Movie Center

من دیدم ولی انده بد شانسی اینه که آدم خواهرش تهرون باشه بگه برای هری پاتر 4 رو بخرن اونا هم بیارن آدمم بخواد روز تعطیل ببینه بعد هر دو تا سی دیش ، سی دی یک میشه ببین آدم چقدر ضایع میه
ول هیمن سی دی یک رو که دیدم باحال بود
ولی خیلی روی یول بال تمرکز کرده (حدود 20 دقیقه از فیلم !!) در حالیکه در کتاب شادی فقط یک فصلش یرای یول بال رفته !!
خب منم قبول دارم فیلمش کاری به کتابش نداره اما خب تبلیغاتی که ار فیلم دیدم بنظرم جالب اومد
راستی من دیروز فیلم Mr and Mrs Smith را دیدم با بازیگری انجلینا جولی و برد پیت در کل فیلم بدی نبود...

نوشته شده توسط farzadlion:
خب منم قبول دارم فیلمش کاری به کتابش نداره اما خب تبلیغاتی که ار فیلم دیدم بنظرم جالب اومد
راستی من دیروز فیلم Mr and Mrs Smith را دیدم با بازیگری انجلینا جولی و برد پیت در کل فیلم بدی نبود...

يكي از بدترين و افتضاحترين فيلمي كه تو عمرا ديده بودم بود ( البته من از بچگي از اين 2 تا بدم ميومده)

نقل قول:
اقا بهزاد من تو اين صحفه تو وبلاگم توضيحات كامل رو دادم ولي همون طور كه دوستان گفتن برين دي وي دي زير نويس فارسي دار رو بگيرين خيلي فيلم محشري هست .

البته میلاد جان فکر کنم این جواب شهرام بود به این سوال :

نقل قول:
سلام بچه ها يكي در مورد فيلم sin sity مي تونه توضيحي بده...آخه بالاخره يه بانك فيلم گير آوردم...بعد درمورد اين فيلم توضيح بديد جالب هست يا نه؟

اوه شرمنده قاطي كردم شايد ولي فكر نمي كنم اقا شهرام خيلي وقته اين فيلم رو ديدن جواب اقا بهزاد بوداااا؟؟؟

ميگم من هري پاتر رو 2 بار دانلود كردم 2 بارش كيفيت خراب ( شانس به اين ميگن ) منا خانم اون هري پاتري كه شما 30دي يكش ديدين كيفيتش چطور بوده؟ ؟ ؟

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط The BIG Boss:
با سلام...

حالا با این همه حرفی که زدم.. یه نفر ( یا حتی تمام بچه های فعال این بخش رو ) پایه میخام که یه همچین بحثی در مورد فیلم Donnie Darko داشته باشیم..فیلم محصول 2001 هست اما در تابستان 2004 یه نسخه Director's Cut دادن بیرون که درک فیلم رو ساده تر کرد. میخام ببینم که از دوستان کسی این فیلم رو دیده و اگه دیده پایه یه همچین بحث داغی هست....
و برای دوستانی که فیلم رو دیدن ولی چیزی سر در نیاوردن باید بگم که قبل از تماشای این فیلم حتما یه نگاهی به کتاب A Brief History Of Time نوشته پروفسور Stephen Hawking بندازن.. قضیه و داستان فیلم تا حد زیادی شفاف میشه...
به هر حال دنبال پایه میگردم که این بحث رو دنبال کنیم.

Donnie_Darko_Directors_Cut-front.jpg

=====================
در مورد پروفسور Hawking هم اگه علاقه مند هستید اطلاعاتی داشته باشید یه سری به اینجا بزنید:
( ایشون یکی از برجسته ترین چهره های جهانی در زمینه فیزیک هستند )

Code:
http://en.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking

فعلا.
Cheers

من این فیلمو دیدم . همونطور که خودت گفتی فیلم سنگینی هست و نیاز به بررسی و توضیح داره.
اونیم که دیدم فکر کنم نسخه اولیش بود نه directo's cut
بحثشو شروع کن. باید جالب باشه

اینم لینک فیلم برای اطلاعات بیشتر. دوستان یه نگاه بندازن

http://www.imdb.com/title/tt0246578/

نوشته شده توسط Dark Light:
LEGEND Chuck Schuldiner

hrbsxi.jpg

چي بگم ازش که نگم بهتره
خدا بيامرزتش اون رفت تا تو اون دنيا فرمانرواييشو شروع کنه

