببينم اگر كسي از بچه ها باشه كه تو كار DVD باشه و تمايل داشته باشه تا با هم تبادل DVD كنيم , يعني چيزايي رو كه من دارم و اون نداره , من بهش بدم و بر عكس چيزايي رو هم كه من ندارم ازش بگيرم و رايت كنم.
بهتره كه تبادل در صورت خواستن به صورت رايتي باشه....بهتر نيست...يعني من فيلم از
پرهام ميگرم..اون رايت مي كنه برام و باز اون يه فيلم از من مي خواد من براش رايتمي كنم.....سر به سر هم ميشه...
نوشته شده توسط Taher:دوستان عزيز , ميخواستم ببينم كسي از دوستان هست كه آرشيو DVD فيلم داشته باشه ؟
من خودم حدود 185 تا DVD دارم (البته همه خارجي هستن و ايراني توشون نيست) و ميخوام ببينم اگر كسي از بچه ها باشه كه تو كار DVD باشه و تمايل داشته باشه تا با هم تبادل DVD كنيم , يعني چيزايي رو كه من دارم و اون نداره , من بهش بدم و بر عكس چيزايي رو هم كه من ندارم ازش بگيرم و رايت كنم.