سه تا از اشعار آلبوم به قدري زيبا و عميق بود كه توجه همه صاحب نظران اشعار راك را بر مي انگيخت و شيوه نواختن درام (اجراي نت هاي چهارلاچنگ با تمپويي بالاتر از 240 روي درام Snare) درامرهاي جز را متعجب مي كرد. قطعه (تو رنج مي كشي) مشتمل بر دو گيتار، يك گيتار بيس، درام، فيد بك آمپلي فايرها و شعري به غايت فلسفي، با همكاري جان زرن John Zorn كه (پير جز) لقب گرفته بود، نواخته شد.در Bands by Night گزارش شده است كه متاليكا با شنيدن كل اين آلبوم در يك مهماني، به مدت يك ساعت هيچ حرفي با يكديگر نمي زنند!. جذام سرشار از مفاهيم عميق است.هر قطعه اين مجموعه به گونه غريبي بيانگر واقعيات هولناكي است كه بسيار مشوش كننده تر از داستانهاي تخيلي خون آشامها و زامبيهاست.

اشعار اين آلبوم بگونه اي هنرمندانه اشاره به مضاميني چون جنگ افروزي، مرگ ترحم، مرگ انسانيت ، ارتجاع سياه و عدم اطلاع از زندگاني پس از مرگ در قالب استعاراتي مانند جذام و... دارد. با اين حال اعضاي گروه بار ديگر چاك را تنها مي گذراند. او كه همواره از يك سو درگير مسائل فكري خود است، هرازگاهي بايد زجر تنها ماندن را تحمل كند. پناه او طبيعت، دريا، گلهايش و خانه و خانواده اش است. خوشبختانه همواره نوازندگاني كه او را تحسين مي كردند و همراهي او برايشان به رويايي مي مانست به ياريش مي شتافتند. همچون جيمز مورفي James Murphy گيتاريست نابغه فلوريدايي كه با هر گروهي همنوازي كرده موجب ارتقاي كلي در موسيقي آن گروه بوده است. در روزهاي واپسين سال 1989چاك شلداينر نااميد از ريك رز كه علاقه اي به ارتقا و پيشرفت نشان نمي داد به ستوه آمد و سرانجام جيمز مورفي را جايگزين او كرد.
گرچه پاره يي از تفكرات كه ذهن وبستر را به خود مشغول داشته همچون خام خواري و ترك گوشت همانند پيروان بيرمينگامي دث متال، كركس Carcass، كه نفرت خود را از گوشت خواري در آلبوم زياده سخن گفتن از مضرات Descanting the Insalubrious همچون مانيفستي كه شباهت بسيار آن با فوايد گياهخواري صادق هدايت قابل توجه است، خيلي بر چاك تأ‌ثير نمي گذارد.

ليكن نظريه مغاك نيچه، كه نه تنها در دوران پروتو متال (1983 - 1969) كه در دوران مدرن (1988 - 1983)، پست مدرن (1966 - 1988) و حتي در دوره ارگانيك (1997) باني پديدار شدن اين موسيقي كه به طور مستقيم اشاره به مرگ و زجر كشيدن دارد، است. به قول خود او بر ذهنش خالكوبي مي شود.

چاك شلداينر تاريخ اجتماعي چهار دوره مذكور موسيقي متال را به خوبي می شناسد و به متال هدونيستي همچون كيس Kiss و جوداس پريست Judas Priest به شدت عشق مي ورزد. او به ارتباط جامعه شناسي اين چهار دوره (سبمولوژيكال - مصرف گرايي - احساس گرايي و اخلاق گرايي) و رابطه آن با جريان مخالف كه همواره در موسيقي متال هر دوره بيان شده است(هدونيستي - وظيفه شناختي، پوچ گرايي و فرا سوي ماديات) اشراف كامل دارد. به سبب اين شناخت عميق، چاك در دوره خود آثاري را ارائه كرده كه نقطه اوج آن دوران به حساب مي آيند. و بدين ترتيب، در روزهايي كه احساس و انديشه ي كانت ذهن خلاق او را به شدت به خود مشغول داشته، آلبوم نمادين Symbolic را مي آفريند. بار ديگر اثري سرشار از ادبيات ناب، موسيقي پربار و مفاهيمي عميق دنياي متال را متحول مي سازد.
چاك شلداينر، امپراتور دث متال، پس از مبارزه اي طولاني و حزن آور با تومور بدخيم مغز، سرانجام به سرنوشتي كه معتقد بود همچون حقيقتي در پس پرده سردرگمي ها او را انتظار مي كشد، پيوست. بزرگ شاعر و فيلسوف دنياي متال، عبور براي يافتن نيمه حقيقي خود را از سالها قبل در اشعارش منعكس كرده بود.
مرگ او نه تنها دنياي متال، كه موسيقي مدرن را سوگوار و سياهپوش مي كند و اشك از چشمان بسياري از هنرمندان و هنردوستان دنيا جاري مي سازد

يادش گرامي باد

خیلی جالب بود . با تشکر .

دوستان اگر lyrics های فارسی البوم / اهنگ های این آقا رو دارند اینجا بذارن .

در ضمن آیا منبعی هست که lyrics انگیلیسی رامستاین رو داشته باشه. اخه این بابا مثل اینکه خیلی تعصبیه و فقط آلمانی میخونه.

مثل اينكه كسي اين فيلم .Mulholland Dr رو نديده !؟ :confused:
اگر تونستيد حتما ببينيد. من روي موضوع تحقيق و فكر كردم و به يك نتايجي رسيدم.
فيلم خيلي جالبي بود , حداقل براي من.

سلام دوستان

یه چیزی رو هی میخوام نگم نمیشه

این مراسم MTV European Awards 2005 که در پرتغال برگزار شد بر و بچ دیدید ؟

کلا من تو کف این مجریش بودم . اخه آدم درست حسابی تر از این پیدا نمیشد ؟

اصلا قزاقستان جه ربطی به اروپا داره ؟ مگه قزاقزستان تو اروپاست ؟

بعدشم آیا این خارجیا تو همه مراسماشون اینجوری صحبت میکنن ؟

من که فقط از جایزه free mind اش خوشم اومد.

يكي از بدترين و افتضاحترين فيلمي كه تو عمرا ديده بودم بود ( البته من از بچگي از اين 2 تا بدم ميومده)

درست برعكس من...البته من اصلا به اين فيلمشون كاري ندارم

ولي نقش براد در فيلم تروا واقعا به ياد ماندني بود

و همچنين نقشهاي همين خانم جولي هم به نظر من بد نيست....

طي اين چند روز تلويزيون چند تا فيلم معرفي كرد براي پخش در آذرماه كه حداقل دو سه تاشون قابل توجه بودن(البته اگر در مورد پخششون بدقولي نكنن)

يكي فيلم جزيره(the island)به كارگرداني مايكل بي كه به خاطر اينكه ساخت 2005 و فيلم به روزي كه نه(به ساليه!!!)قابل توجه و ديگري يعني مرد فيل نماي(the elephant man) ديويد لينچ كه اولي فكر كنم از شبكه سه و دومي از سينما چهار قراره پخش بشن.

آقا من پریشب فیلم شاینینگ رو دیدم(استنلی کوبریک).واقعا فیلم خفنی بود.مخصوصا اونجاش که پسره میره تو برهوت و هی میگه ردرام.فقط یه چیزی.من دقیقا نفهمیدم اون یارو (نیکلسون)چرا رفت تو توهم و اون آدما رو دید؟یکی هم اینکه اون آخرش که عکسه دسته جمعی رو نشون میده،که نیکلسون هم اون جلو نشسته.اون یعنی چی؟ممنون.

نوشته شده توسط Nameless:
خیلی جالب بود . با تشکر .

دوستان اگر lyrics های فارسی البوم / اهنگ های این آقا رو دارند اینجا بذارن .
محمد جان من متوجه نشدم لیریک ها رو میخوای یا خود اهنگ ها رو . اگه لیریک میخوای که سایت darklyrics منبع معتبری از متن اهنگهای متاله البته انگلیسی ولی اگه اهنگاشو میخوای باید حجمشو کم کنم و برات اپ کنم اگه هم دنبال p2p هستی بگو تا اسم البوم هایی رو که مناسب تره اول بشنوی رو بگم تا دانلود کنی.

بچه ها , كسي فيلم .Mulholland Dr رو كه كارگردانش ديويد لينچ هست , رو ديده ؟
اگر تونستيد حتما ببينيد. من روي موضوع تحقيق و فكر كردم و به يك نتايجي رسيدم.
این فیلم یکی از فیلمهای مورد علاقه من هست..
ولی چون موقعیت زمانی طولانی بوده و پیچیدگی فیلم هم زیاد هست چیزی نمیگم چون ممکن بعضی چیزهارو فراموش کرده باشم ولی من خودم از فیلمهای سبک تر در این سبک شروع کردم تا به این رسیدم ..مثلا بزرگراه گمشده (لینچ) یا حافظه(نولان) که پیچیدگی مالهند به مراتب بیشتر از همسان های خودش هست ...اصولا لینچ یکی از موفقترین کارگردان ها در زمینه فیلمهای سیال ذهن هست که بازی با عناصرش تا به حد سوررئال هم میبره..
اخیرا هم یک فیلم مستند برای رامشتاین ساخته...
دقیقا .. در اصل یک کمدی -اکشن فانتزی با چاشنی احمقانه فرض کردن داشت
لي نقش براد در فيلم تروا واقعا به ياد ماندني بود
به نظر من اینطور نیست...
برادپیت تا اواخر دهه 90 کارنامه خوبی داشت... مثل فیلمهایی مثل هفت - مصاحبه با خون آشام - باشگاه مشتزنی- sleepers -- و بعد از اون دیگه کار خوبی نگرفته حتی 12 یار اوشن! به نظر من تکرار هست ولی این از اون بازیگرهایی هست که به غیر از دو-سه تا از فیلمهاش فقط به خاطر قیافش فیلم بازی میکنه و مردم دوسش دارند!
این مراسم MTV European Awards 2005 که در پرتغال برگزار شد بر و بچ دیدید ؟

اگه همونی باشه که SOAD -- رابی ویلیامز - BEP و... برندگان بخش هاش بودند آره دیدم ولی چه عرض کنم همونایی که خودت گفتی فکر کنم بس باشه براش!
اینم لینک فیلم برای اطلاعات بیشتر. دوستان یه نگاه بندازن
من این فیلم رو ندیدم ولی تو فکسون گذاشتم برای لیست خریدم...
ولی این استفان هاوکینگ اگه همونبی باشه که فکر میکنم واقعا دلم میخواد درباره نظریهاش ببینم فیلم به چه صورتی هست...
من قبلا چند تا Pdf گیرم اومده بود دز زمینه نظریه های متافیزیک و فرضیه های چه علمی چه رمان-تخیلی که به کمک دوستم تونستم به فارسی بخونمش!
در هر صورت باید فیلم جالبی باشه!
در ضمن آیا منبعی هست که lyrics انگیلیسی رامستاین رو داشته باشه. اخه این بابا مثل اینکه خیلی تعصبیه و فقط آلمانی میخونه.
http://herzeleid.com/en/lyrics
البوم اخرش که قبلا هم گذشته بودم:
http://www.nimnox.net/mp3/rammstein_lj-r3bus/
فعلا

برادپیت تا اواخر دهه 90 کارنامه خوبی داشت... مثل فیلمهایی مثل هفت - مصاحبه با خون آشام - باشگاه مشتزنی- sleepers -- و بعد از اون دیگه کار خوبی نگرفته حتی 12 یار اوشن! به نظر من تکرار هست ولی این از اون بازیگرهایی هست که به غیر از دو-سه تا از فیلمهاش فقط به خاطر قیافش فیلم بازی میکنه و مردم دوسش دارند!

من فيلم 7 رو ديدم..كار خوبي بود..ولي بايد بگم كه بازيگر قابلي هست...حالا منهاي چهره اي كه داره

سلام
طي اين چند روز تلويزيون چند تا فيلم معرفي كرد براي پخش در آذرماه كه حداقل دو سه تاشون قابل توجه بودن(البته اگر در مورد پخششون بدقولي نكنن)

يكي فيلم جزيره(the island)به كارگرداني مايكل بي كه به خاطر اينكه ساخت 2005 و فيلم به روزي كه نه(به ساليه!!!)قابل توجه و ديگري يعني مرد فيل نماي(the elephant man) ديويد لينچ كه اولي فكر كنم از شبكه سه و دومي از سينما چهار قراره پخش بشن.
فیلم " کسب و کار خانوادگی " به کارگردانیه " سیدنی لومت " و هنرپیشگیه " شون کانری " و " داستین هافمن " و " ماتیو برادویک " رو از قلم انداختی .
بچه ها , كسي فيلم .Mulholland Dr رو كه كارگردانش ديويد لينچ هست , رو ديده ؟
فیلم محصول 2001 آمریکا هست .
فیلم داستان چند نفر رو به صورت موازی و همزمان دنبال میکنه و اونارو به همون مجتمع آپارتمانی میکشونه و ...
البته این خلاصه داستان فیلم نبود .

منم این Mulholland Drive دیدم راستش با زیرنویس فارسیش ولی 8 بار یادمه نگاش کردم آخر هم چیزی ازش نفهمیدم بعد رفتم تو سایتش داستانش رو گرفتم خوندم تازه 2زاریم افتاد بعد یه چیز خنده دار

کاگردانش گفته بود اگه چیزی از فیلم نمی فهمید مشکل مانیست باید شده 30 بار نگاش کنین تا بفهمین ولی کلا از این نوع فیلمها من خوشم میاد که باید روش فکر کرد . ادرس سایت اصلی رو الان ندارم پیدا میکنم که همه نظر دیوید لینچ رو ببینن.

در هر صورت خوشحال میشم بحثش رو راه بندازین البته نه مثل کنستانتین از زاویه دین نگاه کنینا ;) ( شوخی کردم )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or